Skullhunter'in Düğün konvoyu - Dadddd Daaddd Daddd

KONVOY

• Katılıyorum ve Lastik Yakıyorum

Oy: 4 9.5%
  • Katılıyorum ama lastik çok para

Oy: 12 28.6%
  • Belki Gelirim ( Yalan Söylüyorum - Katılmayacam )

Oy: 16 38.1%
  • Ne işim olur o tırtın düğün konvoyunda :)

Oy: 10 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    42
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
halis herşeyi çözerizde senin bu paronayaları ne yapcaz yaaa.:p

kolayı var gel nikaha göreyim seni hepsi bitsin yoksa ben gelcem rize ye bir iş cıksın diye bekliyorum hemen ben halederim diyip ben gelicem :cat:

Evet Gökhan çık piyasaya nedir bu gizem yeter artık yık tabuları gider tüm merakları :p

arkadaşlar nikahta takmak için mt rozeti isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler gelirken getiririm

verdim gitti sana feda olsun sinbo tost makınası ayıpsın sen gel yeterki içimdeki küşku bitsin bir adet te ekmek yapma makinası eşantiyon sana:cat:

süpersin :queen::queen:

abi bende bugun gordum kipa'da waffle makinası istiyorum bi sevabından çeyizime yaa yengeniz çok sevinecek =)) waffle yapmasınıda öğrenmiş hani :queen:

google arama motorunda çıksın reklam yapalım

** sinbo her mutfağın kalbi ** :queen:

küçükler büyük işler başarır :p

abi bende bugun gordum kipa'da waffle makinası istiyorum bi sevabından çeyizime yaa yengeniz çok sevinecek =)) waffle yapmasınıda öğrenmiş hani :queen:

google arama motorunda çıksın reklam yapalım

** sinbo her mutfağın kalbi ** :queen:

Böyle giderse halis yakında topu diker:mrgreen:

Loft nerelerdesin uyuyonmu hala ...Sahip çık şu konvoya elden gidecek yoksa :D

arada üst sıralara yükseltelim .:D

nikah salonunun önünde lastik satışlarımız yapıulacaktır her tür kredi kartı geçerlidir bilginize :p

çadırda satarız hanı kalmak ısteyen olursa mısafırlerden falan :p

O konvoyda 50'den aşagı motor olursa yazık size yazık.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşım sen nabcan teee rizeden,ordan istanbulun konvoyuna laf söluyosun gel konvoy başı ol burda..:)

Hadı bıde bak bakalım motoaktuel de yeni haber varmı ? :p

hasan o burda olcak zaten ama ikinci kişilik olarak komtan olarak elint olarak degil motoaktuel kendi dergisi adamın normaldir haberleri taşıması :queen::queen:

hasan o burda olcak zaten ama ikinci kişilik olarak komtan olarak elint olarak degil motoaktuel kendi dergisi adamın normaldir haberleri taşıması :queen::queen:

Halis abi bırak peşimi bak sonun çok kötü olcek. Ban sayfasını bir açtırma bana:queen::queen:

Şaka bir yana paronaya yapmanıza gerek yok. Cakalaz beni 1 defa kısa sürelide olsa rize/ardeşen'de gördü.

Yok illa ist'ye gel görelim diyen varsa ; motor alıcam 3000 ytl eksik kaldı onu tamamlayın motoru ist'den alırım o bahane ilede tanışmış oluruz:p

Halis abi bırak peşimi bak sonun çok kötü olcek. Ban sayfasını bir açtırma bana:queen::queen:

Şaka bir yana paronaya yapmanıza gerek yok. Cakalaz beni 1 defa kısa sürelide olsa rize/ardeşen'de gördü.

Yok illa ist'ye gel görelim diyen varsa ; motor alıcam 3000 ytl eksik kaldı onu tamamlayın motoru ist'den alırım o bahane ilede tanışmış oluruz:p

abi bizim tost waffle makinası yalan oldu dur konu dağılmasın ya =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar