bu fiyatların bazıları artık farklı ama hangileri şu an bilmiyorum yalnız zamlanmadı ucuzladı...
ön disk ya ondan herhal..63 ytl hakketen pahallı gibi yav::gozluk::
abi ybr de disk emme 30 ytl falan arka balata 45 idi yalniş hatirlamiyorsam orjinali yan sanayisi 25 diye biliyom arka :cat:
benim herzaman cbf 150 tek yadırgadığım yer zincirin o-ring olmamasıydı oysa ybr o ring ve çok uzun ömürlü fiyatı biraz uçuk ama ömürlük 170 ytl cbf 20-30ytl
kaç bin gider hoca ybr nin orjinal zinciri ben 13 bindeyim
kaç bin gider hoca ybr nin orjinal zinciri ben 13 bindeyim
tam emin diğilim ama bakımı iyi yapılırsa 60-70 bin rahat gider...
1000-1500 kmde bir shell spryle yagliyorum ilk önce annemin yag çözücü bi spreyi var aspiritörü onla siliyo onu kullaniyombaya işe yariyor sonra o zincir spreyiyle yagliorum
bişe sorucam beyeler...bu ORING zincirler hangi makinada...cbf de derseniz girişirim ...
![]()
he tamam ybrde olabilir...cbfde yok...var diyene şiddet uygularım...beni kandırdılar zamanında...
![]()
Hayabusanın bile zinciri o kadar gitmez.Hiç bir motorun gitmez.Zira olay sadece zincir olayı değil.Ön ve arka dişli aşındığı zaman mecburen zinciri de değiştirmek gerek.İhtimal ki değiştirilmedi koptuğunda tehlikeli olur.Benim yıllar önce MZ'de başıma geldi.Arka lastik kilitlendi.Allahtan çok yavaşken oldu.Aksi halde kesin düşmüştüm.abi cbf de yokmuş ybr de varmiş onu diyorlarbende diyodum 20 bin olunca zinciri degiştiririm diyodum ama gerek yokmuş 60-70 bin gidiyormuş::queen:
Hayabusanın bile zinciri o kadar gitmez.Hiç bir motorun gitmez.Zira olay sadece zincir olayı değil.Ön ve arka dişli aşındığı zaman mecburen zinciri de değiştirmek gerek.İhtimal ki değiştirilmedi koptuğunda tehlikeli olur.Benim yıllar önce MZ'de başıma geldi.Arka lastik kilitlendi.Allahtan çok yavaşken oldu.Aksi halde kesin düşmüştüm.