bu modenas ne iş?

Ah modenas ahh..Cup modelinin kralıdır 1 numarasıdır üzerine ne desek azdır bu motorda benim anlamadığım bilmediğim birşeyler var sanki...askerden önce jet fadıl abinin getirttiği orjinal malezya olandan yeşil bir tane vardı ekzosundan çıkan ses süperdi..askerden önce sattım
biz askerden döndük adamlar manisaya fabrika açmışlar sevindik daha yenisini daha ucuza alırız diye ama ne alması satan yer bile yok istanbulda doğru dürüst .. ne reklam ne tanıtım..nasıl iştir anlamadım yani bu kadar insan mondiale asya motora binmek zorundamı kalite yanı başlarında dururken..

Bu motoru alan bir daha satmasın..Benim yaptığım hataya düşmesinler.

Merhaba
balayı için malezyanın lankavi adasını tercih ettik.. ve lankavi merkez olmak üzere tüm ülkeyi gezdik.. her yerde modenas vardı.. birde sym joyride orada modenas 200 olarak satılıyor.. modenas elite kiraladım...muhteşem scooter.. asla çinçon motorumla karşılaştırmam bile ve inanırmısınız tüm malezya motor kullanıyo..cup tarzı..gençler scootercı... kadınlar cupcu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar cup modelleri ile ilgili bi gezinirken bu modenas ları gördükm bi kaç arkadaştanda duymuştum sağlam demişlerdi ne yaşadığım memlekette neden istanbulda gördüm taş çatlasa 2 tane döküntü:silent: cup ların babası dediler güldüm honda c90 nımın yanında ayıp oldu biraz haa kesin çin malından iyidir orası öyle ama nedir bu modenes baksanıza yaa sıfır innovadan pahalı hem 110cc hemde hala km teli var:cyclopsan
http://www.sahibinden.com/o_km_modenasWQQaXQQ7139939WQQpXQQdisplayitem
Modenasların meraklısı fazla.Özellikle yurtdışında özel klüpleri bile var.
Fiyatına göre gerçekten de çok dayanıklı motorları var.
Uzakdoğu fotoğraflarında abuk subuk yüklenmiş bir sürü cup motor görürsünüz .İşte modenaslar her gün o yükleri taşırlar.

Merhaba
balayı için malezyanın lankavi adasını tercih ettik.. ve lankavi merkez olmak üzere tüm ülkeyi gezdik.. her yerde modenas vardı.. birde sym joyride orada modenas 200 olarak satılıyor.. modenas elite kiraladım...muhteşem scooter.. asla çinçon motorumla karşılaştırmam bile ve inanırmısınız tüm malezya motor kullanıyo..cup tarzı..gençler scootercı... kadınlar cupcu :)

Bu modenası tanıyan varmı ?????? :):):)

http://www.modenas.com.my/motorcycles.asp?id=50

Modenas marka motordan manisa salihlide bolca var oldukçada beğenilen bir markadır. Çoğu meraklısı honda cup'tan üstün tutar. Fakat artık yeni modeli gelmiyor yanılmıyorsam.İthalatçı firma modenas adını kullanarak çinden ithal Türkiyede montaj ama modenas olmayan motsikletler üretiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oldukça kaliteli bir cup'a benziyor :cat:

buyrun size modenas...
bu motor innovanın tek rakibidir(eski innova)
kullanan bir arkadaşım vardı innovadan daha performanslı olduğunu söyleyip duruyordu ama test etme imkanımız olmadı...motor küçük bir kazaya kurban gitti ve servise ist. yolladılar (honda bayisine) yapılmadı ucuza sattılar...
ben daha bugüne kadar hiç görmedim modenas bayisi

Modenas Çok sağlam Gzüle bir Motor Ama Parçaları Çok değerLİ parÇa sıkıntısI YAşanıo TÜRkiyede SEnde sağLAM kuLLAnırsın sÜPER motOR.

arkadasta motosan var 110 yapıyo yattıgı halde ama bı arkadasta modenas kırıs var altından cıktı gecendee 145 e dayıyo motor zorlasa kopcak gıtcek salam mı salam hıc hızdan dusmedı motor kaptırdımı gıdıyo 2004 2005 model

ne oldu modenasta bir gelişme yok mu hala? turgutludaki fabrika peki? internet sitesi dahi kurmamışlar. innova lmayı düşünüyorum ama modenas varsa sıfırını tercih ederim. daha önce modenas hakkında yazan arkadaştan cevap vermesini rica etsem? telefonla da arıyacağım...

modenasın sıfırını tavsiye etmem eski modenas kalitesinde değil. motor kısmında dahi modenas yazmıyo bence modenasın isim hakkını kullanıyo modenasın kris modellerine bak.

Parça sorunu yaşarsın demiş bazı arkadaşlar o zaman bulaşmamak lazım bence..

modenas gt 128

arkadaşlar modenasın gt 128 modeli çıkmış .motosan acaba bu modeli getirirmi.birde bu modenasla motosan arasındaki farklar niye böyle.motosanın çıkarrtığı motorlar modenasın parçaları değilmi acaba.
foruma resim nasıl ekliyoruz .özr..bilgisayarla aram iyi değil. http://www.modenas.com.my/

birde motosa 125 r bu motoru kullanan arkadaşlar memnuniyet ve şikayetlerini bildirebilirlermi acaba.tşk

Son düzenleme:
bence getirmezler çünkü motosan manisada üretmeye başladı.
modenasın kris, kris1 ve kris2 modelleri mükemmel. yeni üretilenler ise tartışılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar