Nasipte Repsol 1000RR varmış:)

ne hikmetse o günden bu güne makinayı göremiyom üstüne oturdum adam taklayamı geldi acaba :mrgreen:

"bi abimizin dükkan komşusunun arkadaşının" motosikleti hayırlı olsun.:mrgreen:

Benimde dedemin torununun eniştesinin kızının abisinin torunu mv agusta aldı onun topiginide ben mi açsam:p

Hey allam yaa:mrgreen:

Azuahahahahhahah :queen::queen::queen::queen: öldüm bittim sandalyeden düştüm geberdim artık gözlerimden yaş geldi azuahahaha :queen::queen::queen::queen::queen:

hayıllı olsunnn --> gel beraber olsun gel beraber olsunn :mrgreen:

öyle komsunun arkadasına can kurban beaa....:D

çok şükür 1000RR' ın yakından resimlerini çekmek nasip oldu arkadaşlar :) Motosiklet dükkan komşumun arkadaşının:) paylaşmak istedimm.. :rendeer: Arkadaş 315 i görmüş :cyclopsan Allah "Herkese gönlündeki motoru versin"

o makina 299 dan sonrasını gösteriyomuymuş :silent::mrgreen::p

sen daha ordamısın :mrgreen: adam motosiklet parçaları satıyomuş, modifiyesi nedir bilmem digital gps le ölmüş olabilir, veya vs vs, pek ilgilenmiyorum bu kısımlarıyla 400 yapsa banane :mrgreen: ben resimleri çektim üstüne bindim, ilk defada 1000rr ın ustune bınmısım garip bişeymi? daha yakından göremeyen bile var bu makınayı dostum

hayırlı ugurlu olsun kardeşim güle güle kullan kazasız belasız (:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen daha ordamısın :mrgreen: adam motosiklet parçaları satıyomuş, modifiyesi nedir bilmem digital gps le ölmüş olabilir, veya vs vs, pek ilgilenmiyorum bu kısımlarıyla 400 yapsa banane :mrgreen: ben resimleri çektim üstüne bindim, ilk defada 1000rr ın ustune bınmısım garip bişeymi? daha yakından göremeyen bile var bu makınayı dostum

mesela ben yakından görmedim..:cat:

erhan sporumuzu yapıyoruz gobeklerden kurtuluyoruz..:p(aerobik yapan recep ivedik):queen::queen:

abi kaç basıyo deposu kaça doluyo ne kadar abi bunlar abi bi tur versene:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sende biraz araver be yaw mt abiyle gobek yarışımı yapıyonuz..:mrgreen:

bahattin hayırlı olsun kardeş dikkatli kullan yanlız...:mrgreen:

unuttum valla :mrgreen: uğraşamıcam şimdi çok yemek yemişim miğdem şiş soda içeyim bari :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar