Diğer [MT] Ledow CXM 250A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ledowu olan arkadaşları bu başlık altında topluyoruz arkadaşlar...

İşte Borelli Ledow CXM 250A'ya ait özellikler;

Ledow_250_Cc_Motorcycle.jpg

7510581_376301_zzo8528.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

Motorun ana distirilibitörü tümopar diye bir firma sorun ve problemler için http://www.tumopar.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İnternette yaptığım araştırmalarda.

Ledow Borelli altında satılan bu makina şu aralar Armode markası altında gözüküyor. Ama Monero(resimlerdeki makina) markasında gözüken Xinling marka motorda Ledowun birebir aynısı... Hatta Yamaha Virago 250cc %95 benzeri biarka plakalık ve sisi bar yok o kadar.

Son düzenleme:
Her marka ve model de olduğu gibi başlangıca resim,teknik özellikler,fiyat...ekleseniz daha güzel olmazmıydı?
Gereğini yapmışsın eline sağlık. :cat:

Son düzenleme:
bir tane de bende var yeni aldım resmini de en yakın zamanda koyarım

Koruma demiri nerede satılıyor fiyatı nedir? Ben keeway ss250 için resmen icat yapmıştım,güzelde olmadı. :silent:

Son düzenleme:
Ben koruma demirini bizim buradaki bir mazemeciden aldım 60 ytl'ye. Şase bağlantıları uymadı. Bende bunları kesip pedal vidasına gelecek şekilde tekrar kaynattım. Şasede kesinlikle delik açmadım. Hatta bu demire sisfarıda ekledim.

14062008.jpg

17062007(002).jpg

17062007(003).jpg

Bu arada dikkat edeniniz oldumu bilmiyorum ama üstteki egzost boş hiç bir işe yaramıyor sadece görüntü :)

Bu arada dreksiyon kilidi ve selenin altındaki kilit bende 3 5 günde sarsıntıdan vidaları gevşeyerek hemen düştüler. Şimdi biyerde bulamıyorum. Aman dikkat edin. onarı kontrol edin.

Son düzenleme:
bu da benım motorum

arkadaslar slm. benımde ledow cxm250a motorum var. resımlerını eklemeyı becerebılırsem koyacagım buraya. bu arada vıceroy motorunu cok begendım gule gule kullan gercekten cam ve cantalarla beraber cok guzel gorunuyor. camı nereden temın ettıgın hakkında bılgı verırsen sevınırım.

bunlarda resımlerı. gordugunuz gıbı cam ve canta eksıklıgı var. canta cok problem degıl ama uygun bır cam bulamadım henuz. yardımlarınızı beklıyorum...

Son düzenleme:
Ben arka sele ve sisibarı kaldırdım. Ortaya klasik bir görünüm çıktı.

Şimdilik memnunum. hem beleş ve fırsatçılardanda böylece kurtulmuş oluyorum. Ardçı olayı beni tırsıttırıyor çünkü.

Resimelr açıları biraz yakın, güzel resimler çekip yükliyeceğim.

1.jpg

2.jpg

Son düzenleme:
arka selenin kaldırılması gercekten eski motosikletlere benzetmiş güzel olmuş. bide fotolardan gördüğüm ön çamurluğun rengi farklı zevkten mi mecburiyet mi?? Aslında ilk sırada yayınladığın monero nun fotolarındaki renk oldukça güzel durmuş. Senin çamurlukta hemen hemen aynı renk gibi eğer yanlış görmüyorsam...

arka selenin kaldırılması gercekten eski motosikletlere benzetmiş güzel olmuş. bide fotolardan gördüğüm ön çamurluğun rengi farklı zevkten mi mecburiyet mi?? Aslında ilk sırada yayınladığın monero nun fotolarındaki renk oldukça güzel durmuş. Senin çamurlukta hemen hemen aynı renk gibi eğer yanlış görmüyorsam...

Motor koruna demirini takarken ön tekerleğin amortisörlenme payını hesaba katmamışım dolayısı ile koruma demiri ön camurluğu kırdı.

Bende demiri daha yukarı alarak çamurluğu yapıştırdım ve zımpara attım.

Bir boyamak kaldı ondan rengi bu şekilde...

Boyadıktan sonra diğer yerlerin boyasını beğenmeyeceksin muhtemelen:mrgreen: çünkü boya kalitesi gerçekten evlere şenlik benim motorda. Arka çamurluktaki boyada dalgalanma var ama ben onu böylede seviyorum...
En son pazar günü 400km lik bir güzergah yaptım kendime ama gidon kilidini düşürmüşüm yolda:) epeydir gevşediğinin farkındaydım ama ha bügün ha yarın diye diye sıkıştırmayı ihmal etmiştim, yoldaki sarsıntıdan atmış kendini uygun bir yerde. bunun yenisini bulabiliriyim bilgisi olan var mı???

Evet evet benim direksiyon kilidide kendini attı. Ana firmayı aradım ama ellerinde yokmuş. Dolayısı ile malesef bulamadım. Fakat farklı markalara bakmak lazım belki onlarınki uyar.

Motorum 10600 de ve Cirlop Gibi Herhangi Bir Sorunu yok sanıyorum suanda ledowların en fazla kilometre yapan motoru bende... Modifiye yapabilme ihtimalim var eger ki şu günlerde müşteri çıkmassa kışa dogru Bİraz daha customa ÇEvirebilirim ..

demekki beniüm direksyon kilidi ben satın almadan önce düşmüş hiç görmedim

Bu arada benim ön çamurluk yaklaşık 100 km ile giderken parçalandı ve uçtu gitti. Hiç yavaşlamadım bile... yenisini sipariş ettim 40 ylt...

arkadaşlar boş anlarımızda hepimiz elimize anahtarları alalım motorlarımızı sıkalım yoksa daha cok parça düşürücez yollarda... Dİpnot motorum 17 eylul itibari ile 11.500 km de yoluna devam ediyor herhangi bir sorunu yok.. Sizinkiler ne alemde ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar