Rodaj bitti öneriler

arkadaşlar motorum 600 km oldu :) servise ilk bakımı için götürmek istiyorum

ilk bakımda serviste neler yapılıyor ne kadar tutar bilgilendirirseniz sevinirim :):rendeer:

sadece yağ parası alırlar..ama dikkat et doğru düzgün yağ koysunlar..
kolay gelsin

doru düzgün yağ ::::: castrol<<<<<< ankette de yüzde 60 la en ii yağ seçilmiş:rendeer:

hımm bakım süresinde ordan ayrılmamak lazım yani :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen haklısın whopper bakım süresince gözucuyla takip etmende fayda var. ben de castrol yağ kullandım. sadece yağ için para aldılar. özellikle castrol istiyorum diye belirttim. yoksa çin yapımı bi yağ koyuyolar. yağın ağustos ayı için ederi 17 ytl civarıydı. diğer yaptıkları iş de cıvatalarına bi bakıyolar oynayan gevşemiş varmı diye. bide benim motoru 10-200 mt kadar test sürüşü diye çıkardılar yağ değişiminden sonra. rodajdan sonra bana söyledikleri "red line a gelmemeye dikkat et. her ne kadar rodajın bitmiş de olsa 1.500 km ye kadar AŞIRI zorlamamaya çalış" dı. bende red line görmeden yüksek devirleri arada sırada görüyorum. geçen normal bakıma gittiğimde "motorunuz saat gibi çalışıyor bu şekilde devam edin" dediler.

Ilk Bakim Ucretsizdir. Sadece Yag Bedeli Talep Edilir.
O Bedelde Sizin Isteyeceginiz Yagın Markasina Gore Degisir.

yağ değişcek bazı cıvatalar gevşemiş(çözülmüş) ise onları sıkıcaklar.sen ev e geldinde eline anahtar takımını alıp gördüğün bütün cıvataları sık bence:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim de özellikle tercihim castrol dü

bu hafta içinde götürecegim öneriler için tesekkurler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar