Erzincan Doğa Turları

Güzel manzaralar çekmişsiniz elinize sağlık.

Erzincan'a davetiniz güzel de keşke şehir plakası yazmayıp genel bir davet yapsaydınız.Komşunuz Elazığ'ı, 23'ü anmamışsınız çünkü.

Bir diğer husus yalnız dolaşmışsınız.İlinizde grup gezileri yapıyor musunuz, diğer motosiklet kullanıcılarıyla iletişiminiz nasıldır bilemiyorum.Erzincan MT'ye bir göz atayım şimdi.

İller kısmına baktım ama Erzincan MT diye bir başlık göremedim.Erzincan Mt başlığıyla bir bölüm açılmamış mı henüz?

Son düzenleme:
vay memleketim.. bende kemahlıyım kardeş. keske motorum olsada gelsem karıs karıs gezsek guzel erzincanı:pale:

Her zaman...

Pozitif Men fotoğraflar ve anlatım çok güzel.Erzincan da çok güzel.Ellerinize sağlık.Amaaa "Erzincan'da 06,35,34, vs. plakalı motorları görürsek ziyadesi ile mutlu olacağız"cümlesi bu olmamış.Sadece bunlarmı?Mesela 22 olanlar da gelse olmaz mı?

Değerli Hocam, ne demek... YBR kullanıcıları olarak bizim en büyük idolümüz sizsiniz. 4300 km. gezinizi gördükten sonra büyük bir güven ve cesaret sahibi olduk. Bütün illerden arkadaşları bekleriz...

Erzincan; motosiklet ile tanıştığım şehir.Motosikletimi bu sezon alabilseydim Erzincan'a gelecektim ama kısmet olmadı. Umarım seneye... Paylaşım için teşekkürler, memleketten manzaralar çok güzel.

Güzel manzaralar çekmişsiniz elinize sağlık.

Erzincan'a davetiniz güzel de keşke şehir plakası yazmayıp genel bir davet yapsaydınız.Komşunuz Elazığ'ı, 23'ü anmamışsınız çünkü.

Bir diğer husus yalnız dolaşmışsınız.İlinizde grup gezileri yapıyor musunuz, diğer motosiklet kullanıcılarıyla iletişiminiz nasıldır bilemiyorum.Erzincan MT'ye bir göz atayım şimdi.

İller kısmına baktım ama Erzincan MT diye bir başlık göremedim.Erzincan Mt başlığıyla bir bölüm açılmamış mı henüz?

Erzincan-MT başlığı var, ama pek aktif değil. Ayrıca dikkat ederseniz, 34,35,07, vs.." diye davet yazmıştım. Buradaki "VS.." kısmı herkesi kapsar diye düşünmüştüm; burada 81 ilin plakasını yazamayacağım için... Yanlış anlaşılmasına üzüldüm. Herkesi bekliyorum... :cat:

Merhaba, öncelikle güzel bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler... Üzümlü küçük bir yer degil biliyorum ama yinede sormadan edemiycem. Benim bir okul arkadaşım var üzümlü den belki tenırsın. Adı İLHAN AKSOY fotograftaki sag tarafdaki kot gömlek ve kot pantolonlu olan..

Bu arkadaşla sene 1993 de tanışmışdık lise yıllraımız beraber geçti. Halen telefonlaşı görüşürüz. Resimdeki tarih son görüştügümüz tarih.. 1998 de ramazan bayramında erzincan a ziyaretine gitmişdim... üzümlünün küçük bir yer olmadıgını ordan biliyorum...

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle güzel bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler... Üzümlü küçük bir yer degil biliyorum ama yinede sormadan edemiycem. Benim bir okul arkadaşım var üzümlü den belki tenırsın. Adı İLHAN AKSOY fotograftaki sag tarafdaki kot gömlek ve kot pantolonlu olan..

Bu arkadaşla sene 1993 de tanışmışdık lise yıllraımız beraber geçti. Halen telefonlaşı görüşürüz. Resimdeki tarih son görüştügümüz tarih.. 1998 de ramazan bayramında erzincan a ziyaretine gitmişdim... üzümlünün küçük bir yer olmadıgını ordan biliyorum...

Üzümlü, Batı ilçelerine göre küçük;Doğu'ya göre oldukça büyük bir ilçe. Tabelada 30300 yazıyor ama, son sayımda (Adrese dayalı) 6400 çıktı:p
Resimdeki arkadaş hiç yabancı gelmedi, ama hatırlayamadım. Ben yaklaşık 2 senedir buradayım. Bir de yerli arkadaşlara sorayım...

Ben de severim Erzincan'ı. 1977/3 ateş idare askeriydim bir zamanlar. Hatıraları hala tazedir. Tekrar hatırlattığın için teşekkürler arkadaşım.

vaay erzincan kırtlama çayı :queen: acemi birliğimi yapmıştım orda. :) yamaçtaki Atatürk resmini yakından görmek nasip olmadı :) Terzi baba camisini de gezmiştim bir de eşki suyunu çok sevmiştim :) asitsiz maden suyu gibiydi. 59.topçu tugayı'na temsili selamlarımızı iletelim :)

resimler için teşekkürler :)

oooooooo baba bendnsin bende ERZİNCAN REFAHİYE KALKANCI KÖYÜNDENİM:):):) gidip oraları gezip görme süper olmuşş

Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Bu gazla ben her gittiğim yere fotoğraf makinamı da götürürüm artık. Daha ne paylaşımlar olacak inşallah...

Genelde burada askerlik yapanlardan yorumlar gelmiş, onlar için askerlerin uğrak yerlerinden de resimler koyacağım (mekan söylerlerse).

vaay erzincan kırtlama çayı

Bilmeyenler için düzeltiyorum KIRTLAMA değil KITLAMA dır.Çayın içine şeker atılmaz, çay yudumlanırken şekerde kıtlanarak yenir.

bir de eşki suyunu çok sevmiştim

Arkadaşın ''eşki su'' (ekşi su) dediği, Erzincanın doğal maden suyudur.Ekşi su aynı zamanda suyun asıl kaynağından çıktığı yerdeki kurulmuş olan tesislere verilen isimdir.Modern ismi; Erzincan madensuyu olarak geçer.

Arkadaşlar resimleri upload ettiğim site açılmıyor, dolayısıyla resimler de görünmüyor. Eğer birkaç güne kadar siteyi düzeltmezlerse resimleri tekrar başka bir yerden yükleyeceğim. Anlayışınıza teşekkürler...

Mersin İl Temsilcisi
ellerine sağlık hemşom
devamlarını bekjliyoruz "mersin'i temsilen"

Ö.Z.€.R;1072292' Alıntı:
Bilmeyenler için düzeltiyorum KIRTLAMA değil KITLAMA dır.Çayın içine şeker atılmaz, çay yudumlanırken şekerde kıtlanarak yenir.

Arkadaşın ''eşki su'' (ekşi su) dediği, Erzincanın doğal maden suyudur.Ekşi su aynı zamanda suyun asıl kaynağından çıktığı yerdeki kurulmuş olan tesislere verilen isimdir.Modern ismi; Erzincan madensuyu olarak geçer.

özer abi, yanlış hatırlamıyorsam orda postane blokları mı ne vardı.:) orda bizim akrabamız bir yüksekokulda öğretim görevlisi. tnırsan belki adı Mustafa Şişman :):) bana ikram ederken EŞKİ SU demişlerdi. hatta bir caddede kartal internet kafe ve karşısında da menemen salonu vardı :) orda bi arkadaşla sohbet ederken öle sölemişti. KITLAMA ÇAYI'yla da orda tanışmıştım:mrgreen:

hatta ve hatta biz acemiliğimizi yaparken orda ülkücü gençlik kolları arbede çıkmıştı. ortalık karışmıştı dükkanların camları kırılmıştı.

Haklısın bizim orada eşki su derler.Bazen bizimde ağzımızdan eşki su diye çıkıyordu. :)

Yanlış anlama ben düzeltmek mayetinde yazdım.

güzel gezi olmuş pozitif bende o yollarda çok gidip geldim bir zamanlar. Tercan a gitmiştik bir keresinde üzümlüde çok güzel bir yer 2001 de gitmiştim walla güzel yerde yaşıyorsunuz heleki yazın harika hep turist doluyor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar