Alternatif İntihar Yöntemi

Adam bi ara yalpaladı ama tahminimce çok çok pro bi arkadaş ki virajlara öle çatır çutur 120 nin altında girmedi gayette yatabildiği kadar yatırdı:cyclopsan.Bizim apaçiler gibi değil otobanda 300 ü görüpte ben iyiyim demez bu adam en azından viraja girebiliyo:cherry::cat:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :cat: Adam iyi gidiyorda yalpaladı birkaç kere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uff be süper...
özellikle araç sollamalarına bayıldım..
viraja 170 le giriyo manyak.. helal.. ben de böyle olmak istiyorum :)

adam resmen arabaların virajların tozunu alarak gidiyor helal olsun

ama fazla yaşayacağını sanmıyorum

adamlarda bizimki gibi aman yola biri kum dökmüştür yolda yama wardır çukur wardır falan gibi sorunları yokki yatırır tabi :)

Makinanın hakkını vermek böyle bişey sanırım..
Viraj çizgisi falan yok ama mangal gibi yürek var elemanda..
Ya da hayattan sıkılmış..

Mersin İl Temsilcisi
adam tecrübeli de, bunu bizim mersinde yapsın, 300 metre gidemez,,,
ilk çukurda yalpalar, sinyalsiz şerit değiştiren bir çıs-taklıya vurur ordan seker kamyonun altına girer :D

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

arkadaşlar trafikte böyle gidenler yüzünden bizleri pek sevmiyorlar. bize saygı duymadıları gibi yok sayıyorlar sadece kaza yapınca durup vah vah diyorlar.
bazen biz de yapıyoru ama bir arkadaşımızın imzası vardı adını hatırlayamadın yalnış olduysa kusura bakmasın ' iyi motorcu torununu görene kadar motor binendir' gibi bir şeydi.

aaaa yasadısı program paylasmayın demedim mi ben size....
Ama bu program forumların %99 da vardır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar