Amaniiin! Bunları görmelisiniz...;)

Selam arkadaşlar,

tesadüf eseri karşılaştığım aşağıdaki resimlere hasta oldum...(umarım daha önce verilmemiştir...:wiinkk:)
eee sizinle paylaşmamak olmazdı tabii:mrgreen:... bu sanat eserleri satılıkmış. tamamen somun,cıvata,vida, motor pistonu gibi parcaları birbirlerine kaynatarak yapmışlar adamlar.... nasıl ama?::gozluk::

ilgilenenler için link : http://www.sahibinden.com/predator_ve_alien_heykelleriWQQaXQQ6553201WQQpXQQdisplayitem

tek kelimeyle mükkemmel bir işçilik.uzun çalışmalar sonucunda çıkan bu ürünler bence o fiyata satılmayı hakediyolar...predatora bittim ama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten güzel yapmışlar.Ama arkadaşında dediği gibi para vermem ben yani böle şeylere ilgi duymam.Ama merakı olanlardan alıcısı mutlaka çıkar...

Tamamen Sanat Eseri, Helal Olsun :cat:

Fiyatı 5.000 $ :queen:

Son düzenleme:
Harika yapmış yapan.İstediği parayı hakediyor:rendeer:

Predator ne olaki:silent:

Film kahramanıdır kendileri.Çok severim kendisini en son aliene ağzının payını vermişti:p

predator.jpg

Çok geniş bir hayal gücü , ama evime böyle şeyleri sokmam . Motorcuyum ben Yaratık değil.

harıka olmuslar yaaa...alien predatora karsının motor ustundekı versıyonu olur bunlardan....

Haa su ısıya duyarlı termal gozlerı olan amcam degıl mı bu yaws :) Hakketten ıscılık harıkası cok emek harcanmıs bellı ama 5000$ asla :) o param olsan gt250 alırım sıfır be :)

arkadaşlar yapı güzel adam harbiden zanaatkarmış.nicolas cage'in 2006 yapımı hayalet sürücü filmini izleyen varmı ondan görüpte etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum...

Mersin İl Temsilcisi
Haa su ısıya duyarlı termal gozlerı olan amcam degıl mı bu yaws :) Hakketten ıscılık harıkası cok emek harcanmıs bellı ama 5000$ asla :) o param olsan gt250 alırım sıfır be :)

ahanda motorcu mantığı. kız arkadaşıyla içeceği çayı benzin ücreti ve yol mesafesi üzerinden değerlendirmek gibi ayrı bir muhasebeye sahibiz işte.:bounce::queen:

onları koleksiyoncular alsın. tamam emeğe saygı ama alınterine de saygı...

ben 5000$ verecem sonra evin bi köşesine koyacam. öyle miiiiiii....

üstten üçüncü karede zincirin bollugunu almak gerek biraz:pgüzel çalışma.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ince işçilik, herşeyden önce güzel fikir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar