en sonunda alıyorum muratdegerli abi'mizin keratasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden veremesin? ben kırklarelinden istanbula kavga etmeye gitmem mesela neden dersen giderim karşıma adam 10 kişi ile 50 kişi ile çıkar bundan eminim teke tek kavga edeceğimize inanırsam gelirim ancak ama borcuna sağdık olmayan böle konuşan birisi hiç zannetmiyorum adresine çağırıpta tekew tek dövüşeceğini :)

biz kavga etme peşinde diiliz yanlış anlasılmasın kac kişiyse dover doneriz geri:p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yazın yediğin hurmalar kışın dötünü tırmalar:cat:

0545 741 10 60 ali nihat tarlan cad iki dede apt kat 10 daire 3 bostancı bumudur yanı yaaa beyler sacmalayın yaa biraz olgun davranın ne kavgası yuh kac yasında insanlarsnız en buyuk delikanlılık agır baslıklıkdır delirmeyin gerci akıllı olsak motor kullanmazdık

0545 741 10 60 ali nihat tarlan cad iki dede apt kat 10 daire 3 bostancı bumudur yanı yaaa beyler sacmalayın yaa biraz olgun davranın ne kavgası yuh kac yasında insanlarsnız en buyuk delikanlılık agır baslıklıkdır delirmeyin gerci akıllı olsak motor kullanmazdık

Sn bunu arala soyle.

delikanlılık ozelden milleti tehtid edip adrese cagrmaksa 20 dakka snr orda oluruz eger istiosanz:wiinkk:

dinleyin okan kardeşimi doğru söze ne gerek :cat::cat::cat:

GKN

mesele yıkmak deil, yapmak..
böle giderse yapılmaz yakılır..
herkez haddini bilsin..
tel ini bekliyorum murat abi..

yahu pistlerde gorelim sizi arkadaslar takılmayın bole siniri ruzgarla atalım:D

Son düzenleme:
Son düzenleme:
muharrem olum tanımıyomusun okan okan uzadıkca uzadı mevzu boswerın benim lafım sana deil aaa istersen gel cay yaptım sıcak sıcak ama ses yapma apartmandan kızıyolar :)

benm sana lafım yok adres senn biliorum mrk etme aslında onada yoktu karısmam murat abi kendi işini kendi halleder bz istesekte sokmaz araya ama iş selcugu tehtidse orda durucak o..

evt Adana MT yide bu buluşmada görmek bize onur verir:p
Bizim içinde bir şereftir :p
Neden veremesin? ben kırklarelinden istanbula kavga etmeye gitmem mesela neden dersen giderim karşıma adam 10 kişi ile 50 kişi ile çıkar bundan eminim teke tek kavga edeceğimize inanırsam gelirim ancak ama borcuna sağdık olmayan böle konuşan birisi hiç zannetmiyorum adresine çağırıpta tekew tek dövüşeceğini :)
aha bak veremiyor:p
delikanlılık ozelden milleti tehtid edip adrese cagrmaksa 20 dakka snr orda oluruz eger istiosanz:wiinkk:

abi ne 20 dksi..Yarına falan düzenleyin yetişemem bu şekilde:p

ohooo bu ne yau burası iyice zıvanadan çıkmış arkadaşlar şurda 1 hafta 10 gün felan oldu bu siteye kayıt olalı ben nereye gelmişim yau :) tekxas a dönmüş bura yada eskiden beri böyleydi yeni olduğum için ben bilmiyorum ama hiç yakışmıyo bunlar bizim gibi insanlara herkez birbirini tehtit ediyo biri diyerini koruyo bunları yapıcaksanız buradan değil özelden yapın diğerleri de rahatsız olmasın :farao::farao::farao::farao::farao::farao:

Bu Tequ piyasaya çıkmadan evvel buralar hep bağdı, bostandı :p

Bu tartışma kayışı kopardı iyice...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar;
sessiz konuşun.
Biraz önce Procan'ı görür gibi oldum.
şşşşt!
Her an sesleri duyup gelebilir...

yha su ..... 'nin adresini verebilecek bi gzl insan yok mu.selcuk kardesimi tehdit etmek,oyle ozelden delikanlilik yapmak ne oluyormus ogrensin!

İsterse yüz milyar olsun sen başkasının parasını gasp ederek aldığında o para sana hayırmı getirecek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar