[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

daha şokundayız o güzel günün.... Zaten bayram sonrası Cadıyı evimde misafir edecem bir öğleden sonra teşekkür için :cherry:

Nahzuvay sendeki resimelr çok güzelmiş ama siteden alamıyorum bana onları mail atarmıısn [email protected] dan... lütfenn ... teşekkür...

HERŞEY SÜPERDİ O GÜN.. Bide sevgili Burak kaza yapmasaydı.. Gene de buna şükür.. :) bi süre motorabinemicekmiş sanırım olsun seneye yaza bişeyi kalmaz.

daha şokundayız o güzel günün.... Zaten bayram sonrası Cadıyı evimde misafir edecem bir öğleden sonra teşekkür için :cherry:

Nahzuvay sendeki resimelr çok güzelmiş ama siteden alamıyorum bana onları mail atarmıısn [email protected] dan... lütfenn ... teşekkür...

HERŞEY SÜPERDİ O GÜN.. Bide sevgili Burak kaza yapmasaydı.. Gene de buna şükür.. :) bi süre motorabinemicekmiş sanırım olsun seneye yaza bişeyi kalmaz.

heheheee gelmemmi sen çağırırsın da ama bak peşin söliyim ben bol çikolatalı kek isterim. :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerdeki ?

hemen yolluyorum üstadım:D

bence toplaşma günlerinin resimleri die ayrı bi topic açıldığında resimler konduktan sonra kitlenmeli..böyle karışıyor herşey

bence toplaşma günlerinin resimleri die ayrı bi topic açıldığında resimler konduktan sonra kitlenmeli..böyle karışıyor herşey

aa yok busracım senle aynı fikirde değilim tam tersi resimlerve sohbet aynı anda olmalı ki resimlerin kritiğini yapalım hep birlikte gilelim halimize :p

cimg2137ct7.jpg

cimg2138ax4.jpg

cimg2139xz2.jpg

cimg2142bz5.jpg

cimg2143if0.jpg

cimg2148vg3.jpg

cimg2149ro1.jpg

cimg2150zh8.jpg

cimg2157os2.jpg

cimg2156lv7.jpg

cimg2158jk5.jpg

Elimde olanlar bunlar cadi, taze cay aramaktan resim cekme firsatim pek olmadi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar