[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mustafa bence hiç kendini sıkma evi sat, git bi fazer al rahatla :D:D

iyi fikir ...:cat: hiç aklıma gelemmısstı .

sen motoru sat parasını bana ver ...birazda borc ver ....ben bi 500 cc alayım hafta içi ben bineyim hafta sonu sen bin ..:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
27 nısan yada 4 mayıs da gidelimmi ?....

Son düzenleme:
4 mayıs daha bi uygun olacak gibi. Sonucta Su anda havaları görüyoruz. Sabah havada bulut yok ogleden sonra ruzgar fırtına yagmur ortalık karısıyo. Bu bahar yagmurlarını atlattıktan sonra boyle güzel bi gezi yapmak bence daha mantıklı... Bakalım duruma görede bi ayarlama yapacaz. Cünkü havalar güzelleşti ,herkesinde uzun yol merakı arttı =>

4 mayıs daha bi uygun olacak gibi. Sonucta Su anda havaları görüyoruz. Sabah havada bulut yok ogleden sonra ruzgar fırtına yagmur ortalık karısıyo. Bu bahar yagmurlarını atlattıktan sonra boyle güzel bi gezi yapmak bence daha mantıklı... Bakalım duruma görede bi ayarlama yapacaz. Cünkü havalar güzelleşti ,herkesinde uzun yol merakı arttı =>

Biz geçen hafta gittik düzce-akçakoca-alaplı-ereğli aynı yoldan geri dönüş. Biraz uzun yol merakı sende de var galiba harun biz ellerimizin şişini birazcık indirdik:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz geçen hafta gittik düzce-akçakoca-alaplı-ereğli aynı yoldan geri dönüş. Biraz uzun yol merakı sende de var galiba harun biz ellerimizin şişini birazcık indirdik:queen::queen:

abi nie aynı yoldan dondunuz ...?? egriliden zonguldak oradan devrek devrek ten mengen,bolu yabalirdiniz....
bizim gibi .....:)

turuncu fikrini çok beğendim, motoru satmaya karar verdim 8000 liraya satıyom müşteri varsa haberim olsun :D :D

arkadaşalr SAFRANBOLU GEZİSİ 4 MAYIS PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR

katılacak olanlar;

HARUN
LEVENT+MUSTAFA
OKAY

diğer katılımcılar ismlerini yazsınlar

Son düzenleme:
Hadi Yapalım Su Geziyi Bakalım... Baya Eğlenceli Olacak Gibi... :cherry:

arkadaşlar, foruma "eyüp çevresinde servis arıyorum" diye bir konu açtım, güncel tutarsanız çok sevinirim, ayrıntıyı akşama anlatırım, çok teşekkürler.

HARUN
LEVENT+MUSTAFA
OKAY
Mustafa Özen
ilker erdi gülen (ilkere_14)

zafer koltuklar erkenden doldu bin şu motora gel işte:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar