Emre ve Yeşim (Dreamdark & Yeschim)' in nikahına tüm MT Ailesi davetlidir! :)

Nikaha katılıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
tugcetugce
Noldu sen motorunu kremalı pasta niyetine yedin mi yoksa :cyclopsan

Arkadaşlar çok sağolun iyi dilekleriniz için:cherry: caydırmaya çalışanlar da boşuna yırtınmasınlar hiç:p Hem evlilikte keramet vardır derler, Allah herkese sevdiği insanla birlikte mutlu bir ömür nasip etsin:cat:

Görkem' ciğim senin de ellerine sağlık, başlık için çok teşekkür ederiz.

Bu mutlu günümüzde MT ailesini de yanımızda görmeyi çok isteriz, gelebilecek herkese şimdiden teşekkürler :)

nikaha kesin geliyorum... :cherry: yani bu güzel günde sizi yalnız bırakmak olur mu hiç !!!? herşey güzel olacak .... ::pala::

Allah bi yastıkta kocatsın :rendeer: balayına çeşmeye bekleriz:p dark ne şanslı adamsın izmirli kızmı aldın sen şimdi bizden :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bi yastıkta kocatsın :rendeer: balayına çeşmeye bekleriz:p dark ne şanslı adamsın izmirli kızmı aldın sen şimdi bizden :p

Resmen İzmirli değilim ama herkes öyle zanneder :mrgreen: Annem Çeşme'de yaşıyor zaten yarı İzmir'li sayılırız artık :bounce:

Son düzenleme:
kız evinden "gelin" çıkaracaz falan deniyor... davul zurna yoksa gelmem ben :cherry:

gitar keman viyolonsel felan var olmaz mı :queen:

beklenen topic açılmış. Hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer:) düğün hediyesi olarak bir goldwing yakışır artık.

olur mu yaw.. benim gibi ağır abiye yakışır mı onlar ::pala:: bak pala bıyıklarıma.. şöle yeri titrete titrete bi halayy çekerdikkk.. hopaaa hopaaa ::xblink::::xblink::

Seni mi kırcaz oluur, çekeriz abicim :mrgreen:

Son düzenleme:

Yok izmirli kız almadım da, artık bir ayağımız çeşme' de ve dolayısıyla yarı izmirli sayılırız bundan böyle:) Hem benim bitanemin yanında izmirli kızlar da kimmişki??? :cherry:

"vazgeç"çiler savulun! karı-koca, %100 desteğimizle beyaz kasklı gelinin birkaç metre gerisinde olacağız!
hain evlilik pusumuza bir çifti daha düşürmenin mutluluğuyla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar