Tanker kıyıya çarpınca motosiklet havaya uçtu!!

İstanbul Boğazı'nda, dümen arızası yaptığı belirtilen Singapur bandıralı bir tanker kıyıya çarptı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) yetkililerinden alınan bilgiye göre, Karadeniz yönüne giden ''Singapur'' bandıralı, ''Aral Sea'' adlı boş tanker, Sarıyer Yenimahalle açıklarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle dümen arızası yaptı.

Arıza yüzünden bir süre sürüklenen tanker, durdurulamayınca kıyıya doğru yönelerek, Karakütük Caddesi'ndeki Pazarbaşı Parkı'na çarptı. Parkın kenarında hasara yol açan tankerin çarpması sonucu, kıyıya park edilen bir motosiklet de yaklaşık 7 metre uzağa fırladı.

Kaza sırasında oluşan dalgalar yüzünden, park yakınındaki 3 yalının alt katını su bastı.

Tanker daha sonra demir atarak güçlükle durabildi. Tanker personelinin durumu bildirmesi üzerine, KEGM'ne ait römorkörler olay yerine gönderildi. Polisler de kıyıda inceleme başlattı.

Malta'dan Gürcistan'ın Batum kentine giden ve 58 bin 129 groston ağırlığında olan 244 metre uzunluğundaki tankerin, römorkörlerce çekileceği belirtildi.

Kılavuz kaptanı da bulunduğu belirtilen tankerin kıyıya çarpması dolayısıyla İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı.

AA

201720080712041736720wc8.jpg

487620080712041656540vj2.jpg

280520080712041725842co6.jpg

emin felaket tellalı gibisin be kardeşim hep kaza haberleri senden çıkıyo =)))

ölü yada yaralık yok sanırım bahsi geçmemiş,

ucuz atlatılmış..

hehe gördüm gördüm.. gül gibi makina pert .. kasko şirketine telefon açmış adam .. inanmamışlar . " motoruma tanker çarptı " demiş çünkü hahahaha aha a((((((((:)

çocuk parkıda var hemen yan tarafta ama haaa Allah korumuş yemin ederim

Son düzenleme:
hadi taksiler ve diğer tekerlekli araçlar bizi galeye almayıp yolumuza birden çıkmaları ve biz hiç durmayacakmış gibi arkamıza yapışıp sıkıştırmalarını ve hatta kaza adı altında vurması sıradan geliyor artık kulağa ama bu kadar da olmaz ki.... sırada ne var uçak veya halikopter bi motora vurmuş deseler de inanacak artık insan....

Büyü kgeçmiş olsun. Hasar tesbiti yapıldıktan sonra bi şekilde hasarın karşılanacagına inanıyorum. Daha olmadı masraf gemi sorumlularına ödetilmeli

o kaptanı arkama bındırıp sonra da ön frene asılıp 7 metre uçurma gıbı uçururuç valla

hehe gördüm gördüm.. gül gibi makina pert .. kasko şirketine telefon açmış adam .. inanmamışlar . " motoruma tanker çarptı " demiş çünkü hahahaha aha a((((((((:)

poliçesinde yoksa ödeme bile yapmayabilirLEr :)
cünki poliçeLerdeki fiyatLAr ucuzLasın diye oLasıLık dışı kazaLar poLiçe kapsamından çıkarıLıyor ve fiyat düşürüLüyor
mesela bir sigorta poliçesinden uçak çarpLarına karşı kazalar çıkarıLarak 3-5 ytL kar ediLebiliyor ama ya araca uçak düşerse :) o zamanda sigorta kapsamında olmadığı ve altında da kapı gibi imzamız olduğu için odeme yapmayabiliyorlar..
geçmişLer oLsun...

gemi bizde artık nasıl olsa :mrgreen: sıkıyosa ödemesin çıkarmayın kıyıdan gemiyi öyle kalsın :mrgreen:

motor gördüğüm kadarıyla deniz kenarında kaldırıma çekilmiş, nizami şekilde park edilmediğini bahane ederek sigorta şirketi kıllık yaratabilir büyük ihtimalle.

kosko varsa hersekılde parasını alır ama gercekten cok ılgınc allah korusun bızı boyle seylerden

arkadaşlar hiçbiriniz merak etmesin bu gemi uluslar arası sularda olmadığı sürece ki boğaz buna dahil değil verdiği hasarın tamamını karşılamak zorundadır yoksa türk sahil güvenliğinin bırakmama hakkı var gemiyi yani 600 rr sahibinin kaskosu var yok kimse düşünmesin sevinin kasko değerini değil sıfırını almak zorunda bence o arkadaş şu an motor bakıyordur kendine bunları uydurmuyorum donanmada veye sigorta işinde yakını olan varsa sorsun saygılar

Yukarıdaki haberde;

Arıza yüzünden bir süre sürüklenen tanker, durdurulamayınca kıyıya doğru yönelerek, Karakütük Caddesi'ndeki Pazarbaşı Parkı'na çarptı. Parkın kenarında hasara yol açan tankerin çarpması sonucu, kıyıya park edilen bir motosiklet de yaklaşık 7 metre uzağa fırladı.

Kaza sırasında oluşan dalgalar yüzünden, park yakınındaki 3 yalının alt katını su bastı.

Tanker daha sonra demir atarak güçlükle durabildi.

Yazıyor... Bu işte bir terslik yok mudur? Tanker çarptıktan sonra mı demir atmıştır? Demiri nereye çocuk parkına mı atmıştır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar