Arkadaşlar cumartesi Rodaj bitti şükür...530 km de Suzuki Tekay da rodaj bakımı yaptırdım. Yağ ve Yağ Filtresini değiştirdiler. En iyi racing yağını koyduk bu makinada yağ önemli ucuza kaçmayın filan dediler...yağ 25 filtre 15 toplam 40 YTL.. Yalnız bu tekaydan motoru alırkende bir sürü problem yaşamıştım bu son gidişim olacak, nakit öderseniz 40 kartla ödersiniz 45 diye bir saçmalıkları oldu gene, idari personel buzdolabı gibi ve motosiklet konusunda bir bilgisi sizle de bir ilgisi yok, ustalar ise iyi niyetli ama beceriksiz. Adam 20 yıllık ustayım diyor, bir iki soru sordum eeee,üüüü, hııııııııı vs.
Ayrıca buyuk bir rezalet daha yaşadım motor kirliydi bıraktığım da hemde yağmur filan yemiş bayağı pisti yeni, bizim müthiş usta, sanki bilmiyorum da yapmıyorum gibi almış eline bir atlet parçası canım kırmızı simli metalik boyayı silmişde silmiş, tüm motoru ama, yıkama filan değil kuru bezle, kafayı yiyecektim görünce çizik çizik olmuş motor, bu ne dedim tepki aynı eeeee, üüüüü, ıııııııııı, biz 20 milyarlık motoruda yıkamıyoruz diyor adam yıkamıyorsan bari elne bez alıp silme kardeşim valla mahvettiler motoru bir daha töbe TEKAY a...
Neyse ...arkadaşlar530 dan sonra eşimle gezmeye başladık artık. cımartesi Beykoz filan yaptık, Motorda ilk defa gaz açtım ve iki kişi 140 kilo ile rahat 100 e çıkıyor..Yalnız bu gaz açma işinide abarttım 40/50 gidemiyorum şimdi
Arkadaşlar gemide karşıya geçerken Burgman 400 olan bir arkadaşla tanıştım kendisi Kocaelinde Motosiklet tamircisi imiş, söylediği bazı şeyleri sizle paylaşmak isterim..
Özellikle bu motorda debriyaj hassasmış onun için bu motorda gaza yüklenerek kesinlikle (Kebapçı kuryesi gibi yani

) kalkış yapmayacaksın dedi. az gazla ve yedirerek kalkış... yine ışıkta beklerken veya dururken ara gaz yapmayacaksın otomatik debriyaj her ara gaz da kavrar bırakır ve ömrü azalır dedi. Yolda giderkende pat diye gaz açma yedirerek aç gibi uyarılarda bulundu...
Şimdilik bu kadar herkese selamlar...
Bidaha 2500 km ye kadar servis filan da yok bu arada.. O zamanda size soracağım nereye gideyim diye...