Başlangıç için sizce nasıl ??

Arkadaşlar 2. el Keeway Superlight 150 almak istiyorum sizce alayım mı ?

http://www.sahibinden.com/keeway_superlight_bi_bak_istersenWQQaXQQ10368182WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/bakimli_sorunsuz_chopperWQQaXQQ9620611WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/takasli_ayda_115_ytl_taksitleWQQaXQQ10449551WQQpXQQdisplayitem

bu 3 ilan bütçeme uyuyor, fiyatın ucuz olmasının dezavantajı varmıdır ? Örneğin ileride çok sorun çıkarır mı bana ?
(biraz daha biriktir veya şu markayı al tarzında yorumlar yapmazsanız sevinirim) Teşekkür ederim.

Keeway iyi motordur ama 1500 den fazla verilmez ve ayrıca titremesi biraz fazla ..

titreşimi yüzünden tüm vidaları dökülüyor haftalık vida somun kont. yapman lazım. Bence hiç bulaşma al bi apache yada ybr pişman olmassın

Çok titrer geri kalan kötü bi yanı yok bence işçiliği falanda kötü değil öyle başlangıç motoru zaten fazla bişey beklememek gerek:rendeer:

peki 1500 ytl yi aşmamak kaydıyla ne önerirsiniz ?

arkadaşım almış adapazarında 1000 ytl ye aynısından
ama çok fena titretiyo sölemedi deme

abi abartmayın sizde ya tamam harika bir motor değil ama yok çok titriyo seni üzer perişan eder şöyle eder böyle eder, yani ben bu motoru aldım 2 günde bir servise mi gidicem ? nedir yani daha açık konuşun titresin kardeşim haftasonu oturur sıkarız vidalarını ne var yani

abi abartmayın sizde ya tamam harika bir motor değil ama yok çok titriyo seni üzer perişan eder şöyle eder böyle eder, yani ben bu motoru aldım 2 günde bir servise mi gidicem ? nedir yani daha açık konuşun titresin kardeşim haftasonu oturur sıkarız vidalarını ne var yani

--------------------------

Son düzenleme:
Moderatör

Arkadasim oncelikle hosgeldin.. İlk motorum Keeway Superlight'di.. 10000 Km.'ye kadar kullanip tarz degistirmek icin satmistim.. 10000 Km boyunca bahsedildigi gibi 1 tek vidasi gevsemedi. Esimle (o zaman esim degil kiz arkadasimdi) Yalova'dan cikip Erdek'e kadar gidip 3 gun orada dolasip, oradan Bandirma feibotuyla istanbul'a gecip 3 gun orada dolasip sonra geri donmustuk.. Toplamda 700 Km'den fazla yol yaptim 1 hafta icinde. Yakit olarak o kadar yolu otobus ve minibusle dolassam eminim 5 kati fazla para cikardi cebimden. Evet hiz icin uretilmis bir motor degil. 100 Km hizi gecince titresim artiyor. Zaten en fazla gidebilecegin hiz 115 Km. 100 Km hizi gecmem diyorsan o parayi gercekten verebilecegin bir motor. Marka fanatikligi yapmiyorum, cunku su an bi SuperLight sahibi degilim.. Sadece yaklasik 1 yil kullanmis biri olarak gidip alabilirsin o paraya diyorum..

Ayrica 10000 Km boyunca 1 kez tamirciye gitmedim.. Sadece bahsettigim yolculuga giderken kontrol amacli tamirciye gidip kontrol ettirdim.. Ya ben cok sansliyim, yada gercekten diger arkadaslar cok sanssiz..

Son düzenleme:
fesuphanallah.. abi ben kafayı yicem vallahi billahi ya, birisi haftanın 2 günü servisden çıkmazsın diyo, birisi 1 yıl servise gitmedim diyo, abi bütün motorcular birleşip şaka mı yapıyorsunuz bana ?

Moderatör
fesuphanallah.. abi ben kafayı yicem vallahi billahi ya, birisi haftanın 2 günü servisden çıkmazsın diyo, birisi 1 yıl servise gitmedim diyo, abi bütün motorcular birleşip şaka mı yapıyorsunuz bana ?

Ben bahsettigin motoru kullanan biri olarak soyledim.. Kullanmayan arkadaslarda sirf cinli oldugu icin yorum yapiyorlar..

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/2985-keeway-superlight-150-a.html

Gir oku hepsini.. 8000 tane mesaji olan bir konu basligi.. Bu kadar cok mesaj olduguna gore belkide sikayetci olan coktur :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu keeway ise GeCe__ de ordadır :D 30500 km yol yaptım kardeşim ben sen rahat ol alıcaksan al derim korkma lucas ta tanır bak beni zaten topikte eski sayfalara bakarsan yazılarımızı görürsün bir kere ne gaz teli ne debriaj teli ne kampana teli kkoptu nede yolda bıraktı artı gitmediğimde de yer kalmadı vala :)

Moderatör
konu keeway ise GeCe__ de ordadır :D 30500 km yol yaptım kardeşim ben sen rahat ol alıcaksan al derim korkma lucas ta tanır bak beni zaten topikte eski sayfalara bakarsan yazılarımızı görürsün bir kere ne gaz teli ne debriaj teli ne kampana teli kkoptu nede yolda bıraktı artı gitmediğimde de yer kalmadı vala :)

Sen 600 F'i ne zaman aldin ? Niye haberimiz yok? Hani topigi? Aaaa kizdim ama :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum çOk oldu vala kaçırmışın sen satıom bile :p sen fazla yürüme vereyim sana istersen :D

sende evlenmişin bu arada allah mesut etsin.

Moderatör
dostum çOk oldu vala kaçırmışın sen satıom bile :p sen fazla yürüme vereyim sana istersen :D

sende evlenmişin bu arada allah mesut etsin.

Yok yok yurumuyorum ise servisle gidip geliyorum :p Tesekkurler bu arada, darisi bekarlarin basina.. Neyse konuyu amacinin disina itmeyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar