Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

benim garaj bu beyler...evimin girişi balkonum...sırf motur için pimapen yaptırdım valla...:po kapıdan bir teknikle tek harekette içeri alıp 2 manevrayla çıkarıyorum...ustayız artık...hırsız bu motoru bu kapıdan çıkarırsa makinamı helal edicem...:p

SİZİN GARAJI GÖRELİM.....:bounce:

dün depo kılıfı taktırdım...kesinlikle tavsiye ederim...sigara gözlük koymak için cep var...ne bilim işte motorun en pahalı yeri depodur...küçük cc ler için yapılmış zatenm...kesinlikle kullanın...çizilmez falan...

işte yeni yol arkadaşım...:queen:

ya şu açıyı bir türlü ayarlayamıyorum...kendi cebimin aynadan görünmemesi gerekiyordu ama olmadı...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yol arkadaşın ile sana iyi sürüşler Mete abi ama hırsızlara yol göstermesek iyi olur :cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
büyük konuşma bence:) motoru verip bide helal etmek zorunda kalma sonra:)

şimdi herif gelecek camdan yada kapının altından içeri gazı sıkacak:mrgreen:

senin motor kars'a vardığında ancak uyanırsın artık:queen:

hırsıza yolmu gösterdim ne:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence gayet güzel olmuş =)) imkansız çalmaları

abi sen bu akşam iyimisin içmedin dimi :mrgreen: sen 2 manevrayla sokarsın hırsız tek manevrayla çıkarır bence sen bu akşam motorun üstünde yat daha iyi olar :)

abi o taraflara yolum düşerse ilk uğrayacağım adres senin balkon olacak:cherry: istanbulu 150 lik hondayla turlamak süper olur

Hırsızın çalamayacağı şeymi var bi arkadaşın 2005 model X5 ini çaldılar :( gece saat 3-4 te eve yatak odasına girmiş arkadaş uyanmış tabi tam gözlerini açmış hırsız bi gaz sıkmış sadece onu hatırlıyo sabah bi kalkmış X5inin anahtarlarını çalmış hırsız sonrada para altın maltın ve varsa almış 5 e binip toz olmuş 1 ay sonra araba habur sınır kapısında bulunmuş sahte plaka sahte ruhsat basmışlar ve habur sınır kapısından çıkarken 2 araç yan gelmiş ikisindede aynı plaka çıkmış :queen::queen: nasıl bi teadüfse bana saçma geldi ama arkadaşımın bana söylediği

metehan abi büyük konuşma istersen hırsıza ne dayanır adamın donunu çalarlar kimsenin haberi olmaz

Yol arkadaşın ile sana iyi sürüşler Mete abi ama hırsızlara yol göstermesek iyi olur :cherry:

şekerim isterseniz ev adresi vereyim...:pha evde 2 tane ruhsatlı silah var...tıkırtı duyarsam sıkarım...:pama sıkarkende makinama gelcek diye tırsarım...:queen:

büyük konuşma bence:) motoru verip bide helal etmek zorunda kalma sonra:)

büyük konuşurum büyük lokma yerim...:phodri meydan...:pçalabilene helal olsun...ama burdan kaldıracak canavarı...sağda solda değil...

şimdi herif gelecek camdan yada kapının altından içeri gazı sıkacak:mrgreen:

senin motor kars'a vardığında ancak uyanırsın artık:queen:

hırsıza yolmu gösterdim ne:p

haco ne gazı...benim bağırsaklar gece çok çalışır...o gelirse asıl boğulur valla...:queen:

aslında elektrik var makinada...cızbız şekli..:p

mete abi alırım anahtarını:p:queen::queen:

gelde 220 voltu bi gör...:p

abi sen bu akşam iyimisin içmedin dimi :mrgreen: sen 2 manevrayla sokarsın hırsız tek manevrayla çıkarır bence sen bu akşam motorun üstünde yat daha iyi olar :)

işini iyi yapsın helal ederim...ama o kapıdan çıkarırken ses çıkarırsa vay haline...:p

dedim ne oldu mete handro abimin motorumu çaldılar yoksa
allah seni neetmesin hemii :queen::queen::queen:

bilenler bilir benim depoyu burak jesse geldiler hatta onların morotları koyduk bir geceligine :) demir bir kapı kilitli ve artı olarak asma kilit

heee en önemlisi mahellemizin bekçisi karşı komşumun köpegi cinsi doberman :) yawruyken geldi bize komşu oldu alıştık artık geceleri açıyolar zincirini :) sağolsun kapıda nöbet tutuyoo seviyrum keratayıı

hadi yiyosa yabancı gelsin

Tamam herşeyi anladımda bu tavşan ne iş mete..:cyclopsan

Senden korkmayan ne olsun..:cherry:..Ne dersen o olsun...:p

abi o taraflara yolum düşerse ilk uğrayacağım adres senin balkon olacak:cherry: istanbulu 150 lik hondayla turlamak süper olur

150 lik makina yalan dostum...ata arbası valla gitmiyor...bu trafikte gel bi turla Adanayı mumla aratır...:p

Hırsızın çalamayacağı şeymi var bi arkadaşın 2005 model X5 ini çaldılar :( gece saat 3-4 te eve yatak odasına girmiş arkadaş uyanmış tabi tam gözlerini açmış hırsız bi gaz sıkmış sadece onu hatırlıyo sabah bi kalkmış X5inin anahtarlarını çalmış hırsız sonrada para altın maltın ve varsa almış 5 e binip toz olmuş 1 ay sonra araba habur sınır kapısında bulunmuş sahte plaka sahte ruhsat basmışlar ve habur sınır kapısından çıkarken 2 araç yan gelmiş ikisindede aynı plaka çıkmış :queen::queen: nasıl bi teadüfse bana saçma geldi ama arkadaşımın bana söylediği

bu sprey gaz olayını bir çözemedim...hep anlatıyorlar...menşurrr sprey...yav bi gelsinde sıksın şu gazı...ama ben hiç duymadım piyasada böele bişey...sadece ırgızlar herhalde yeşil reçeteyle alıyolar çu 15 saat bayıltan dalgayı...bizim makina bedeni deldiği gibi 2 saniyede içinde iç kanamaya neden oluyor...en hızlı kim sıkarsa buyursun...:queen:

Hırsız a kilit dayanmaz abi:p

aga kilit yok...sadece pimapen kapı...:p

metehan abi büyük konuşma istersen hırsıza ne dayanır adamın donunu çalarlar kimsenin haberi olmaz

donu alırken korkudan bayılmasın kuzen...:queen:

dedim ne oldu mete handro abimin motorumu çaldılar yoksa
allah seni neetmesin hemii :queen::queen::queen:

bilenler bilir benim depoyu burak jesse geldiler hatta onların morotları koyduk bir geceligine :) demir bir kapı kilitli ve artı olarak asma kilit

heee en önemlisi mahellemizin bekçisi karşı komşumun köpegi cinsi doberman :) yawruyken geldi bize komşu oldu alıştık artık geceleri açıyolar zincirini :) sağolsun kapıda nöbet tutuyoo seviyrum keratayıı

hadi yiyosa yabancı gelsin

sizin eşşeği sağlam kazığa bağlamışınız...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gene pijamayla atraksiyon peşine düştün, ne kıro adamsın sen yaw

Son düzenleme:
mete_han' Alıntı:
bu sprey gaz olayını bir çözemedim...hep anlatıyorlar...menşurrr sprey...yav bi gelsinde sıksın şu gazı...ama ben hiç duymadım piyasada böele bişey...sadece ırgızlar herhalde yeşil reçeteyle alıyolar çu 15 saat bayıltan dalgayı...bizim makina bedeni deldiği gibi 2 saniyede içinde iç kanamaya neden oluyor...en hızlı kim sıkarsa buyursun...
abi sanırım şu meşhur eter gazı sen elinde tabancaylamı uyuyosun? adam gaı sıktığı an bayılıyomuşsun :(
not: makina derken başka bişeyi kastettiysen bilemicem :mrgreen::mrgreen: :p :p

kanka allah iyiliğini versin valla başlığa bakınca eyvah dedim kankamın drahtörü getti dıklayıp okuyunca oh dedim kanka sen başına işmi arıyon adamlar benim cincunun benzin musluğunu sökmüşler depoyu boşaltmışlar isteselerdi içine bir avuç en ucuzundan şeker atabilirlerdi kanka büyük söyleme gözüyün çappagını yiyem

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu tur felaktler insani hazirliksiz yakalar. Kendimizden bu kadar da emin konusmayalim. Alirlar anahtari valla. Umarim kimsenin asla bi motoru ya da baska bir esyasi calinmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar