Bayram tatilinde 2400 km (İstanbul-Mersin-Konya-Ankara-İstanbul)

KAPTANIN SEYİR DEFTERİ
Giderken İstanbul giselerden Adapazarına kadar yağmur bize eşlik etti. Ulukışla'ya kadar güneş sırtımızı ısıttı. Pozantı'da akşam karanlığında yolculuk biraz zor geçti.
Eve 50 metre kala 20km/h hızla giderken motoru yatırdık. Yardıma gelen insanlar yarım saat bizim deli gibi birbirimize gülmemize şahilit ettiler.
Mersin'de gezerken biranlık dikkatsizlik sonucu Trafik şubede çalışan başkomsere yaya çarptık(dokunduk) adamın ikna edene kadar canımız çıktı.
Dönüşte daha tecrübeli davrandık ve yolculuk daha rahat geçti.
Mevlana türbesi gerçekten de güzeldi bence herkes gitmeli.
Konya-Polatlı arasındaki 160 km'lik yola girmenizi hiç tavsiye etmem tek bir tane bile benzin istanyonu olmadığı gibi her 1 km kamyonlarla karşılaşmanız içten bile değil. Üstelik yol bölünmüş değil ve çok fazla rüzgar var.
Polatlı'da arkadaşın babası motoru denerken debriyaj balatasını yaktı.
Allah'ım ne zor imiş bu balatayı bulmak
Ankara'dan Onur, İstanbul'dan Cem abi, Çağla ve Gökhan bulmak için bayağı çaba sarfettiler.
En sonunda Ankara'dan Murat usta sağolsun çıkma bir balata varmıl elinde bize verdi de İstanbul'la gelebildik.
Yaa uzun yol gitmenin tek dezavantajı kendine çok güveniyorsun ve son dakikalarda kaza yapıyorsun az daha dönerkende motoru yatırıyorduk.
Destek olan herkese teşekkürler

İşte size fotoğraflar.
9 günlük bayram tatilimizi Mersin'de baba evinde geçirmeye karar verdik. Motorumuzla yola çıkmadan önce çok kişiden deli diye tepki aldık.(haklılar). 27 Eylül sabah 6:30 evden çıktık

benzin aldıktan sonra adapazarina kadar durmadık. yolda birde yağmura yakalandık.

Ankara tabelasını görünce bu yolculuğu başaracağımza iyice inandık

Tuz gölü kıyısında

Mersin'de sahil kenarında bir kafe

Erdemli sahili (yamurdan korunuyoruz)

Cennet-Cehennem ve Astım Mağrası

Mersin'de bizi karşılayan ve bizi etrafı gezdiren Sencer. Kendisine teşekkür ediyoruz

devamı geliyor biraz sabredin
-------------------------------------------------------------------------
dönüş yolu silifke-mut arası

Mut'ta benzin molası

Karaman'da çay molası

Mevlana türbesini ziyaret

Ankara'lı SS'ciler

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel bir bayram gezisi olmuş hidayet,dönerken tel lede olsa şahit olmuştum gezinize,buarada yürekçede (sercen)elinden geleni yapmış sağolsun,resimlerin devamını bekliyoruz.

way be geziniz olmuş bitmiş bilee helal olsun size züper olmuş darısı başımıza artık

mersinimizde güzel bir bayram tatili geçirmişsiniz. şansınıza o dönem havalar sıcaktı gerçi hala sıcak:) herkesi mersine bekleriz.

Güzel gezi olmuş. Delilik filan da değil. Arkanız binip binlerce km eşlik eden güzel bir eşe sahip olmakla şanslısınız (benimki de geliyor ve o da güzel, demek ki ben de şanslıyım :) )

Yalnız bir konu var. Ayakkabınız üzerine bağladığınız naylonlar zemine bastığınızda kaydırmıyor mu? Bana sanki biraz emniyetsiz bir yöntem gibi geldi... Motor botları çok pahalı değil, onlardan alsanız...

Abi gerçekten güzel bir GEzi.. Harika Olmuş Vallahi.. Çok merak ediyorum.. Dragstar NE kadar Yaktı Uzun YOlda.. Toplam Olarak ?

Merhaba, güzel bir gezi olmuş. Bu yol süresince hangi aralıklarla durduğunuzu ve yola çıkarken neler aldığınızıda söylermisiniz?

delilik değil , hemde hiç değil :cat:
bizde bayram tatilinde yol yaptık ama 1000 kmde kaldık :(
eee çan çinle bukadar :wiinkk:

ii gezmişsiniz valla ohhh bizde çalışalım dimi ne kötü ühüüü:salut:

way be geziniz olmuş bitmiş bilee helal olsun size züper olmuş darısı başımıza artık
inşallah

mersinimizde güzel bir bayram tatili geçirmişsiniz. şansınıza o dönem havalar sıcaktı gerçi hala sıcak:) herkesi mersine bekleriz.
seneye artık
güzel gezi olmuş tekernize sağlıkk :))
teşekkürler
2400km hee guzelmişş =)
teşekkürler
Güzel gezi olmuş. Delilik filan da değil. Arkanız binip binlerce km eşlik eden güzel bir eşe sahip olmakla şanslısınız (benimki de geliyor ve o da güzel, demek ki ben de şanslıyım :) )
bence de helede hız yaptığında kafana vurmuyorsa benimki arada vuruyordu
Yalnız bir konu var. Ayakkabınız üzerine bağladığınız naylonlar zemine bastığınızda kaydırmıyor mu? Bana sanki biraz emniyetsiz bir yöntem gibi geldi... Motor botları çok pahalı değil, onlardan alsanız...
bu kadar yağmur yağacağını tahmin edemedik, birde gezi öncesi fazla masraf etmiyelim dedik
Abi gerçekten güzel bir GEzi.. Harika Olmuş Vallahi.. Çok merak ediyorum.. Dragstar NE kadar Yaktı Uzun YOlda.. Toplam Olarak ?
yaptığım hıza göre değişti ama toplamda hesaplamadım
guzel gezı olmus paylasım ıcın tesekkurler....
teşekkürler
gerçekten güzel bir gezi olmuş emeğinize ellerinize sağlık... :cat:
teşekkürler
Merhaba, güzel bir gezi olmuş. Bu yol süresince hangi aralıklarla durduğunuzu ve yola çıkarken neler aldığınızıda söylermisiniz?
adapazarı-kahvaltı ve benzin molası
ankara- benzin molası
aksaray- akşam yemeği ve benzin molası
pozantı- benzin molası
silifke-kahvaltı molası
mut- benzin molası
karaman- çay molası
konya- mevlana ziyareti
polatlı- arkadaş ziyareti
adapazarı- akşam yemeği ve benzin molası
yanımıza lastik tamir kiti, reflektörlü yelek, yedek buji, mp3 ve nakit para ve servis ve benzin istasyonlarını gösteren harita
Güzel gezi olmuşş 2400 km iyi cesaret bence
sorma başta bizide korkuttu ama şimdi daha uzun bir gezi düşünüyoruz

delilik değil , hemde hiç değil :cat:
bizde bayram tatilinde yol yaptık ama 1000 kmde kaldık :(
eee çan çinle bukadar :wiinkk:
motor kullanmayanlar öyle yaklaşmıyor döndük ama hala bize kızanlar var

ii gezmişsiniz valla ohhh bizde çalışalım dimi ne kötü ühüüü:salut:
darısı başına. bendebu geziye çıkmak için 2 nöbetimi satma sorunda kaldım şimdi onları tutuyorum

Son düzenleme:
iyi yol yapmışsın dilavercim tebrikler eeee resimler bu kadarmı yalnızca yoldakilermi :silent:

Ps!

bende mersinliyim helal olsun motorla baya yol yapmışsın bende ankara ya gitmeyi düşünüyom cbf 150 ile ......

millet istediği kadar kızsın deli desin. siz hem zevkinize göre gezmişsiniz hem de babanızı sevindirip hayır duasını almışsınız. o eleştiriler vız gelsin tırıs gitsin boşverin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar