[Bursa - MT]

bu sefer bende gelirim. şimdi sado yanımdaydı anlattı daha da üzüldüm gelmediğime :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::rendeer::Yaşar kardeş özür napalım herkes yoğun ,iş-güç,kem-küm,tarihi geçtiği için hediye alamamışım bunada özür,artık alsakta anlamı yok en iyisi almayalım bunada özür,sen yinede iyiki doğdun.Şimdilik bu çiçeklerle idare et.:rendeer:
Bu arada resimleri bu gün yetiştirme niyetimiz var...
Tşk. ederim bu seferlik affediyorum seneye bahane istemem ona göre :mrgreen: siz resimleri yetiştirin hediye olarak kabul ederim:cat:
kusura bakma yaşar kardeş pek profilleri takip edemiyom. Hadi nice yıllara :rendeer::rendeer::rendeer:
hocam bende teşekür ediyorum bidahaki gezi yapılırsa yine varım :cat::cat:
Tşk. ederim hep beraber İşallah:cat:
Doğum günün kutlu olsun kardeş önceden haberimiz olsaydı senin için özel bir şeyler yapardık.:rendeer::rendeer::rendeer:
Tşk. ederim hep beraber İşallah hatırlamanız yeter özel birşeye gerek yok:cat:
YAŞAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE OLSUN NİCE YILLARA
Tşk. ederim hep beraber İşallah en kötü günümüz Bilecik gezimizdeki günümüz gibi olsun:cat:
mami nasıl çalışıyo bilmiyosunuz tabi... iş yerimde 1 lere kadar çalışmıştım o zamanlar hem işlerimi hem resimlerimi hallediyodum :pale:evet bizim üzerimizden reklam yapmışlar ama bi fotomuz yok sanki otobüsle gidilmiş geziye :salut:bu arada nice yıllara abicim...
Tşk. ederim hep beraber İşallah:cat:

Arkadaşlar eşimle ben yoğun çalışmamıza rağmen resimlerin fazlalığı ve güzel kurgular oluşturmak için yayınlamakta geciktik.Bu duruma birde elektrik kesintisi eklenince işler hepten durdu.Anlayışınızı bekleyerek büyük ihtimalle yarın sabah yeni bir topic le resimler karşınıza gelecek.:)

bu sefer bende gelirim. şimdi sado yanımdaydı anlattı daha da üzüldüm gelmediğime :(
Rıfatım çok şey kaçırdın umarım resimlerle bu olayı sana anlatmaya çalışırız.

Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)
Doğum günün kutlu olsun...:rendeer:

Son düzenleme:
Evet Arkadaşlar Ne Diyorsunuz Gezi Olayına Valla Motoru Kaldıracam Sırf Mamide Askere Gitmeden Bir Gezi Olsun Diye Erteleyebilirim Harita Hazır (bende Dünden Razıymışım Içimde Kalmış Gezmek"ben Hiç Gezmedim Abii Acıların Cocuğu Emrah") Yapıştırayımmı Ne Dersiniz :) GEZİ HARİTASINI 300 KM BELKİ BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR.

yapıştır abi bekliyorum nalet olsun içimizdeki gezi aşkına :)
sezonun son gezisi olucak büyük ihtimalle.

:farao::farao::farao:

Bu kadar iyi niyetle yazdıklarıma bu şekilde tepki verilmesini anlayamıyorum...Ne elde etmeye çalışıyorsunuz?Kimseye kötü birşey sölemedim kimseyi kırıcı konuşmadım.Kötü olan hiç bir şeyi yapmadım.Hala daha iyi niyetimle yaklaşıyorum.Çünkü çoğunuz beni tanımıyorsunuz...Yanlış anlaşılmak istemem....Sorun ne:silent:

Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)

doğum günün kutlu olsun nice yıllara yaşar

sado memuru meymur feromen i de fenomen yaptın ya helal olsun beni gülgürdün allah ta seni güldürsün

yeni gezi isteyen arkadaşlara gelince söz vermek için biraz erken gibi katılmaya çalışırım işlerimde yalandan bi hızlanma var bakıcaz artık

aRkadaşLar Gezi ÇohK GüzeLdi Tekrar Tekrar Hepinize tŞkLer.
anCak aÇıkça SöyLemem Gerekirki Düzen Sıfırdı.
aRamıza vaLinin Konvoyu,
Kamyon,
minüßüs,
otomoßiL,
ßi aRa Tırda Girdi Sanırım :)
Diyorum Ki ßir Takım kuraLLar koyaLım ßiLmeden oLsa ßiLe Canımıza Kastetmemizden iYidir ßenCe.
Hani Grup Lideri ßeLLi Tbk_1980.
en aRkada gRupßu ToparLayanda engindmn (zaten o oLmasaydı Yanmıştık.)
aRaLardakiLerde kırıLmasın ßende ÇohK Hata Yaptım DiğerLeride.
17 motosikLet aZ DeğiLdik aRkadaşLar.
ALLah Göstermesin ßirimizin ßæşına uFak ßir Şey geLseydi nasıL Hesap Vericektik.
Lütfen ßir Dahakine ßir Takım kuraLLar koyaLım Gerekirse Geziye ßæşLamadan önCe 1 Saat 2 Saat Tartışırız anLamayanLara uYguLamaLı anLatırız...
özüR diLiyorum YanLış anLamayın...

Son düzenleme:
Grup sürüşlerinde kurallar vardır da zaten diğer araç sürücülerini bu kurallara nasıl uydurmayı düşünüyorsun ki =))

hay hay bana uyarda hafta içi olmaz yani öyle demişsin hafta sonu diyecektin sanırım yoksam benmi yanlış anlıyorum :)

hemen haritaları yapıştırayımmı mami:)
gerçi pazar hava bulutlu 14 derece ama

abi bide şimdi bak ufak bi yazım hatası var şimdi düzelttim :cat:
hava kötü olursa ertelenir sonraki haftaya 20 derece altı olmaz çünkü...

Evet Arkadaşlar Ne Diyorsunuz Gezi Olayına Valla Motoru Kaldıracam Sırf Mamide Askere Gitmeden Bir Gezi Olsun Diye Erteleyebilirim Harita Hazır (bende Dünden Razıymışım Içimde Kalmış Gezmek"ben Hiç Gezmedim Abii Acıların Cocuğu Emrah") Yapıştırayımmı Ne Dersiniz :) GEZİ HARİTASINI 300 KM BELKİ BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR.

senin motor falan kaldırcağın yok abi adım gibi biliyom yeme bizi şimdi...

Son düzenleme:
ultraukala :) hakLısın uYduramam aMa ßen Kamyonda oLsam 2 Fermuar düzende ßuLunan anCak aRaLarında 10 metre FArk oLan aRaya Girerim.
ßæhsettiğim Fark_-_-_- oLarak Düşünürsen Fermuar Düzenini _(Bu) -(ve ßu) MotosikLetin aRasındaki Farktır :)
aYrıca ßir Grup ßir Gruptur deiL Mi 2-3 oLmamaLıdır 1 Gurup DağıLmamaLıdır Ki Yakın oLaßiLdiğince kısa Saßit ßir hızLa VE Takip MesafeSini koruyarak oLmaLı.
ßunLardan ßiri oLmassa GüvenLi Sürüş oLmaz deiL Mi ?
yanLış anLamayın aRkadaşLar aMa ßir Takım ekSikLerimiz VArdı o Yüzden GüvenLi deiLdi.
Ha ßu ßenim GörüŞüm...
akın eVet hakLısın ZAten kuraLLarı Var ama ßen YAd eTmek hatırLatmak anLamında SöyLedim. :)

Bu kadar iyi niyetle yazdıklarıma bu şekilde tepki verilmesini anlayamıyorum...Ne elde etmeye çalışıyorsunuz?Kimseye kötü birşey sölemedim kimseyi kırıcı konuşmadım.Kötü olan hiç bir şeyi yapmadım.Hala daha iyi niyetimle yaklaşıyorum.Çünkü çoğunuz beni tanımıyorsunuz...Yanlış anlaşılmak istemem....Sorun ne:silent:

akın bence bu muhabbetin bi yere varacağı yok... bence konuşmanında bi anlamı yok... çünkü bende hiç birşey çıkaramadım yazışmalardan... ki ben birazda olsa tanıyorum hocayı ve eşini... şaşırdım halada şaşkınım :silent::silent::silent:

evet aRkadaşLar Lütfen Tartışmanın anLamı YohK ßitirin ßu konuyu aRtık.
GüzeL GüzeL Sohbet eTmek Var iKen.

Bitirmesine bitirelim ama başlayan bişe yok...Saçma bir şekilde ters laflar söyleniyor ortaya atılıyor...Güzel bir şekilde yazılarımı yazıyorum.Seviyemi koruyorum kendimi ifade etmeye çalışıyorum lakin anlaşılmıyorum sanırım....

Ayrıca grup sürüşünde ne yaparsan yap araya birileri girmeye çalışacaktır bunu unutma...Çok yakın takip edemezsin bu zaten çok tehlikelidir her zaman uyarırım beni yakın takiip edeni...Çok yakın seyir halinde bulunup da gelişebilecek kazada bir çok kişi etkilenebilir...Açıkçası yapılabilecek tek şey 4ve + tekerlekli araç sürücülerinde biraz hoşgör beklemek =))

Grup sürüşlerinde kurallar vardır da zaten diğer araç sürücülerini bu kurallara nasıl uydurmayı düşünüyorsun ki =))

sadonun bahsettiği özellikle fermuar, tek sıra vs. gibi gurup içi kurallar...
bende gezinin son kısmında eşlik ettim, gerçekten grup çok düzensizdi...

GÜNAH BENDEN GİTTİ YAPIŞTIRDIM SON SON DİYE DİYE OCAK ŞUBAT GİDECEK GALİBA BÖYLE:)

harita bana fena gelmedi... ama biraz uzunmu ne sanki...
bilen arkadaşlar farklı fikirleri olanlar haritayı şekillendirmemizde yardımcı olabilirler :cat:

o Gün oRada oLsaydın anLardın Demek iStediğimi anLatamadım ßuradan :)

evet sado beceremedin akınada bi yakıştırma bulursun dedim ama unu doğru yazmıın hayret :p

Son düzenleme:
Mami uZucak ßeLLi :p
Sadece YapıLması Gerekeni Yazdım aMa aKın o Gün oRada oLmadığı iÇin Ne Demek iStediğimi anLamadı ßi Gün Yine ßuLuşuruz Çay iÇer dertLeşiriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar