Mobilet Yarışları (Ne Cesaret ! var )

Bu görünenlerin tek açıklaması var..

İnsan beyninin gelişimini sürdürürken belirsiz bir arızadan dolayı içinde bulunduğu su keseciğinin kafatasında sızıntı yapmasından kaynaklanan bir durum..

Tıp dilinde bu duruma Grivozin yani geri zekalılık durumu diyoruz.. mantığın durağanlaşması ve beynin gerileşmesi..

Bunların yanında silme geçicen 240 la bak bakalım bir daha deniyorlarmı

Denerler abi.Emin ol denerler hatta sen 240 la gecerken rüzgarına bile girmeye calışırlar:)

ya her hafta bi arkadaşları ölüyor.bi gün kendiside ölecek biliyo, ama vazgecmiyor..

İnsan beyninin gelişimini sürdürürken belirsiz bir arızadan dolayı içinde bulunduğu su keseciğinin kafatasında sızıntı yapmasından kaynaklanan bir durum..

Tıp dilinde bu duruma Grivozin yani geri zekalılık durumu diyoruz.. mantığın durağanlaşması ve beynin gerileşmesi..

ek$ide falan mı yazıyorsun yoksa :cherry:

Bunların yanında silme geçicen 240 la bak bakalım bir daha deniyorlarmı

bunun gibilerini araba ile sıkıştırcan tövbe töbe yaws:mrgreen:

tez zamanda başları kesileeee :p

Yanlış harekete yanlış cevaplar :farao: bence böyle yapan birini görünce tatlı dille hata yaptığını anlatmak gerekir süper sportları olmadığı için gariplerim bu yola başvurmuşlar parasızlığın gözü kör olsun:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allahın işine karışılmaz allah geri zekalılarıda yarattı yaratma diyemeyizki

arkadaşlar ben bu yarışçı zibidilerle birebir Adana otoyolunda karşılaştım, iki mobilet yarışıyor arkalarında da İstanbul plaka bir Honda Accord onların arkasından takip edip bunu filme çekmekteydi.

Hadi bunları da geçtim Misis Sanayi çıkışından önce mi sonra mı tam hatırlamıyorum bir Benzinci var onu geçer geçmez birden bire gözlerime inanamadım sağlı sollu bir insan kalabalığı sanki otoyol babalarının malıymış gibi Mobiletli arkadaşları bekliyorlar.

Arabayla insanların arasında nasıl geçtiğimi hala anlamış değilim ama hayatımın en kötü tecrübesiydi.

Tabi ki vatandaşlık görevimizi yerine getirip 154'ü (o zaman öyleydi) aradık ve bunu bildirdik tabi olay yerine muhakkak intikal eden olmamıştır.

%90 adana da çekilmiştir bu wideo !
aynı olayla pozantı otobanında karşılaştım manyaklığın son noktasında gidiolar !

ama inanın öldüklerinde ki sonları kesinlikle ölüm! zerre kadar üzülmem!

Ne demek lazım.. 50 cc lik mobilette 120 km hız. Tuaf şekilde. Düşşen ne olur? Düşünüyorlar mı acaba? Ama sanırım ortalamanın altında bir zeka yapıları var. EEE! Doğal seleksiyon. Darwin.. Zekası olan yaşar. Olmayan avlanmaya yok olmaya mahkum. Tıpkı bu tipler gibi...

Ne demek lazım.. 50 cc lik mobilette 120 km hız. Tuaf şekilde. Düşşen ne olur? Düşünüyorlar mı acaba? Ama sanırım ortalamanın altında bir zeka yapıları var. EEE! Doğal seleksiyon. Darwin.. Zekası olan yaşar. Olmayan avlanmaya yok olmaya mahkum. Tıpkı bu tipler gibi...

yok 50cc o kadar yapmıyo bunlar çift silindir takıyorlar 200 cc oluyo yani benzinide 1000 cc makine gibi içiyodur artık

%90 adana da çekilmiştir bu wideo !
aynı olayla pozantı otobanında karşılaştım manyaklığın son noktasında gidiolar !

ama inanın öldüklerinde ki sonları kesinlikle ölüm! zerre kadar üzülmem!

Valla kardeşim ne diyeyim bir yandan haklısın bir yandan memlekette böyle manzaralar görüldüğü için üzülüyorum, böyle insanlar var diye üzülüyorum :pr:

Yanlış harekete yanlış cevaplar :farao: bence böyle yapan birini görünce tatlı dille hata yaptığını anlatmak gerekir süper sportları olmadığı için gariplerim bu yola başvurmuşlar parasızlığın gözü kör olsun:pr:

Tamam super sportları yoktu ama benim mobiletim bile yoktu vespa için 3 sene para biriktirdim tam vespayı alacak param oldu kuzenimin Mexicoya gideceğini öğrendim motoruda bana verdi oyle motor sahibi oldum aslında Vespa alacaktım ama bunu aldıktan sonra vaz geçtim yani anlatacağım bazı şeylerden kısarak para biriktirerek herşey alına bilir.Hadi mobilete biniyorsun LS2 cartoon kask en fazla 100 ytl ve bu fiyatı 12 ay taksıte bölüyorlar aylık 7.5 ytl ödüyerek kask sahibi olabilirler ama olmuyorlar onlar 7.5 ytlye benzin alıp yarışırlar biliyorum kafa yapılarını.:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kör cahillik..Başka bişey değil....

Hayır kafanı gidonun altına sokunca rüzgar mı kesiliyor?.... Yoksa ön tekere yakın olmak haz mı veriyor....:pr:

Tırın arkasında oynarken tır fren kapsa kafalarıyla çivileme çakılacaklar .... Ondan sonra beyinlerini yoldan topla....:pr::pr:

Bunlara hayretlerle bakanları da esefle kınıyorum...Biz braaavooo dedikçe bunlar gaza geliyorlar.... :farao:

kafasına kask takmasın sonra süper sportları olmadığı için... Bence hiç fakir edebiyatı yapmaya gerek yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

parasızlıkmı?o motorlar bedava yapılıo dimi?o makinalarda EN AZ 3MİLYAR yaatıor!!çeksin bi cbr125 olmuyomu?ama rezillik istiyo adamlar.ne yapsan boş:wiinkk:

eyvallah yaptıkları yanlış iş allah ıslah etsin yanlıştalar...bardağın dolu tarafından bakınca benim dikkatimi bişe çekti gaz kolunu tutup diğer elini aşağıda tutuyo neden gidona iki eliyle sarılmamış???hehhh amntığa bakşimdi vücut uzanmuş şekilde ellerin ikisi de gidonda olsa motorun denge merkezi bozulacak kıvraklığını yitirecek gidona baskı denge kaybı demektir bu 1

2. si ise senkronize hareket ediyolar
:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar