scooter seçimi

arkadaşlar artık son düzlüğe çıktım engeç 2 haftaya scooter tipi bir motor almayı düşünüyorum aşşağıda yazdığım scooterlardan favorinizi yazıp nedeninide belirtirseniz sevinirim :):)

1-Kymco Agility 125

2-Honda Beat 100

3-Kanuni Hussar 125

4-Yamaha Cygnus[RS] 125

Not:Ne kadar yaktıkları önemli değil ticari amaçlı kullanmıcam :)
şimdiden teşekkürler..... :wiinkk::)

Arkadaş,
Kymco bu sıralamada 1 numara,
Yamaha elbette yamahadır:cat:,
Honda performans olarak diğerlerinin altındadır ama arızasız ve cimridir:rendeer:

Kymco nun tekerlekleri gerçekten küçük:silent: Ancak alanlar her bakımdan memnunlar:)

HEmen Honda nıye honda bı acıklayında bızde ogrenelım :) Neden Yamaha değil yada neden Kymco değil hemen marka sevdası :p

hacı konfor fazla önemli değil yeterki iyi kaçsın diyosan agılıty

konforlu olsun keyifli olsun biraz hantal olsun ama neyse diyosan beat

hem konforsuz olsun hem çok sorun çıkartsın hem acayip dandik olsun hemde iyi kaçmasın diyosan emin ol hussardan iyisi yok:cat: 2. el 1000 liraya alırsın kar ettim dersin 5-6 ay sonra masraflarla beraber 2000 i çook rahat bulur sen merak etme

kaliteli olsun tipi onemli değil 0 alacaksan birazda ucuz olsun diyosan cygnus rs

dipnot: Bana sorarsan bu saydıklarının arasında BEAT 1000rr kullanmış adam beatten keyif alıyo keyif almıyorum sarmıyo diyen kesin yalan söyler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda beat al japon motorundan şaşma..

hacı konfor fazla önemli değil yeterki iyi kaçsın diyosan agılıty

konforlu olsun keyifli olsun biraz hantal olsun ama neyse diyosan beat

hem konforsuz olsun hem çok sorun çıkartsın hem acayip dandik olsun hemde iyi kaçmasın diyosan emin ol hussardan iyisi yok:cat: 2. el 1000 liraya alırsın kar ettim dersin 5-6 ay sonra masraflarla beraber 2000 i çook rahat bulur sen merak etme

kaliteli olsun tipi onemli değil 0 alacaksan birazda ucuz olsun diyosan cygnus rs

dipnot: Bana sorarsan bu saydıklarının arasında BEAT 1000rr kullanmış adam beatten keyif alıyo keyif almıyorum sarmıyo diyen kesin yalan söyler

Yaavv Celil YBR kardeş:)
Honda Beat' ı iyi bilirim, Keyif derken neyi kastettiğini bilmiyorum ama: Frenlemesi çok çok iyi değil, amortisörleri sert, tork az yokuşlarda 2 kişi ile özellikle hızı düşer, son hızı 85 Km/h, alt bagaj büyük değil...

Ammaaaaa. Yakıt harcamı çok az:cat: Bakımı ucuz, bakım saatlerini aksatmazsan asla arıza yapmaz:cat: 200 Km yolu hiç durmadan gittim şikayet etmez şişmez-performansı değişmez:cat: kafanda bu motora ilişkin bir sorun olmaz maçası yiyen marşa basar Kars'a gider gelir:cat: Ben hep derim, sattığıma pişman olduğum bir sadık dostumdur:) büyük motor kullansamda yine bir Beat alacağım:rendeer:
Kymco için ise, kullanan bütün arkadaşlar riske girdiklerini düşünerek aldıklarını ancak beklemedikleri kadar iyi bir motor olduğunu belirtiyorlar:cat:

Sevgiler

ben hangisi daha az yakiyor diye bakarim sonra parca bollugu ve ucuzluguna konfor benim için en son:queen:honda beat bu klasmanda sanirsam:):p

Ben Honda fanatiği olan bir insan olarak, KYMCO diyorum...
Israrla KYMCO diyorum.
Defalarcadır KYMCO diyorum.
Honda alacak kadar paranız yoksa, KYMCO alın.

Honda Diyorum Çünkü : Gerek serwis Gerek hizmet gerek kalite ve gerek km yapma güvenliği açısından hepsinden çok dhaa iyi...

TÜRKİYE'de HONDA :rendeer:

forumda sanırım en son honda scooterı 2 aylık olarak en son ben katıldım

ve kesinlikle tavsiye ederim. alırken çok korktum servis parasını nasıl ödicem falan diye.

ama toplam bakımı bile 80 lirayı geçmedi ve inan mükemmeldi

ben normalde frenlerin ikiside elimde olsun diye scooter aldıydım

iddaa ediyorum bu honda gerek serilik gerekte frenleme olarak

tam bir şehir içi cambaz motoru.

Suzuki AN 125 diyorum.Ve de ısrar ediyorum.Saygılarımla.:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar