[MT-İZMİR] 20-06-08Milli Takımımıza Tam Destek-Tıkabasaya Maç Seyretmeye Gidiyoruz ..

bende geliorumm ama motorla deil kalbimleee:) kalbim sizinle ve MİLLİ TAKIMLA:rendeer:

1-Özer
2-Extreme1925
2-Sezi(gklp)
3-CrazyDream
4-Arap Kadri
5-???

:queen::rendeer:

harika bu sefer sizle olmak isterdim dev ekranda süper olurdu ama sanırım marmok'ta daha büyük ekran varmış ben orada olacağım :p Kalbim sizinle :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinize iyi eğlenceler :)

1-Özer
2-Extreme1925
2-Sezi(gklp)
3-CrazyDream
4-Arap Kadri
5-Captain1580
6-???

1-Özer
2-Extreme1925
2-Sezi(gklp)
3-CrazyDream
4-Arap Kadri
5-Captain1580
6-Apv41
7-???

Son düzenleme:
tıka basayı bılmıyorum cuma geldım bulamadım ve sınır olup alsancaga gıttım ama carsamba bır daha deneyecegım sansını bende gelıyorum tabı banada yer varsa aranızda . not ya tarıf edın surayı bana tam olarak nerde burası

üçkuyular feribot iskelesinde toplanın maç saatine kadar birisi orada nöbet beklesin

1-Özer
2-Extreme1925
2-Sezi(gklp)
3-CrazyDream
4-Arap Kadri
5-Captain1580
6-Apv41
7-???

Listeye bakıp bakıp duruyorum ve diyorum ki ben bu kadar kısa yazılmazdım daha önceleri:mrgreen:
extreme1925,yengenide yazsana beyaaau...yani +1 desene listes genişlesin:rendeer: tahadat dikkat ister yoksa kuzular eksilir:mrgreen::p

Listeye bakıp bakıp duruyorum ve diyorum ki ben bu kadar kısa yazılmazdım daha önceleri:mrgreen:
extreme1925,yengenide yazsana beyaaau...yani +1 desene listes genişlesin:rendeer: tahadat dikkat ister yoksa kuzular eksilir:mrgreen::p

Özer abim haklısın,cok özür dilerim,haklısınız;acemiliğime verin :p

1-Özer +1
2-Extreme1925
2-Sezi(gklp) kendisi istanbulsa ama yüregi bizimle :wiinkk:
3-CrazyDream
4-Arap Kadri
5-Captain1580
6-Apv41
7-Alp_tunay
8-Heyhat
9-???

buyrun arkadaslar mekanın krokisini ekledim,yeri bilmeyen arkadaslar için yardımcı olur,üstüne tıklayın daha da büyüyecek :cat:

Son düzenleme:
Bizim grubumuzda benden daha büyükleride var:wiinkk: ama bence hiçbir sakıncası yok :cat:
Millilerimize destek sonsuz:wiinkk: çok büyük bir aksilik olmadıkça
Tıkabasa' dayız tüm büyüklerimi ve de kardeşlerimi beklerim:rendeer: istisnasız ve koşulsuz:)

Bakarsınız Tıkabasada bir şanlı gece daha yaşarız amma son maçtaki katılımcıların tümü gelmeli ve daha fazlası :p:mrgreen:..... :queen:

Dejavu hissine kapıldım nedense :p
O akşam dersim var sanırım 21.00 gibi biter. Sonrasında ise bir aksilik olmadıkça yanınızdayım dostlar :rendeer:

10-?????

Not: Ben Rahmi babayı özledim, o da geeeelsin :rendeer::queen::queen:
Olmazsa ben gideceğim ve göreceğim :wiinkk:

Dejavu hissine kapıldım nedense :p
O akşam dersim var sanırım 21.00 gibi biter. Sonrasında ise bir aksilik olmadıkça yanınızdayım dostlar :rendeer:

10-?????

Not: Ben Rahmi babayı özledim, o da geeeelsin :rendeer::queen::queen:
Olmazsa ben gideceğim ve göreceğim :wiinkk:

Dejavu? olsun,olsun tabi.
Rahmi abi elbette gelsin başımızın üzerinde yeri var Semra abla ile birlikte ama Rahmi abi gece sürüşlerini pek sevmiyor çünkü o herdaim gülen gözleri çabuk yoruluyor ışıklardan...

Bak ne diyeceğim Türkiye Almanları mutlaka altedeck ondan sonra ben bir teklif getireceğim....sürpriiizz:queen:

Herkese cok cok cok cok selamlar,

Bodrumdayım, Gulsen yanımda ve herkese selamı var, internetten uzak takılıyorum bu aralar... gezip duruyoruz... 3 günlük gezi resimlerimizi yakınlarda fırsat bulursam yukleyecegim...

kendinize iyi bakın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar