3. Marmok - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgılı mod arkadm komtan elınt arkadasım sana soyluyor butun fotograflar sende

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeş resimler bende var ama atamıyoruz siteye atarsak cok kişinin başıyanar ve ben bu işten para kazanmayı düşünüyorum :queen:eek: yüzden atamam atarsamda beni bamlarlar ahlaka UYGUN DEGİL resimler :mrgreen:

sanırım bnm fotom yoktur sende halıs abı varsa bıle gurubun en uslu ınsanı bendım bılıorsun ;):p

kardeş resimler bende var ama atamıyoruz siteye atarsak cok kişinin başıyanar ve ben bu işten para kazanmayı düşünüyorum :queen:eek: yüzden atamam atarsamda beni bamlarlar ahlaka UYGUN DEGİL resimler :mrgreen:

Pm'den yollayabirisin. aaa pardon bunlar pm'den ahlaksız foto atmaktanda banlar seni. En iyisi mail adresi veriyim oraya at. Pm'den mail adresini veriyim mi?:p

Boşuza kendini yorma fazercan. O işine gelmeyeni duymaz. :mrgreen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pm'den yollayabirisin. aaa pardon bunlar pm'den ahlaksız foto atmaktanda banlar seni. En iyisi mail adresi veriyim oraya at. Pm'den mail adresini veriyim mi?:p

yok şimdilik olmaz once alıcamı alayım ondan sonra :queen:

ohaa ıste arkadaslar ben sıze soluorm bole terbıyesz ınsan vascoyu hala buraada barındırıorsunz:D

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

:p

yakalandık la :D

neyse ben diş doktoruna gidiyom ağrımayan dişimi dolgu yapıp mahveden doktorla hesaplaşmam var :mrgreen:

terbıyesızlık dız boyu loftcum bu resmı kaldırtırmısn ne bu yanındakı terbıyesız adama yuz verıyorsun:D

ben bu ısten hıc bırrsey anlamdm ben ıkı harf yazdım dıe benı banladılar bu adm neler neler yapıor hıc bır hareket yok gurkan arkadasm barıs abı arkadasm:D bu konuya bır el atarmısınz boyle ınsanlar yuzunden loft ta bende tequda cok rahatsız oluorz loft arkadasmzn sakasına yapmıs oldugu seyı bakarmısınz nasıl desıfre edıor ve de ıftıra atıor tamamen ozele yasak olark gırmektır bu vasco cık loftun hayatından:D

adaamın hayatı sahte dısınde kı dolguun sahte oldugu kadar hemde bu arada halıs abı benm okulu ne zamn halledıorsunz loft la ortak olarak benı okula yolluyacktınz hane

73057199ot2.jpg

karşıdaki beyazlı şişman bayan vasco ile birlikte idi.. gece en son çadır yürüye yürüye, paradon yuvarlana yuvalarana :) sahile kadar gitti :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adaamın hayatı sahte dısınde kı dolguun sahte oldugu kadar hemde bu arada halıs abı benm okulu ne zamn halledıorsunz loft la ortak olarak benı okula yolluyacktınz hane

pardon ne okullu ben hatırlayamadım :queen:

hane benı ılk okuldan tekrar baslatacktınz ya onlugu hatta loft alacktı

loft ben sana soleme dedım adam mılletı kandırıor rus faln dıe bu ne bole

hemde bunların beraber takıldıgı gunun arkasında sahılın kumları hayatında ılk defa bu kadar duz olmus dogal sılındır gecmıs tabı sezlongların bazılarıda yok:D:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar