Marmok Gezisini Geride Bırakabilecek kadar Guzel Muhabbetlerimiz :)

Onu zaten hiç sorma :)
25 kere ıslananlar falan :queen::queen::queen:

e abicim.Ben dedim benim sigara paketimi denize atmayın kaldırır fırlatırım ikinizide denize..Ama seda beni gürkan gibi sandı sanırım:p Adanalıyız arkadaş biz :p
Ama Cerrahiye Skullhuntera yardımları için teşekkürler tek başıma başarabileceğim birşey değildi bu :p

Merhaba :p

Resimlre HArika Erhan Tşkler,
Çok eğlendik hakikaten dah güzel resimler var onları bekliyoruz gurkan gece varmıs:p en sonunda bu kadar uzun bi yolculuk olamazdı =)

Herkez Loft'mu 5 saatte kocaeliye varsın =) Yersen :p

bi ara musti ve maliyi dudak dudağa gördüm sanki =))))))))

Çok eğlendik hakikaten dah güzel resimler var onları bekliyoruz gurkan gece varmıs:p en sonunda bu kadar uzun bi yolculuk olamazdı =)

Höşş mokunu çıkarmayın olm.. Ben karşı cinse ilgi duyuyorum :p

sedat'ın club'ta yaptığı boru dansı resimleri kimde :bounce:

Şuraya baka abi motorumu ne hale getirdiniz yaa =)) crossmu bu sahile çıktınız =))

hpim0131aq2.jpg

Son düzenleme:
Orda ne oldu ne bitti yaşamadığımız için sarmadı.Anlaşılan güzel eğlenmişsiniz daim olsun.Saygılar.

la Olm öle deme sonra millet beni trafik canavarı zannettecek :bounce:

iyi barda bunlar içip içip gece neler yaptılar sen bir bilsen :)

Neden abdest aldırıyorsun hayırdır kacırdıgımız bişilermi oldu :)

m.aLiye :)) çok ruslarlar ilgilendide :p
lan olm sus.Sabunluk rusların önüne itiyon son kullanma tarihi geçmiş be..Allahtan geçte olsa farkettim durumu :pYoksa daway daway dicektim gidip :p
Abi festival falan hikaye valla bizim muhabbetimiz ve gırgır samatamız festivale 5 ceker 5 de :farao: verir gonderirdi :mrgreen:

Gerçekten öyle.Ama daha dur bu ısınma turuydu.Sizleri çok tanımıyorduk kibardık biraz:p Bir dahaki buluşmayı gör sen:p

emok düşünmeye başladım ben :p

bu arada benım profilde meslek=rus avcisi olldu :p emokta varmı bunlardan :p

Şimdilik bu fotolarla idare ediverin, bizde 2 cd de toplam 1 gb üzeri foto var sanırım, nasıl yaparız ederiz bilmiyorum ama yavaş yavaş ekleriz, bende ki makine sedanındı, kablosu yanımızda değil, o fotolar (ne bombalar var) bayağı gecikmeli gelecek yalnız :)

Zabaan 4 ünde bizi şezlonga denize atan arkadaşları tekrardan kınıyorum, sahi nickleri neydi o arkadaşların? :queen: Diğer markalar stand bile koymamışken Yamaha ücretsiz bakım ve yağ değişimi yaptı bu konuya değinmeden geçmeyelim ;) V-Strom ile toprakta kayıp düşen arkadaştan haber varmı bu arada? Durumu iyidir umarım :p

Güzel başlayıp güzel biten bir hafta geçirdik, aynı ekibi yalova'ya bekliyoruz artık, cerrahi çınarcık meydanında club çıkışı lastik yakacakmış benden duymuş olmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar