teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre veriyor işte.şükürler olsun.
çok teşekkür ederim kardeşim.
far değiştirme konusunda haklısın , uzay kafayı değiştirip eski tip far ve sinyaller daha masrafsız olur lakin göstergeler bağlımıdır yada göstergeler eskilerle aynımıdır? city sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
Göstergeler bağımsız.Yuvarlak fardan uzaykafa, uzaykafadan yuvarlak far dönüşümü yapan arkadaşlar gördüm.Uzun lafın kısası göstergeler sorun çıkarmıyor.
İşte bu güzel bir haber.
Çok teşekkür ederim Ömer kardeşim , ybr mi alır almaz ilk işlerimden biri su uçtuya gitmek , umarım o zamanlarda müsait olursun da yüzyüze tanışırız:cat:
Artık kararımızı da verdiğimize göre ybr city'mizi alıp farını değiştirmek kalıyor. Eski sayfalardan babaçi arkadaşımızın farı değiştirdiğini ve memnun kaldığını gördüm. :cat:
Umarım bana da yardımcı olursun babaçi arkadaşım , el becerisi konusunda bir sıkıntım yok çok şükür:rendeer:
arkadaşlar bu vites problemi bendede var yada benim kisi problem mi veya normal bişimi tam olarakta bilemiyorum. mesala 5ci vitesle giderken veya 4 cü vites trafık lambalarına durucam zaman debrıajı sıkıp vıtesı baslıorum düşürmeye ama her viteste debriajı ayrı ayrı sıkmıyorum bi kere sıkıyorum 4-3-2 die düşüyor ama 1 ci vitese geldiği zaman acaip bi ses çıkıyo hatta cok zor geçiyo sanki hareketli bi makanizmaya müdahale eder gibi kırılcak die korkyuorum. zaten 4-3-2- düşürüyorum hızımı iice düştüğü zaman durmaya yakın 1 vitese alıyorum o zaman bir ses veya sorun cıkmıyo normal geçiş oluyo yani. inş. anlamışsınızdır şimdi bu olayda ben bişileri yanlış yapıorum yoksa bi sorun mu var ? ama dediğim gibi hızlı giderken vitesleri düşürürken oluyo bu olay normalde yok yani bişi mesla 40 veya 50 km hızdan sonra oluyo bu dediğim.
Dostum senden ayrıntılı (gösterge ve ön panel) foto bekliyoruz..
Emeğin için teşekkürler, depo kılıfıda harika durmuş hani...
Leopard 74 ,
Öncelikle motorunu güle güle kullan. Çok güzelmiş ve de depo kılıfı çok yakışmış. Bu kılıflar YBR125 içinmi üretilmiş? Üzerindeki desen dahi aynı depo üstündeki desen. Çantasının olmasıda güzel bir avantaj. Nedir bunun fiyatı?
Ankara'da yamaha servislerinde varmıdır?
Mafsallı dizlik kullandığımdan mafsalın vida başlarının depoyu çizdiğinin farkına geç vardım. Pasta cila çektim yine de çizikler tam olarak kaybolmadı. Sonunda çareyi mafsaldaki vida başlarına deri yapıştırmakla buldum.Çizilmeyi önledim fakat bu seferde dizim depoya her değişte deri sürtünmeden dolayı sinir bozucu sesler çıkarmaya başladı. Ne yapıp edip senin depo kılıfından mutlaka bulmam lazım.:cat:
3 senedir kullanıyorum ve dediklerine katılıyorum.Sürat motoru değilki bu makina:silent:Arkadaşlar merhaba.Yaşım 30, boyum 1,78, kilom 90.Ben de YBR 125 sahibiyim.Ben bu motorla yokuş aşağı en fazla 120'yi gördüm.Şimdi diyeceksiniz ki bu adam bunları neden yazıyor.
Çevremdeki bazı kişiler bu motorla 140'ı 135'i çok rahat yaptıklarını söylüyorlar.Bunlar inanılacak şeyler mi?
Ben düz yolda, rüzgarsız bir havada 110'u zor görüyorum.Hız benim için sorun değil, yanlış anlamayın ben sadece söylenenlerin(135-140 ların) gerçekliğini merak ettiğim için soruyorum.Motsiklet konusunda çeşitli araştırmalar yapıyorum, uzman test sürücüleri dahi 250'lik tek silindirli motorların 135-140'ı zor yaptıklarını not ediyor.İş 125'liğe gelince durum nasıl olur acaba?
Herkese kazasız sürüşler.
Arkadaşlar merhaba.Yaşım 30, boyum 1,78, kilom 90.Ben de YBR 125 sahibiyim.Ben bu motorla yokuş aşağı en fazla 120'yi gördüm.Şimdi diyeceksiniz ki bu adam bunları neden yazıyor.
Çevremdeki bazı kişiler bu motorla 140'ı 135'i çok rahat yaptıklarını söylüyorlar.Bunlar inanılacak şeyler mi?
Ben düz yolda, rüzgarsız bir havada 110'u zor görüyorum.Hız benim için sorun değil, yanlış anlamayın ben sadece söylenenlerin(135-140 ların) gerçekliğini merak ettiğim için soruyorum.Motsiklet konusunda çeşitli araştırmalar yapıyorum, uzman test sürücüleri dahi 250'lik tek silindirli motorların 135-140'ı zor yaptıklarını not ediyor.İş 125'liğe gelince durum nasıl olur acaba?
Herkese kazasız sürüşler.