- Konu Yazar
Merhabalar
Ramazan bayramda izmir-ankara yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
2005 mondial 125 kt var 12,000 km de tüm bakımları yapılmıs durumda kaskım montum, belliğim,dizliğim var (eldiven de alacagım) ama yol gozumu korkutuyor 90 km ortalama hızla (tahmini ort 90 km motor max 115 yapıyor) 579 km yolu iki saatte 30 dk dinlenme süresi olsa 6 saat 45 dk yol + dinlenme süreleri 1 saat 30 dk toplam = 8,15 saat yuvarlak hesap 9 saat desek ( benzin yemek, ihtiyac) sabah saat 07.00 da cıksam 16.00 da Ankara da olurum . Ama motorla bu kadar uzun yola hiç çıkmadım yolda lastik patlarsa yandım
En uzun yol izmir-çeşme yapmıştım eski motorumla, ( regal raptor ) ama su anda ki motorumda da vibrasyon cok az yakıtı çok ekonomik sürüş pozisyonu da gayet iyi uzun yolda pek yorucu olmayacağını düşünüyorum.
Sizlerden uzun yol tecrübesi olanlar varsa yardımlarını rica ediyorum.
Tskler
Ramazan bayramda izmir-ankara yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
2005 mondial 125 kt var 12,000 km de tüm bakımları yapılmıs durumda kaskım montum, belliğim,dizliğim var (eldiven de alacagım) ama yol gozumu korkutuyor 90 km ortalama hızla (tahmini ort 90 km motor max 115 yapıyor) 579 km yolu iki saatte 30 dk dinlenme süresi olsa 6 saat 45 dk yol + dinlenme süreleri 1 saat 30 dk toplam = 8,15 saat yuvarlak hesap 9 saat desek ( benzin yemek, ihtiyac) sabah saat 07.00 da cıksam 16.00 da Ankara da olurum . Ama motorla bu kadar uzun yola hiç çıkmadım yolda lastik patlarsa yandım
Sizlerden uzun yol tecrübesi olanlar varsa yardımlarını rica ediyorum.
Tskler