[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi Byüükçekmeceye gelirseniz eğer bize gelmek isteriz müdür .))

Arkadaşlar..Ziyaretten sonra kopukluk olmasın diye bence taksimde falan buluşalım..Büyükçekmece gerçekten uzak kalıyor..

Dipnot: Alper 80 90 la ölürüz..Aramızda toplu sürüşe katılmayıp makinesi son hız onu yapanlar var..Ben 120 i falan görüyorum ama başka bi scooter falan gelirse ve toplu sürüşte yoksa daha önceden...Kaza ortaya çıkabilir..

sanırım aksilik olmazsa bende gelmeyi planlıyorum...
böyle ve benzeri sosyal aktiviteleri severim..

Buyukçekmece ve oraya yakın bi yerler olursa Ben + 4 motorize orda olabileriz :D

büyükçekmece güzel yerdir,ayrıca hep avrupa yakası anadoluya geçiyo birazda anadolulular avrupaya geçsin memleket görsünler:))
hem bakın trakyalılar bile taa tekirdağdan gelmeyi düşünüyo....

yok yok bu iş böyle olmicak herkesin görüşü farklı yönetime sesleniyorum üyeler bi kağusa doğru sürükleniyo biran evvel darbe olmazsa savaş çıkıcak :p:p:p BU ARADA HERKEZİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN :rendeer:

Buyukçekmece ve oraya yakın bi yerler olursa Ben + 4 motorize orda olabileriz :D

gelişiniz bizi mutlu eder özer :rendeer:

yok yok bu iş böyle olmicak herkesin görüşü farklı yönetime sesleniyorum üyeler bi kağusa doğru sürükleniyo biran evvel darbe olmazsa savaş çıkıcak :p:p:p BU ARADA HERKEZİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN :rendeer:

seninde ve tüm mt ailesininde bayramı mübarek olsun :rendeer:

sedatttttt........
ugraşma süpürgemle .... sen anladın onu...... :p

:cherry::cherry::cherry::cherry:ya bu sabah eyüp camiinden dönerken tam gişelerden geçtim aheste ahetse giderken yanima bws 100 geldi selam verdi baktm bayan sürücü... yaklastim iyi bayramlar dedim kaskimi çikartip dedigimi anlamadi:queen:bana kaskini tak diye işeret etti biraz yan yana gittikten sonra ben kapattim geldim:cherry:122 gördüm yeni rekkorum bu arada şimdi esas konuya gelince acaba o bwsli arkadasimiz bu siteden mi merak ettim mavi renkti...

artçı arayabilirim misafirim gelmezse. kuyucadısı olabilirmesela bu..ama ben 1leventten katılcam. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar