Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi Allah razı olsun.motoru Antep'ten aldım.Adam son anda kaskı vermekten vazgeçti.4400 ytl'ye anlaştık.bu arada okul kampanyasına gelecektim kısmet olmadı.inşallah gaziantep mt'nin önümüzdeki ilk toplantısında tanışırız.

kardeşim okul kampanyasına katılmanı isterdim ama sağlık olsun bundan sonraki ilk toplantımızda seninle bende tanışmak isterim bende GAZİANTEP mt'ye yeni katıldım geçen cuma toplantı vardı orda herkesle tanıştım pazar günüde zaten okul boyamaya gittik.bu arada motor kaç model birde şu kaskı alabilseymişsin tam olacakmış

abiLer dün akşam tamirciye gittim.. ön gösterge camının olduu bölümü falan deiştirdim.. benim devir saaati çalışmıyordu ona da baktırdım.. devir saati deişecek dedi.. elindede yokmuş.. sibop ayarı, karbüratör ayarı felan yapılacak dedi.. canım sıkıldı.. Akşam satmaya karar verdim.. sabahleyin motora bindim işe gelirken acayip rahat hissettim kendimi... bi de az önce markete gittim.. benim düldül kız gibi yatıyor binanın önünde... duruşu yeter yaa dedim içimden... Kafam karıştı yaa.. ne acayip bişey bu motosiklete binmek... ama yine iyi bi fiyat veren olursa satacam sahibinden.com a ilanı verdim :p

toplam ne kadar masraf cıkartıyor :cyclopsan

kardeşim okul kampanyasına katılmanı isterdim ama sağlık olsun bundan sonraki ilk toplantımızda seninle bende tanışmak isterim bende GAZİANTEP mt'ye yeni katıldım geçen cuma toplantı vardı orda herkesle tanıştım pazar günüde zaten okul boyamaya gittik.bu arada motor kaç model birde şu kaskı alabilseymişsin tam olacakmış
abi adamın vereceği kask başımı baya sıkmıştı zaten ben de LS2 marka güzel bir kask aldım.bu arada motor 2006 model.

bu topic yine sustu yaa... motoruna yeni bişeyler yapanlar yok mu ? en iyisi ben bu akşam yada ayrın bi kaç resmini çekeyim de. .eski halini ve yeni halini koyayım.. :)

Arkadaşlar motorumu sattım diye topiği takip etmiyorum zannetmeyin.Günde 5-6 kez kimse birşey yazmış mı diye tıklıyorum:)Ama ses,seda yok.Neyse motorumu Kanuni SEYHAN 250 ile değiştirirken daha sonra nasip olursa bir tane Hyosung GT250R alırım demiştim.Allah'ıma bin kez şükür olsun ki Hyosung'uma da birazdan kavuşuyorum.16.500 km'de kırmızı renk GT 250R fiyatı da NOLAN kask+Mont+Eldiven ile birlikte 4500 ytl.Allah hepimize istediğimiz motoru almayı nasip etsin!

COK İYİ ALMIŞSIN KARDEŞ... ADAM HERALDE SAHİBİNDEN.COM U FALAN BİLMİYO O YÜZDEN O KADAR UCUZA VERMİŞ...

YADA NEDEN O KADAR UCUZA VERMİŞ ? KM Sİ YÜKSEK DİYEMİ ACABA ?

BİDE comet almadın dimi, belki yazarken yanlışlık yapmışsındır "R" modelini aldın racing tipli olanını dimi ?
resim eklersen seviniriz...
Allah kaza bela vermesin...

COK İYİ ALMIŞSIN KARDEŞ... ADAM HERALDE SAHİBİNDEN.COM U FALAN BİLMİYO O YÜZDEN O KADAR UCUZA VERMİŞ...

YADA NEDEN O KADAR UCUZA VERMİŞ ? KM Sİ YÜKSEK DİYEMİ ACABA ?

BİDE comet almadın dimi, belki yazarken yanlışlık yapmışsındır "R" modelini aldın racing tipli olanını dimi ?
resim eklersen seviniriz...
Allah kaza bela vermesin...
Aldığım motor HYOSUNG GT250R Zaten ben de sahibinden.com üzerinden aldım.Motorun durumu gayet iyi.Sadece eski sahibi bir kez durduğu yerde sağa düşürmüş ondan kaynaklanan çizikler var.Onlarıda adam sticker'la kapattırmış.resimler de 65. sayfada var.

slm birader bnde bu motorlardan yada aynı görünşlü yuan yada arora almayı düşünüorum cin malları sakat cook sorun cıkarıo diolar ne zmndan beri kullanıon motor kac kmde memnun musun şimdiden cv için saol

slm birader bnde bu motorlardan yada aynı görünşlü yuan yada arora almayı düşünüorum cin malları sakat cook sorun cıkarıo diolar ne zmndan beri kullanıon motor kac kmde memnun musun şimdiden cv için saol
a.s 1250-1500 ytl arası bulabilirsen al.2000-2500 ytl filan paran varsa apache-cbf 150 veya ybr 125'e bak.

birader sende varmı bu motordan kullanısı faln nsl 7bin deviri gecınce cokk sarsılıo diolar

reo

selam arkadaslar.
uzun bi aradan sonra nihayet yazabildim.
görmeyeli nasılsınız??
topicin agır topları biraz dagılmış gibi:)
yine de cakalaz gibi vefalı arkadasları burda görmek sevindirici.

ben de motoruma biniyorum hala. ufak problemler zaman zaman oluyor; ama motorun makinesi frenleri gayet iyi durumda. fakat ben fazla vakit bulamıyorum, motorum hala 5000 km lerde :)
eylül ayı içerisinde de Kanada ya gidiyorum.
eger isteyen arkadas olursa benim motoru satabilirim, bizden birisi olursa cok da ucuza veririm (noter satısını hemen vermek sartıyla) ...

görüsmek üzere. kendinize iyi bakın.

Herkese s.a... nasılsınız kardeşlerim abilerim. uzun bi aradan sonra yinede buradayım..baya çoşmuş burasu baksanıza hyolar falan geziyo topicte..

Flaytrack kardeşim bak sana makina çıktı reo abimiz satıomus alırsın artık onu ucuzada vercek bak kaçırma:) Zaten iskenderunda yakın sana:mrgreen:

Neyse fazla yazdım yine..

Kemalettin kardeşim motorun hayırlı olsun..Allah kaza bela göstermesin..
birbirimizi tanımasakta buradakı kardeşliğimiz yeter...:cat:

HALA motorsuzum:pr::pale::pale:

Bişey sorcam ben şimdi motoru alcam ama ehliyet yok..Ruhsatta benim üstüme olmasını istiom..Sorun çıkartırmı bu durum bana..

motor alıyo olsam.. 19 a girmeme günler kaldı. bde...:pr:

Bence ehliyetini cebine koy ondan sonra motor al kardeş. Neden dersen trafik bir yakalarsa motorunu elinden alıp bağlar ve epeyde bir ceza yazar. Her şey dahil sanırsam 1000 ytl buluyor ceza. 1000 ytl ceza yemek mi her seferinde yoksa bir kere 300-400 ytl verip ehliyetini cebine koyup rahat rahat gezmek mi istersin.

BEN bu soruyu bi motor denk gelirde alacak olursam die sormuştum..

Ehliyet almama az kaldı..ehliyetsiz binmem zaten olurda motor alırsam evde durur ehliyet bekler...

Zeten ne zaman izmirde taksiyle trafiğe cıksak polis durduruyo.ama nedense hiç biri ehliyet sormadı.. Büyükmü gösterıom nedir:mrgreen:

ehliyeti alayımda hepsi olacak inşşşş.

BEN bu soruyu bi motor denk gelirde alacak olursam die sormuştum..

Ehliyet almama az kaldı..ehliyetsiz binmem zaten olurda motor alırsam evde durur ehliyet bekler...

Zeten ne zaman izmirde taksiyle trafiğe cıksak polis durduruyo.ama nedense hiç biri ehliyet sormadı.. Büyükmü gösterıom nedir:mrgreen:

ehliyeti alayımda hepsi olacak inşşşş.

Motor alırsan ewde ehliyeti beklemez sakın böle düşünme dayanamazsın söliyim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar