bundan sonra gitmeyeceğim zaten, ilk bakımı orda yaptırdım o sorun olurmu acaba diye sormuştum.
Arkadaşlar Bordo çantayı bende görmüştüm alırken ama çin malı ve pek sağlam değil diye almadım ? Almadım da ne yaptım sanki...
Eski sayfalarda da anlatmıştım, Ne mi yaptım, gittim satıcının lafına uydum, abi yazın bineceksen bir şey olmaz aslından farkı yok falan filan deyip, kappa görünümlü bir çin çantayı 50 YTL ye aldım, Ertesi gün giderken motorun arkasından uçtu
Bu arka çanta gerçekten önemli, sağlam olması esnek olması lazım, icabında içine kaska çanta vs. Koyacaksınız kilidinin filan güvenli olması lazım... trafikte görmüşşünüzdür dağılmış, iple lastikle fileyle baglı bir sürü çanta var motorların arkasında, o yüzden kesinlikle görüntüye değil kaliteye bakın, yazık günah rengi güzel diye 50-60 YTL para vermeyin...
Geliyorum 2 Gün Daha Sabır Bordo Suzukim Hazır Her Akşam Geçerken Selamlaşıyoruz Hatta Dün Akşam Içeri Aldırdım Güneşte Kalmasın Diye Ufak Bir ödeme Sorunu Yaşadım Yoksa Motor Benim % 70 Ini ödedim .... Arabadan Soğudum şimdide Yıkamıyorum Bakmıyorum .... Yeni Bir Heyecan Yeni Bir Sevgili Gibi Birşey Bu Bitmez Inşallah Bu Aşk... Hele Hele Diğer Dostlarla Buluşup Kavakta Fasıl Eşliğinde Günbatımını Seyretmek Motorun üzerine Uzanıpta .....
çok mersi değerli dost
darısı tüm kardeşlerimin başına bir heves ettik işte bakalım sonumuz ne olacak
ama inanki değişik bir haz bu aşk bu ....
Arkadaşlar herkese selamlar yeniden,
Sormak istediğim birkaç şey var birincisi;
Motorsu şu yan ayaklık değil de diğeri iki ayaklı olana almakta baya zorlanıyorum bir tekniği falan mı var gereksiz güç mü kullanıyorum? Asfaltı tam tutmuyor kayıyor 4 5 deneme ancak başarabiliyorum.Diğer bir sorum ise forum ile ilgili resim eklemeyi nasıl yapıyoruz?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Herkese emniyetli sürüşler...
çok kolay ve basit motoru önce elinde durduğu yerde az öne al ama ayağını çatalın ucuna basılı bırak ve geri geri gelirken ayağınla çek kendine geri doğru yani ben de rodajda 100 gördüm ama yokuş aşağı idi yüklenmedim fazla mont kask en önemli şey muhakkak alın ve onsuz binmeyim sakın millete bakıyorum ne kask var ne ehliyet deli gibi de ara sokaklardan gidiyo neyse bugün kırmızıda beklerken yokuşta yanıma dolmuş geldi yokuştayız ama sıfır yanaştı yeşil yandı malüm gazladık dolmuş resmen üstüme çıkacaktı beni çekerken elimle kaportasına yapıştırdım dan diye vurdum elimi durdu ufak çocuk sandı kaskı çıkardım ayaklığa aldım motoru kapısı açıktı bindim içine ne lan oturduğun yerde ş... siz gaza basmağa benzemiyo insan gibi kullan dedim müşterilerde haklı dedi indim aşağı ama çok sinirlendim haknızı arayın ama siz hep tebbirli olun ehliyet mont kask ufak deyip geçmeyin motora düşünce hiç fark etmiyo .....
tnsuzun dostum duygularını anlıyorum
ama umarım bana böyle itler denk gelmez çünkü 130 kg indirip kaldırıyorum salonda her akşam ve döğüşün kitabını yazdım ... öyle dengesizler bana denk gelmesin sakın çakarım onu asfalta yemin ederimmm ...
Geliyorum 2 Gün Daha Sabır Bordo Suzukim Hazır Her Akşam Geçerken Selamlaşıyoruz Hatta Dün Akşam Içeri Aldırdım Güneşte Kalmasın Diye Ufak Bir ödeme Sorunu Yaşadım Yoksa Motor Benim % 70 Ini ödedim .... Arabadan Soğudum şimdide Yıkamıyorum Bakmıyorum .... Yeni Bir Heyecan Yeni Bir Sevgili Gibi Birşey Bu Bitmez Inşallah Bu Aşk... Hele Hele Diğer Dostlarla Buluşup Kavakta Fasıl Eşliğinde Günbatımını Seyretmek Motorun üzerine Uzanıpta .....