Aprılla Rs 125

Sonunda ailemi kandırdım ve motor alıyorum aprilla rs 125 i çok begendim hatta bir tane buldum sadece 40 km de tertemiz yani. Motorada hasta oldum fakat çevremde birçok kötü şey duydum bu motor hakkında. 2 zamanlı oldugu için sesi kötü , çok fazla yakar , azcık bir yokuşu bile çıkamaz, parçaları çok pahalı birde ilk motor için faza atik oldugunu söylediler ne dersiniz ??
Lütfen gerçekten bilgisi olan arkadaşlar cevap yazssın her kafadan bir ses çıkınca kafam karışıyor....

azcık yokuşu bile çıkamazı kim söyledi:)
5 kişi çıkarır bu alet yokuş yukarı:cat:
gerisi doğru ama sese katılmıyorum güzel sesi...

Hyosung gtr250 al
Apriliayı sen yurutemezsın :)
İlk deneyım ıcın bayağı zahmet çekersin hem parça hemde kullanma konusunda

hyosung almayı dusunmuyorum pek begenmiyorum

Beğenmiyosun ama aprilia elinde patlarsa ne yapacaksın
Düşün ki ateşleme beyni yanarsa yaklaşık 400-500 ytl tek parça fiyatı
Acemi olduğunuda düşünürsek sekman piston kaynatırsan yine aynı fiyatlar çıkacak karşına
Bence hiç bulaşma hyo al bak rahatına

sana en iyi YZF R125 gider ilk deneyim için ideal makina aprilla biraz zahmetli gelir sana.:)
Alacagım motor ne olursa olsun hayırlı ugurlu olsun...Kazasız belasız şürüşler

YZF R125 güzelde abi onun yerine kawa 250 lik alsam daha iyi sanki aynı paralar sonuçta

sen dinle abilerini hyo al kawasakinin parçalarını bekleme aylarcaa

azcık bir yokuşu bile çıkamaz, parçaları çok pahalı birde ilk motor için faza atik oldugunu söylediler ne dersiniz ??
Lütfen gerçekten bilgisi olan arkadaşlar cevap yazssın her kafadan bir ses çıkınca kafam karışıyor....

???????????????????? nasi yanii???

O kadar para veriyosan Kawasaki ninja 250 al derim, her ne kadar 125cc olsa da Aprilia rs 125 başlangıç motoru olarak -2 zamanlı olması itibarıyla- ideal sayılmaz.

Bence sen biraz daha araştırma yap.Aynı fiyat aralığında (Hyosung GT250R Aprilia rs 125 Kawasaki Ninja 250 vs.) en iyi motorun, aynı zamanda başlangıç için en ideal olanının ninja 250 olacağını göreceksin bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikinci el hyosung 250gt r al bence ;)

hyo ninjadan daha ideal bence..

Tartışmaya çok açık kesinlikle:) 2 motoru da kullanmadım (ama oturuş pozisyonlarını test etme imkanım oldu:wiinkk:) kişisel görüşüm Hyosung'un iri yapısının yeni başlayan birisi için fazladan zorluk çıkaracağı yönünde.Ninja'da elcikler biraz daha yukarıda.Yani demek istediğim ergonomi olarak Ninja yeni başlayanlar için daha uygun.Hyosung'un Türkiye'deki durumunu ve bolca krank kırma problemlerini de işin içine katarsak "normal" bir kullanıcı için potansiyel baş ağrısı malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar