çocuğa çarptım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben bugün motorla çocuğa çarptım. çocuğun adı erkek çocuğu selman:salut: öğle saatlerinde yenikette:pale: Eskişehir'li arkadaşlarım için sölüyorum bileniniz varmı bilmiyorum tam sağlık ocağının o tepeden geçcektim, çocuklar koşarak geliyorlarmış farketmemle birisine çarpmam bi anda oldu çok kötüdü. çocuk tahminim 3e gidiyodu heralde diğerleri büyüktü onlar geçtiler bu kaçamadı benden, ben de duramadım kilitledim frenleri. arka zaten yaz lastiğini taktığım için acaip bi fren sesiyle çocuğun sağından çarptım. elinde tekerlekli çantası vardı sürerek geçiyordu zaten heralde onun etkisiyle tam geçemedi karşıya. tam çarpma anında ön frenin de izi vardı çarptktan sonra motoru orta sehpaya aldım çocuğun yanına gittim baktım yüzüne şuuru yerindeydi. gözleri parlaktı biraz hıçkırmaya başladı 2-3 kere. "ağlama çocuğum yok bişey yok bişey" dedim. senden çok özür dilerim çok hızlıydım özür dilerim dedim. yanımdaki sağlık ocağından işim sırasında tanış olduğum bi doktor abla vardı hemen onu çağırdım. ablacazım da hemen eline sargı bezi pamuk filan getirdi hemen pansumana aldık. motor haala yolun ortasında kontağı üstünde bekliyor. sonra annesine haber verdik geldi. abla çok özür dilerim dedim hızlı gidiyordum dedim (60km filan).motorunda bişey varmı yavrum dedi yok abla motorum sağlam dedim.annesi " ya çocuğa sırt çantası taşımasın diye tekerlekli aldık onu da alışamadı çocuğum heralde ben taşıycam çantasını " ddi üzüldüm ağlamaklı oldum ama kendimi tutamadım. abla polise haber vermiyceksin dimi dedim; hayır yavrum sadece başı biraz kanamış eğer kaçıp gitseydin haber verirdim,baktım motorunu bile yolun ortasından almamışsın çok teşekkür ederim yavrum dedi. cep telefonumu verdim. herhangi farklı bir durum olursa bana haber vereceklerini söledim. bende onların adreslerini aldım yarın tekrar gidip ziyaret edecem çocuğu. arkadaşlar önceden de başlığı açılmıştı pek aldırış eden olmamıştı ama size canlı canlı örnek işte.:salut: haala şoktayım. çok sert de çarpmadım ama heralde başı biraz yere sürttü çarpmanın etkisiyle. neyseki ucuz atlattık selman ve ben:salut: tedbiriniz alın arkadaşlar benden sölemesi.

Motosikleti
Dl650vstorm
geçmiş olsun :salut:ALLAH korumuş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş öncelikle geçmiş olsun öyle bi anlatmışsınki benimde ağlayasım geldi ya,bukadar atmaiçine ALLAHA şükür ucuz atlatmışsın,ilk kazan sanırım herhalinden belli,neyse sen bi fakire para ver sadaka ALLAH KORUMUŞ,tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun hocam ... Yolda neyin cıkcagını bilemeyiz her zaman dikkatli olmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Offf ya okurken içim bir tuhaf oldu. Selmana ve sana geçmiş olsun.
Seni ve anneyi de tebrik ediyorum. Allah beterinden saklasın :salut:

geçmiş olsun :salut:ALLAH korumuş..

Geçmiş olsun yollarda her an her şeye hazır olmak lazım

kardeş öncelikle geçmiş olsun öyle bi anlatmışsınki benimde ağlayasım geldi ya,bukadar atmaiçine ALLAHA şükür ucuz atlatmışsın,ilk kazan sanırım herhalinden belli,neyse sen bi fakire para ver sadaka ALLAH KORUMUŞ,tekrar geçmiş olsun

çok sağolun arkadaşlarım. bin9yuz85 ve onnrr.. valla doğru söledin karadağ kardeşim. ilk çarpmalı kazam. valla yapcam bişeyler artık. motora kurban kesmedim ondan oldu heralde.:pr:

arkadaşım çok ciddi bir olay geçirmişsin.fakat çocukla ilgilenmeni ayakta alkışlıyorum...::alkiis:: yarın çocuğa ziyarete giderken.bir poşet çikolata-şeker-tatlı ile doldur.ufak birde oyunca araba fln al.çok sevineceğini umuyorum :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
len alıcaktım okurken:pale:büyük geçmiş olsun dostum yaa:pale::salut:

arkadaş büyük geçmiş olsun. neyseki çocukta fazla bişey yok. ailede anlayışla karşılamış, sen ve hepimiz bundan sonra daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. özellikle şehir içinde ve kalabalık trafikte..

kıyamam allahım korusun. dikkatli olun okul çıkışlarında ara sokak ve taliye yollarda

Büyük geçmiş olsun paşam...

Motosikletçiye yakışır bir tutum takınman ayrıca takdire şayandır...

Ama yinede bir doktor raporu aldırman senin faydanaydı...

Tekrar sana ve Selman bebeye geçmiş olsun...

arkadaşım çok ciddi bir olay geçirmişsin.fakat çocukla ilgilenmeni ayakta alkışlıyorum...::alkiis:: yarın çocuğa ziyarete giderken.bir poşet çikolata-şeker-tatlı ile doldur.ufak birde oyunca araba fln al.çok sevineceğini umuyorum :rendeer:

valla gözüm bişey görmedi o anda. fazla işlek olmayan bi cadde orası. nasıl çarptım nasıl durdum nasıl yanına gittim herşey 3-5sn de oldu. ben çocukla ilgilenirken arabalar geçiyodu etrafımızdan. ya o arabalardan birisi çarpsaydı :salut::salut::salut: mutlaka alıcam. tavsiyen için teşekkür ederim.:)

Büyük geçmiş olsun paşam...

Motosikletçiye yakışır bir tutum takınman ayrıca takdire şayandır...

Ama yinede bir doktor raporu aldırman senin faydanaydı...

Tekrar sana ve Selman bebeye geçmiş olsun...

abi doktorlar beni tanıyorlar yarın ilgillencem.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse geçti ALLAH tan güzel bi uyku çek bugün sen

geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
hem çocuğa bişey olmadığına sevindim
hemde annesinin duyarlı biri olmasına
sonuçta annesi evlat sevigisi diye olayı sorgulamadan sana yüklenebilirdi
zaten şoktasın bi de bu yüklenme daha bi can sıkıcı olurdu
neyse tekrar geçmiş olsun
sanada selmana da ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw digi ALLAH korumuş 2 nizide verilmiş sadakanız varmış ALLAH beterinden saklasın anneyi ve seni tebrik ederim yerinde bi davranış geçmiş olsun..

selmana giderken oyuncak filen bişiler al olmadı mahallesinde bi tur gezdirirsin..

geçmiş olsun arkadaşım aynı şey benim başımada gelmişti bilirim çocuğa bişey olmadığını görmek yeniden doğmak kadar güzelladir allah korumuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar