3 gunde 2. düşüşüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gun ıcınde bugun 2. düşüsüm.arkadaslar moralim cok bozuldu.bırde hızdan,ani frenden yada baska bısıden degıl..durduk yerde motora hakım olamamaktan.ılkı bırde dukkanımın onunde nede utandım sormayın.bugunde evden cıkarken ufak bır rampa var garajdan cıkarken.gaz kesınce kapanıverdı ve yumsakca yana..rampada olunca tekbasımada kaldıramadım..::sos::halıyle moralım bozuldu.bana ve motora bısı olmadı allahtan.

geçmiş olsun, her düşüşte vardır bi hayır bunuda hayra yormak gerek :wiinkk:

geçmiş olsun
inşaallah 3, düşüşün olmaz 2 de kalırsın (amin)

acemi iseniz olur böyle şeyler birde vitesli motor kendinizi üzmenize hiç gerek yok bu işler düşe kalka oluyor kimileri kaç kere düştüğünü unutuyor :)böyle park gibi alanlarda çalışıp kendinizi geliştirirseniz daha iyi olur saygılar..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Gecmis olsun. Moral bozmak yok. :)

genelde böyle şeyler acemiyken sıkça yaşanır, o yüzden yeni başlayanlara GRENAJLI MOTOR önerilmez pek.

Geçmiş olsun, dert değil alışacaksınız :cat:

geçmiş olsun rezil olmak nedir iyi bilirim alah kimseyi rezil etmesin

Moralini bozma ya benimde dururken bile yan yatırdıgım oluyor böyle ayagını falan koyarken tek ayak birden kayar, biraz cırpınırsın,gidon yere kıl payı degmeden tutarsın motoru,... :mrgreen:

tesşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaslar..:rendeer:

Kötü bi durum. Sen eğitim falan almıyor muydun ? Cbr125 in ağırlığı ne kadar ki ? :silent: Biraz spor falan yap bence. Salona yazıl. Geçmiş olsun, üzme kendini..

Kötü bi durum. Sen eğitim falan almıyor muydun ? Cbr125 in ağırlığı ne kadar ki ? :silent: Biraz spor falan yap bence. Salona yazıl. Geçmiş olsun, üzme kendini..

egıtım aldım hatta orda dusen motoru nası kaldıracagımızı falan gormustuk ama rampada dusunce kaldıramadım.yanıı anladıgım herseyı egıtımde gostermelerı mumkun degıl bazı seylerı yasayarak ogrenecegız.motorun agırlıgı 124 ben 50 kg.sporda yapıyorum ama..:salut:

hıc morelını bozma kardes bınmeye devam ılk baslarda bole seyler oluyor cogu kımsenın basına bole syler gelıyor...allah buyuk kazalardan sakınsın...

Geçmiş olsun.
Arkadaşların da dediği gibi olur böyle şeyler. Fakat ben tubis'e katılıyorum. Fiziksel yönden biraz güçlenmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. Motorda hakimiyetiniz arttıkça göreceksiniz zamanla kendinize güveniniz de artacak.

egıtım aldım hatta orda dusen motoru nası kaldıracagımızı falan gormustuk ama rampada dusunce kaldıramadım.yanıı anladıgım herseyı egıtımde gostermelerı mumkun degıl bazı seylerı yasayarak ogrenecegız.motorun agırlıgı 124 ben 50 kg.sporda yapıyorum ama..:salut:

Üzme kendini. Biraz fazla çalış o zaman. Olacak mutlaka. :cat:

Geçmiş olsun,bir çok arkadaş düşe kalka öğreniyor.Geçmiş olsun diyelim.Üzme kendini.:cat:

Geçmiş olsun Motosikletçiliğin ruhunda var düşmek ama zararsız bir düşüş...
ayrıca rezil oldum demişsin kime rezil olacaksın ne rezil i olacaksın üzme kendini kartal yavrusuda uçmayı öğrenirken çok düşer ama öğrenince usta bir avcı olur temennim sizinde usta bir motosiklet sürücüsü olmanız ve olacaksınızda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar