[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

daha öncesinde söz vermiştim arkadaşlara karşıda olucam ve dönüşte mavi yeşil çok ters kalıcak malesef :pale:

vah vaah Desen o gün sağa sola koşturan oLmicak :( Hıh. Sürprizide merak etmio yau :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaa aip aip Bukadar insan a aip yau :p

:DDDD eeT hele bitanesi yattı altına :d pis kedy :D o dier tüyleri dik dik olan nasıldı Juba nın egzos a yapışan kedi oydu sanırım :p

Abi o kediden sonra valla kedi gördümmü bi fena oluyorum önyargıyla yaklaşıyorum ya yol verdiğim oluyo kedilere:queen::queen:Ölsün kalsın hayvanseverlikten değil de egzos a yapıştı sıcak egzos leş gibi koktu kan falan kurudu orda tüyleri yapıştı iğrenç bi durumdu ya babam görse gel de açıkla şimdi adama kedi bana çarptı desem patlatcak bi tane dalga mı geçiyon diye.Uğursuz kedi beddua mı etti naptı onu kazıyana kadar canım çıktı ya:queen::queen:

Ayrıca Çağla abla niye gelmiyon ya daha Salacalıdayken Hasan dedi topic açıyorum diye şimdi çamura yatma lütfen söz verdim falan diye:pr::pr:.Ben Hasan ın yerinde olsam çok pis trip atardım bi dahaki buluşmaya hesabı kitlerdim şahsen:p

siz feribotu sevdiniz herhalde:cherry:

Bilmiyorum ama Hikmet in arası kaptan la iyiymiş öle duydum iş atıyomuş falan benden duymuş olma ama abi böyle söylentiler var onda her buluşmada Hikmet Titanic misali geçip en önde rüzgara karşı sigara içiyo:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bilmiyorum ama Hikmet in arası kaptan la iyiymiş öle duydum iş atıyomuş falan benden duymuş olma ama abi böyle söylentiler var onda her buluşmada Hikmet Titanic misali geçip en önde rüzgara karşı sigara içiyo:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ulan ali arkamdan lafmı çeviriyon len :queen: ali söylentiler doğrudur ama siz kaptanın cinsiyetini görmediniz tabi :p alicim söylemeyi unuttum bu akşam hani benim son dümen taksiciydiya ondan öncekide gemi kaptanıydı ondandır bu alakam :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
qünceL bi qünaydında bendeN arkadaşlar :) canlamnaya devaam :D

bu ne abi, çoluk çocuğun gözü önünde ara beni boya beni falan..
mavi boncukmu dağatıyosun millete:cherry:
ayıp kardeşim :p

gökan cım merak ettiysen sende ara beni :queen: boya beni siz diyorsunuz ben demedim:bounce:

ben ogun kahvaltiya 50 km yoldan geldim..dagin basindan hemde 1. yi yaptim ikinci kahvaltiya geldim..niye,cadi hanimi kirmamak icin!

hasan sana katılıyorum :cat: başka bahane uydursun :queen: baksana topikte genel istek var cadı ya:rendeer: bence dayanamaz gelir o gelir :bounce:

günaydın millet

herkeze benden kocaman günaydın:rendeer::rendeer:

siz feribotu sevdiniz herhalde:cherry:

oda bizim paramızı sevdi abi:queen:

aaa aip aip Bukadar insan a aip yau :p

cadı duyuyonmu:bounce:

:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
vah vaah Desen o gün sağa sola koşturan oLmicak :( Hıh. Sürprizide merak etmio yau :)
:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Son düzenleme:
ben ogun kahvaltiya 50 km yoldan geldim..dagin basindan hemde 1. yi yaptim ikinci kahvaltiya geldim..niye,cadi hanimi kirmamak icin!

canımsın hasan :rendeer:

Abi o kediden sonra valla kedi gördümmü bi fena oluyorum önyargıyla yaklaşıyorum ya yol verdiğim oluyo kedilere:queen::queen:Ölsün kalsın hayvanseverlikten değil de egzos a yapıştı sıcak egzos leş gibi koktu kan falan kurudu orda tüyleri yapıştı iğrenç bi durumdu ya babam görse gel de açıkla şimdi adama kedi bana çarptı desem patlatcak bi tane dalga mı geçiyon diye.Uğursuz kedi beddua mı etti naptı onu kazıyana kadar canım çıktı ya:queen::queen:

Ayrıca Çağla abla niye gelmiyon ya daha Salacalıdayken Hasan dedi topic açıyorum diye şimdi çamura yatma lütfen söz verdim falan diye:pr::pr:.Ben Hasan ın yerinde olsam çok pis trip atardım bi dahaki buluşmaya hesabı kitlerdim şahsen:p

tribini seviyim senin gelirsem bende hesabı sana kitliycem haberin ola :p

gökan cım merak ettiysen sende ara beni :queen: boya beni siz diyorsunuz ben demedim:bounce:

hasan sana katılıyorum :cat: başka bahane uydursun :queen: baksana topikte genel istek var cadı ya:rendeer: bence dayanamaz gelir o gelir :bounce:

herkeze benden kocaman günaydın:rendeer::rendeer:

oda bizim paramızı sevdi abi:queen:

cadı duyuyonmu:bounce:

:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

sen yapma bari gürkan :pale:
zaten aklım sizde ve süprizde kalıcak :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar