(Discordian) Mehmet'in yeni GSR 'ı Hayırlı Olsun

boy

Mehmet hayırlı olsun, sonunda alabildin... :)

@Skullhunter
Kazasız belasız sürüşler dilerim, her ne kadar fazer gibi olmasa da fena değil
Olm sen de sat artık şu hurdayı da adam gibi bir motor al yaaa... :mrgreen:

Mehmet hayırlı olsun, sonunda alabildin... :)

@Skullhunter

Olm sen de sat artık şu hurdayı da adam gibi bir motor al yaaa... :mrgreen:

Saol mehmet sonunda napalım geç oldu ama temiz oldu :mrgreen: erhan alırsa yeni makine onunda sonu farklı olmıycak araba gibi biniyor motora masallah motorun görmediği yol kalmıyor :mrgreen:

Bu arada beni kutlayan tebrik eden herkeze çok tşkler herkezin gönlündeki motoru kullanması dileği ile

Son düzenleme:
Şu an masaüstümü süsleyen motosiklet bu. GSR 600 . Gerçekten güzel bir motosiklet.

Youtube'tan videolarını izliyor resmen aşık oluyorum

hayırlı olsun :rendeer:
ön cam şahane gözüküyor bu açıdan. biraz daha uzaktan çekilmiş 1 2 foto eklerseniz(cam ön planda olsa iyi olur :) ) sevinirim..

hayırlı olsun :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun mehmet!önce er6 dedin sonra 600f dedin sonunda gsr600 aldın.bence en doğru kararı verdin.iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Hayırlı olsun çok güzel motor bu arada fazer ı bu var ya yer yutar cebinden çıkarır oynatır.

Bende demiştim yine dedim
Ne artizlik yapıosun allahın Kiev lisi:cherry:

sus bakıyım sen pikici seni görkem her daim verdiği sözlerde durmuştur sen önce verdiğin sözleri tut :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun mehmet!önce er6 dedin sonra 600f dedin sonunda gsr600 aldın.bence en doğru kararı verdin.iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle...

ben nelere bakmadımki :queen: ama işte kader kısmet vs....

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.güle güle kullan:rendeer:

Patron çok ayıp ama:)
Bu topici demin ben açıyodum hemde alnımın teriyle aldığım resimlerle:mrgreen:
Mehmetcim hayırlı olsun..
Çok sevinçlisin buda beni sevindirdi...
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Gezdirirsin attık bak senin için mio'yu 1 güncük bırakırım:mrgreen:
Sonra da gel kapışalım :rendeer:

ben sana demiştim Skull önce açar diye baslığı :queen:sokak yarıslarına karsıyız (sosyal mesaj) kapışcak baska birilerini bul mesela ayecanla kapış o senin dengindir mesela teker yapın beraber :bounce :queen: :mrgreen: kaç km de idi senin mio hani çok binmiyosunda ondan sordum bir gün için değil her gün bırakıyon yavruyu boynu bükük küheylan oldu mio yazık çocuga :queen: sen önce ihmal ettiklerini hatırla daha sonra gezme işine bakarız :cherry: çokmu kastım ne ama gerçekler acıdır :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun :)

Memet Kardeşim:cat:
Fırsat bulup bişiyler yazamadım:pale: çok sevindim, şahane bir motor:cat: Kazasız belasız sürüşler. Ne zaman ıslatıyoruz?geziyoruz?bir yerlere gidiyoruz?grupla kutlamalar-mangallar yapıyoruz?
Bir tur vermezsen zati sennen de konuşmam bir daha:)

Memet Kardeşim:cat:
Fırsat bulup bişiyler yazamadım:pale: çok sevindim, şahane bir motor:cat: Kazasız belasız sürüşler. Ne zaman ıslatıyoruz?geziyoruz?bir yerlere gidiyoruz?grupla kutlamalar-mangallar yapıyoruz?
Bir tur vermezsen zati sennen de konuşmam bir daha:)

ben senin ufaklığa hayırlı olsuna gelemedimki dedim sana müsayit olduğun gün haber et diye hala haber edecen :queen:

nereye ne zaman gidiyoruz söyleyin yeter biliyosun hepimiz birimize bir telefon kadar yakınız yeterki gönüller bir olsun

ben senin ufaklığa hayırlı olsuna gelemedimki dedim sana müsayit olduğun gün haber et diye hala haber edecen :queen:

Kardeş,

Müsait ne demek? sen gel yeterki:cat: Bebişin bugün 40 ı çıktı yaavv:mrgreen:
Tekrar hayırlı olsun abim, amman dikkatli kullan, amman tedbir, amman Allah Korusun:cat::cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar