Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende ybr 125 sürücüsüyüm avatarımdaki bebek benim...:)3.5 almıştı babam 2005 model..

selamlar; sedat ve arkadaşı (serkan26) şu an bendeler...maaşallah pasooo yediler.....

ama olsun siz yinede gelin; bende çiğ köfte bitmez....:bounce:

Size afiyet olsun beyler:rendeer:,yolum o taraflara düşerse mutlaka hatırlatcam bu davetinizi ona göre :cherry::cherry:

...

Ayberk abi hersey cok güzeldii tesekkür ederiz.eline koluna saglık biraz fazla yedik amaa kusura bakma :queen: inş. bidaha tekrarlıcaz bu ziyareti..

ya bugün acaip komik bişey oldu :mrgreen: benzin almıştım fullemiştim depoyu:) az önce benzin bitti :mrgreen: depo vanasının yedek yönünü unuttum :) ok aşağı bakarken yukarı bakar hale getirdim ama yine çalışmadı ekzozdan sadece hava sesi çıktı benzin kokusu hiç gelmedi :mrgreen: bizim vananın yedeğe alma yönü nasıldı? :mrgreen: yoksa yedeği de bitirdiysem bi koşu gidip şişeyle benzin alcam :queen:

ya bugün acaip komik bişey oldu :mrgreen: benzin almıştım fullemiştim depoyu:) az önce benzin bitti :mrgreen: depo vanasının yedek yönünü unuttum :) ok aşağı bakarken yukarı bakar hale getirdim ama yine çalışmadı ekzozdan sadece hava sesi çıktı benzin kokusu hiç gelmedi :mrgreen: bizim vananın yedeğe alma yönü nasıldı? :mrgreen: yoksa yedeği de bitirdiysem bi koşu gidip şişeyle benzin alcam :queen:
ok işareti yukarı:yedek
ok işareti yanda:kapalı
ok işareti aşağıda:depo
peki 2005 modeller mi yoksa 2006 07 08 modeller mi daha fazla yakıyo?::154::

yakıt olarak farkın çok fazla olacağını zannetmiyorum,bu konuda kullananlar pek şikayet etmedi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar