Benzinde tercihiniz

95 okltana devam sadece fiyat farkı varmış arkadaşlar herhangibir performans artılşı yok

97 Oktan PO kullanıyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/fay...lesinin-aciklamasi-kendinizi-kandirmayin.html

şu benzini kullandım çekiş arttı yok efendim şunu kullandım 30 km fazla gitti. Şu konuyu okuyunda güldürmeyin adamı yahu.

Her zaman teknik bilgi pratik bilginin önüne geçmiyor. İnsanlar burada deneyimlerini aktarıyorlar, bir bildikleri var ki, bazı değişimler yaşamışlar ki yazıyorlar buraya. Kaale alıp, almamak sizin elinizde.

Son düzenleme:
Total'den aldım akşam 5 ytl'lik . Pompacı'ya acayip uyuz oldum. Plakayı sordu söyledik bana normal benzin koymaya çalışıyor dedim ben 95 oktan istiyorum.
Dedi bana baştan niye söylemedin ? Ee sormadın ki . Neyse parayı baştan verdiğim için birşey demedim bundan sonra parayı aldıktan sonra vereceğim.

Uyuzluk yaparsa basıp gideceğim. Ama total iyi arkadaşlar. Performans'ta artış oldu gerçekten. birde benzini kendimiz doldursak hiç beklemeden süper olacak.

bi amca vardı 3 liradan yunan benzini satıodu depoyu fulleytiim ona 5 litre filan aldı herelde 15 ytl bayıldım ama cok fazla çekiyor motor

Dün totalden doldurdum 10 ytl'ye doldu . Gayet iyi gidiyor. Total'den alıcam artık. Opet'i deneyemedim daha

Motorumu 1 ay önce aldım.Şu an 1100km de.
Ve 1 aydır sadece Shell'den 95 oktan kurşunsuz aldım.Başka almıyorum bir yerden.

marka bağımlısı değilim ama işlek olmayan yerleri tercih ediyorum... yoğunluk olan yerlerde; benzin istasyona geldiğinde yeterince dinlendirilmediğinden tortulu olabiliyormuş.

genellikle opetten alıorum ben.kalitesinden deil opet kart var bende.%1 i karta gidiyor.vallaha 35 ytl yaptım ondan sonra harcadım.:cherry:

Servisin önerdigi Shell Ve BP den alıyorum. Bir defa Servisin sürekli aldıgı yakın BP den aldım sorun yaşadım servis benzini sordu BP dedim hemen telefon etti benzinde bişi mi var dedi bişier konuşdu sonra bana dönüp sen önceki aldıgın yerden almaya devam et dedi.... O da Sehell tabi

Ben bp den alıyorum,axess ile 3 kere 100 ytl akaryakıt alımına 30 ytl çip para veriyordu hem onu kazandım hem de 400 litre yakıtı çoktan geçmişim panasonik deck telefon hediyemi aldım.:cherry:

selamlar,

BMW 1200 GS advancer ile cesitli akaryakit büyüklerinin ve yerli üreticilerinin istasyonlarindan doldurdum; hic bir degisiklik hissemedim ve istop da yapmadi. Hatta po nun yesil benzininde bile doldurdum! sorunsuz...

Diesel olarakta 2007 model aracima euro yada v diesel koymadim ve koymamda hic bir zarari olmadi!!! Bütüm mamüller ayini tesisden giliyor ve araclardaki mevcut elektironik sistemler olasi kalite farkini esitliyor....

iyi sürüsler

Shell V-Power Racing (100 Oktan)...Sebebi yuksek sikistirmali motorlarda yuksek oktan sayisinin daha dogru yanma sagliyacagi icin...

Shell den benzin almayiniz 500 bakimda benzin hortunumunu acti usta su cikti sordu bana nerden benzin aliyorsun shell dedim. bana Opet bp dan al dedi her shell de ayni mi bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar