tusinami sonrası Hindistan kıyılarına vuran denizkızı (erkekte olabilir)

Tusunami diyince aklıma bi temel fıkrası geldi ruslarla ilgili olan.Çok komedi ama buraya yazsam çızıktırıveriverirler die korkuyom valla :cherry:

arkadaşlar geyik güzel gidiyor ama gerçekleri yazmanın vakti geldi, üzgünüm hayallerinizi yerler bir edecegim ama internetten gelen bir bilgi.........

Bu yaratıklar Adam Steinfeld adindaki bir manyak sanatcinin yaptigi eserlerden biridir...!!

isteyen buradan bakabilir, deniz kızından daha yakışıklıları var ama bence +13, çoluk çocuğu uzak tutun, rüyalarına girebilir

http://www.thefeejeemermaid.com/gallery1.htm

johnny_rook' Alıntı:
arkadaşlar geyik güzel gidiyor ama gerçekleri yazmanın vakti geldi, üzgünüm hayallerinizi yerler bir edecegim ama internetten gelen bir bilgi.........

Bu yaratıklar Adam Steinfeld adindaki bir manyak sanatcinin yaptigi eserlerden biridir...!!

isteyen buradan bakabilir, deniz kızından daha yakışıklıları var ama bence +13, çoluk çocuğu uzak tutun, rüyalarına girebilir

http://www.thefeejeemermaid.com/gallery1.htm

belgesel kanalında çıktıve balık olduğu söylendi hatta canlı halinide gösterdiler ya ben yanılıyorum yada gene ben yanılıyorum beyin hoşaflaması var bugunlerde kafayı biraz dinlendireyim :mrgreen:

EDIT: şimdi hatırladım belgesel kanalı değil flash tv ana haberde çıkmış ve bunun üzerine bir uzaman! konuk olarak açıklama yapmıştı belgesel kanalında gördüşüm farklı bir canlı idi ohh be rahatladım:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar gercekse ben bıudaha balık yemem:p

musti81' Alıntı:
mature la bu ne kızı :mrgreen:

filistin06468x60kd5.gif

:queen: :queen: :queen: :queen:

çirkin deniz kızı yoktur az vodka vardır.. için biraz daha öle bakın :p

Buda deniz kızıysa bizim çizgi filmlerni izlediğimiz kitaplarını okduumuz deniz kızları bşka bişeydi ya:mrgreen:yada hindistanın deniz kızları biraz tipsiz:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buda deniz kızıysa bizim çizgi filmlerni izlediğimiz kitaplarını okduumuz deniz kızları bşka bişeydi ya:mrgreen:yada hindistanın deniz kızları biraz tipsiz:p

konuyu mezardan çıkarmışsın dostum.
E her memleketin denizindeki kızlar karadaki kızlarıyla orantılı olacak.
Git Danimarka'ya daha güzellerini görürsün.Ama Aralıkta filan girmen lazım denize:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar