herkesle tanışmak istiyorum

ad:ömer
soyad: verep
doğum tarihi: 21,11,1991
yaşadıgı yer: SAKARYA
A2 ehliyeti: yok ( yaş sebebiyle)
motosikleti: yok (ehliyet sebebiyle)

slm MT üyesi olan abilerim kardeşlerim ablalarım amcalarım vs. ben bu sitede uzun zamandan beri üye olmama rağmen tanışma topiği açmamıştım bugüne nasipmiş motosikletim olmamasına rağmen bayağı bi tecrübem vardır sizlerinde yazdıgınız yazılarla bu tecrübemi arttırmaya çalışıyorum msnde sohbet etmeyi severim özellikle samaryaMT ve bütün mt kullanıcılarıyla msn de konuşmak isterim mns adresim: omer_54_404@hot.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikleti: yok ( ehliyet sebebiyle)

:mrgreen::mrgreen: süpermiş
hoşgeldin küçük kardeşim :rendeer:

Hendekliyim.selam.Aramıza hoş geldin.İnşallah önce ehliyetine sonrada istediğin motoruna kavuşursun.

Hendekliyim.selam.Aramıza hoş geldin.İnşallah önce ehliyetine sonrada istediğin motoruna kavuşursun.
hoşbulduk saol inş. kavuşurum

motosikleti: yok ( ehliyet sebebiyle)

:mrgreen::mrgreen: süpermiş
hoşgeldin küçük kardeşim :rendeer:
yaw okadarda küçük deilim 17 yaşının içindeyim daha dolduramadm inş kasım 21 de 18 den gün alıom ozamana kadar sabretmem lazım

Son düzenleme:
hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle umarım en kısa zamanda hem ehliyetini hem istediğim motora kavuşursun

hoşgelmişsin kardeşim.katılımcı olman dileğinle :rendeer:

hoşbulduk saol ztn siteyi sürekli takip ediyodum ama hiç forumlara katılmıodm şimdi forumlara cvp yazmaya başladım

hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle umarım en kısa zamanda hem ehliyetini hem istediğim motora kavuşursun

sende saol hoşbulduk pek bişi kalmadı ehliyete ama acaba hangi motorla başlamam gerekir

Son düzenleme:
Ömer hoşgeldin kardeşim..:rendeer:

Bilgi dağarcığından bir demet koparıp yetiştirmek o dağarcığın büyümesine vesiledir..:wiinkk:

İnşallah gün gelir ehliyetin, ehliyetin olunca motosikletin de olur..:cat:

hoşgeldin kardeş umuyorum ki motosiklet ile ilgili :rendeer: herşeyi bulacaksın burada

aramıza hoşgeldinÖmer:rendeer:Ahmet ben:) 90 doğumlumusun?.. 90lıysan motosiklet ehliyeti alabilme hakkının olduğunu biliyorsun değil mi.Eğer 18 yaşına girmeyi ve sonra B+A2 almayı planlıyorsan anca seneye Nisan ve en kötü ihtimalle Mayıs aylarında ehliyetin eline geçer:pale:

Ben 90 modelim 09/09/90 :pVe yaptığım bu hesaplar karşısında dayanamayıp gittim A2 ehliyetimi aldım ve çok iyi ettiğimin kanaatindeyim:cat:

aramıza hoşgeldinÖmer:rendeer:Ahmet ben:) 90 doğumlumusun?.. 90lıysan motosiklet ehliyeti alabilme hakkının olduğunu biliyorsun değil mi.Eğer 18 yaşına girmeyi ve sonra B+A2 almayı planlıyorsan anca seneye Nisan ve en kötü ihtimalle Mayıs aylarında ehliyetin eline geçer:pale:

Ben 90 modelim 09/09/90 :pVe yaptığım bu hesaplar karşısında dayanamayıp gittim A2 ehliyetimi aldım ve çok iyi ettiğimin kanaatindeyim:cat:

kötü olanda bu ya ben 91 liyim vede kasım dogumluyum ondan dolayı biras beklemem gerekio ewt dediğin gibi araba kullanmayı hiç sevmememe rağmen b+a2 alcam arada araba lazım oluo insana ben ozaman seneyemi alabiliorum yoksa kasımdan sonra başvurabiliomuyum aralıkta başvursam nezaman gelir ehliyet tahminen çünkü ehliyetin geldiği günün ertesi motoru almaya gidecem

hoşgeldin kalici olursun inşsllah kendimi tanitayim kisaca:queen: ybr 125 pilotuyum:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar