Tşk. ederim bu seferlik affediyorum seneye bahane istemem ona göre :mrgreen: siz resimleri yetiştirin hediye olarak kabul ederim:cat:::rendeer::Yaşar kardeş özür napalım herkes yoğun ,iş-güç,kem-küm,tarihi geçtiği için hediye alamamışım bunada özür,artık alsakta anlamı yok en iyisi almayalım bunada özür,sen yinede iyiki doğdun.Şimdilik bu çiçeklerle idare et.:rendeer:
Bu arada resimleri bu gün yetiştirme niyetimiz var...
Tşk. ederim hep beraber İşallah:cat:kusura bakma yaşar kardeş pek profilleri takip edemiyom. Hadi nice yıllara :rendeer::rendeer::rendeer:
hocam bende teşekür ediyorum bidahaki gezi yapılırsa yine varım :cat::cat:
Tşk. ederim hep beraber İşallah hatırlamanız yeter özel birşeye gerek yok:cat:Doğum günün kutlu olsun kardeş önceden haberimiz olsaydı senin için özel bir şeyler yapardık.:rendeer::rendeer::rendeer:
Tşk. ederim hep beraber İşallah en kötü günümüz Bilecik gezimizdeki günümüz gibi olsun:cat:YAŞAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE OLSUN NİCE YILLARA
Tşk. ederim hep beraber İşallah:cat:mami nasıl çalışıyo bilmiyosunuz tabi... iş yerimde 1 lere kadar çalışmıştım o zamanlar hem işlerimi hem resimlerimi hallediyodumale:evet bizim üzerimizden reklam yapmışlar ama bi fotomuz yok sanki otobüsle gidilmiş geziye :salut:bu arada nice yıllara abicim...
Rıfatım çok şey kaçırdın umarım resimlerle bu olayı sana anlatmaya çalışırız.bu sefer bende gelirim. şimdi sado yanımdaydı anlattı daha da üzüldüm gelmediğime![]()
Doğum günün kutlu olsun...:rendeer:Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)
:farao::farao::farao:
Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)
hay hay bana uyarda hafta içi olmaz yani öyle demişsin hafta sonu diyecektin sanırım yoksam benmi yanlış anlıyorum
hemen haritaları yapıştırayımmı mami
gerçi pazar hava bulutlu 14 derece ama
Evet Arkadaşlar Ne Diyorsunuz Gezi Olayına Valla Motoru Kaldıracam Sırf Mamide Askere Gitmeden Bir Gezi Olsun Diye Erteleyebilirim Harita Hazır (bende Dünden Razıymışım Içimde Kalmış Gezmek"ben Hiç Gezmedim Abii Acıların Cocuğu Emrah") Yapıştırayımmı Ne DersinizGEZİ HARİTASINI 300 KM BELKİ BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR.
Bu kadar iyi niyetle yazdıklarıma bu şekilde tepki verilmesini anlayamıyorum...Ne elde etmeye çalışıyorsunuz?Kimseye kötü birşey sölemedim kimseyi kırıcı konuşmadım.Kötü olan hiç bir şeyi yapmadım.Hala daha iyi niyetimle yaklaşıyorum.Çünkü çoğunuz beni tanımıyorsunuz...Yanlış anlaşılmak istemem....Sorun ne:silent:
Grup sürüşlerinde kurallar vardır da zaten diğer araç sürücülerini bu kurallara nasıl uydurmayı düşünüyorsun ki =))
o Gün oRada oLsaydın anLardın Demek iStediğimi anLatamadım ßuradan![]()