bugun saat 12:00 da hayvanat bahcesiniin yabtarafında olacagiz
bayramın son günü geleceklerini Ali abi en son toplantıda söyledi en azından ben öyle hatırlıyorum. Unutmuşsundur büyük ihtimal.valla ali abi haberim olmadığı için gelemedim daha doğrusu bir organizasyon yapıyorsunuz ve organizasyon saati buluşma yeri falan aynı gün belli oluyor hayret bişey yani bir gün önceden söyleseniz gelirdik ben bayramın 1.gününe kadar takip ettim forumu acaba toplanma yeri neresi saat kaçta kimse bişey yazmadı ve bana kimsede ulaşmadı telefon açıp yoksa gelirdim demekki kimse önemsememiş neyse
tekrar herkesin RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bayadır takip edemiyordum özür, burçta bir gurub gördüm demek mt cilerdi
valla baya bişeyler kaybediyorum
kalımcı olacağım bundan sonra
adanalı arkadaşlarla tanışmeyı isterdim nede olsa bizde adanalıyığ bir başka bahara artık............
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Dünki organizasyonda süperdi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Elinde foto olan varsa atsın bi zahmet gerçi Ali abi fotoları ekleyecekmiş ama o gün baya bir fotoğraf çeken vardı.
bayramın son günü geleceklerini Ali abi en son toplantıda söyledi en azından ben öyle hatırlıyorum. Unutmuşsundur büyük ihtimal.
arkadaşlar bayramda misafirlerimiz olacak bayramın 3 . günü adana mt büyük ihtimalle burda olacaklar burdan duyurayım dedim işinizi gücünuzu ona göre ayarlayın
sonra yanyattı çamura battı teker patladı şöför atladı evden hanım bırakmadı nişanlim bizdeydi gibi gereksız mazeretler uydurmuyalım:queen::queen::queen::queen::queen:
valla ali abi haberim olmadığı için gelemedim daha doğrusu bir organizasyon yapıyorsunuz ve organizasyon saati buluşma yeri falan aynı gün belli oluyor hayret bişey yani bir gün önceden söyleseniz gelirdik ben bayramın 1.gününe kadar takip ettim forumu acaba toplanma yeri neresi saat kaçta kimse bişey yazmadı ve bana kimsede ulaşmadı telefon açıp yoksa gelirdim demekki kimse önemsememiş neyse
tekrar herkesin RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM
yanımızdan yukarıya dogru cıktın sanırım kask kın yoktu :farao::farao:gözünde gözlük arkanda bir bayan mı vardı evt sendın sanırım o arkadaş
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
önemsememekle alakalı degil kesınlıkle sen takıp edememişsın topıgı :wiinkk::wiinkk:
fotolar atıldı arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/gez...a-mt]-02-10-2008-gaziantep-kultur-gezisi.html
iyide abi bende biliyordum bayramın 3.günü adana mt geleceğini
ben bayramın 1.gününe kadar forumu takip ettim yeri ve saat kaçta toplanılacağını yazarsınız diye bekledim kimse yazmadı bişey yeri ve saati organizasyonun yapıldığı gün yani bayramın 3.günü belirtmişsiniz
Nihat'cım senin kısmetin yokmuş nasip değilmiş sıkma canını yaw başka gezilerde görüşürüz inş istanbul'dan selamlar öpüldüğünü unutma bu arada herkese selam...iyide abi bende biliyordum bayramın 3.günü adana mt geleceğini
ben bayramın 1.gününe kadar forumu takip ettim yeri ve saat kaçta toplanılacağını yazarsınız diye bekledim kimse yazmadı bişey yeri ve saati organizasyonun yapıldığı gün yani bayramın 3.günü belirtmişsiniz
Nihat'cım senin kısmetin yokmuş nasip değilmiş sıkma canını yaw başka gezilerde görüşürüz inş istanbul'dan selamlar öpüldüğünü unutma bu arada herkese selam...![]()
Adana mt nın gelecegi bayramın 2. güne akşam saat 21:00 da kesinleşti +hadi ben unuttum senı o teşgalada aramayı barı sen arasaydın beni :cat::cat::cat: