[Osmaniye - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek tekerlekkk

demek sende korkaksın bayada motorcu gibi görünüyon ama
:cherry:

=))=))=))
şimdi kım kımın arkasında korkuyor yawwwwww latif abi mıllet neden korkuyor kı yawww sadece:cherry::cherry: tek fark on teker hava da yanee ne olcakkkıı neden korkuyorlarrrr

açıklama gereği duymuyorum açıklama yapmak zorundada değilim inanmayan gelir biner motora görür

selamlar ben açıklayım pazar günü otobanda akburak arkadaşımızla karşılaştık ben ve ailem arabadaydık akburak bizlere güzelbir tek teker gösterisi yaptı en yakın zamanda görüşmek dileğiyle

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10115-[adana-mt]-179.html#post1064799

selam konu ile ilgili katılımızı bekliyoruz

Son düzenleme:
yaw neye korkuyorsunuz ben bindim walla gene olsa gene binerim iki yusuf yusuf derseniz olay halloluyo ,fakat adam bidaha bindirmem dedi napacaz< dur bakiim döğüş kavga gene ikna ederim heralde:p:p:p :mrgreen::mrgreen: adam iyi bu işte wallaa:) ama bu iş sadece ön dikmeyle olmuyor tekteker dediğimiz olay öntekeri havaya dikmeyle olmuyor, birazda arka tekeri dikmeye calış heheheee hadi bakalım al sana konu:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm kardes nbr ısın saglam unuttun bızı arada bı sesını duyur

aslm dayi yok yaaaa unutmak mı yoo ben seni unutmayı unutmusum :cherry: yaw seni unutamayız ama işte işler yoğun yaww uğrasıyorz dayiii senide bi an once aramızda bekliyoruzzzz olarmııııı haaaaa bu aradaaa ressammm len latif abiye gaz verme senide gorelım tutturrdun bi cross gidiyon senide hünerini görmedik halaaaaaaaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizde ceyhandayız hatta ben gecen haftadan hazırlandım petrolden bensin aldımmmm ressamı araddım nerdesın diye adam bana yataktayım dediiiii ben yanlış anlamışım tarihii iyiki aramışım yoksa ceyhan yollarında günümüz gececekti ama bu haftaaa bizde ceyhandayyızzzzz hepinize sağlıkmı mutlu kazasız belasız iyi günler

Osmaniye İl Temsilcisi
Arkadaşlar Kadirli Ekibi Ceyhandaki proğram için her zamanki buluşma yerinde (petrolde) saat 9 da toplanıp, 9:30 da hareket edecektir. Saat 10:30 da çukurköprü de, kozandan gelecek olan arkadaşlarla buluşup,ceyhana kozan ekibiyle birlikte geçeceğiz. Bilginize...

yaw neye korkuyorsunuz ben bindim walla gene olsa gene binerim iki yusuf yusuf derseniz olay halloluyo ,fakat adam bidaha bindirmem dedi napacaz< dur bakiim döğüş kavga gene ikna ederim heralde:p:p:p :mrgreen::mrgreen: adam iyi bu işte wallaa:) ama bu iş sadece ön dikmeyle olmuyor tekteker dediğimiz olay öntekeri havaya dikmeyle olmuyor, birazda arka tekeri dikmeye calış heheheee hadi bakalım al sana konu:D:D

arkayı kaldırırkende arkada oturmak istermisin ben kaldırrım hiç sorun değil heheh yapamammı zannettin 180 190 km lerde teker yaparken yusuf yusuf seslerin geliyodu kulağıma

Osmaniye İl Temsilcisi
Reşit nerelerdesin reşiiiit. Şu şahin tepesindeki yokuştan çıkma isteği beni durdurmaz oldu, ne dersin mesai çıkışı oraya bir gidelimmi? Ondan sonrada sırada mehmetli deki yeni açılmış orman yolu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar