bende ybr ile cbr arasında kaldım.125 cc az yakar,bol bol gezerim die düşünüyorum.Forumun büyük kısmını okudum üşenmeden.Ybr forumunu da okudum.Bugün cbf yi test ettim.Motor 10 numara.Yapılı,kaslı,seleye oturduğumda zevk verdi.Ama bazı cbf ciler memnun olmadıklarını söylüyorlar.o nedenle tedirgin oldum.Ybr den memnun olmayan yok.hepsi motoruna aşık sanki.Olayı çözemedim.Bu arada hız kıyaslamaları yapmışlar arkadaşlar.Hızlar hemen hemen aynı gibi heralde Ybr ile.Gerçi hız kişiden kişiye değişir.Ben 58 kiloyum.Mondial Kt 125 de ibre dayanmıyordu.Hondayla 130 görmem muhtemel tek kişiyle.Kiloya bakınız yani hız olayında.100 kiloluk arkadaş 120 yapıyosa benim 130-135 yapmam çok doğal demekki Hondada.Neyse karışık işler.Seri şekilde okuyunca bi çok konu aklımda kaldı

Yamahada 95,000 km yapan ve sorunsuz bir arkadaşım var kurye.Aranızda acaba Honda da böyle kilometrelere sorunsuz ulaşan biri var mı?Referans olcak yani bana

Zor iş

Honda için işte budur diyebiliyormusunuz? Ben bakıcı değilim alıcıyım...Umarım yanlış yönlendirmezsiniz.Herkesin malı kıymetli olur kendine,benim sorum biraz saçma mı oldu acaba

Neyse bilgi alabilirsem çok memnun olurum...
Saygılar...
bende ybr ile cbf arasında kaldım.125 cc az yakar,bol bol gezerim die düşünüyorum.Forumun büyük kısmını okudum üşenmeden.Ybr forumunu da okudum.Bugün cbf yi test ettim.Motor 10 numara.Yapılı,kaslı,seleye oturduğumda zevk verdi.Ama bazı cbf ciler memnun olmadıklarını söylüyorlar.o nedenle tedirgin oldum.Ybr den memnun olmayan yok.hepsi motoruna aşık sanki.Olayı çözemedim.Bu arada hız kıyaslamaları yapmışlar arkadaşlar.Hızlar hemen hemen aynı gibi heralde Ybr ile.Gerçi hız kişiden kişiye değişir.Ben 58 kiloyum.Mondial Kt 125 de ibre dayanmıyordu.Hondayla 130 görmem muhtemel tek kişiyle.Kiloya bakınız yani hız olayında.100 kiloluk arkadaş 120 yapıyosa benim 130-135 yapmam çok doğal demekki Hondada.Neyse karışık işler.Seri şekilde okuyunca bi çok konu aklımda kaldı

Yamahada 95,000 km yapan ve sorunsuz bir arkadaşım var kurye.Aranızda acaba Honda da böyle kilometrelere sorunsuz ulaşan biri var mı?Referans olcak yani bana

Zor iş

Honda için işte budur diyebiliyormusunuz? Ben bakıcı değilim alıcıyım...Umarım yanlış yönlendirmezsiniz.Herkesin malı kıymetli olur kendine,benim sorum biraz saçma mı oldu acaba

Neyse bilgi alabilirsem çok memnun olurum...
Saygılar...