yağ yardımı !!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selamlar arkadaşlar bende Pasific 150 cc bulunmaktadır.motor yağını değiştireceğim bir yere sordum 1 litre koyacağımı ve castrolun iyisi olduğunu söyledi yanlız bana 10 luk mu 20 likmi diye sordu hangisi oluyor bu modele acaba. izmirde oturuyorum hangisini tavsiye edersiniz.şimdiden teşekkürler.

scooter dimi. ben kendim shell 20w-40 koyuyorum yaz aylarına.:) kışın 15w-40 castrol kullandım. sana sorduğu 10mu 20mi sorusu budur. çünkü tek cins yağla motorun tamamını yağlamada kullandığımız için ekim'e kadar 20w-40 kullanmanı tavsiye ederim. ekim'den sonra havalar soğuyacağı için 15w-40 castrol iste servisinden. dandirik markasız yağlar kullanma. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler benim motor bu resimdekinden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar bu firmadan 13 gün önce 4.200 liralık siparişte bulundum..Fakat adamlar parayı aldıktan sonra ürünleri yollamadıkları gibi telefonlarada cevap vermiyorlar...Araştırmalarıma göre bunlar Hırsız,,Dolandırıcı,,Üçkağıtçı,,namussuz ,şerefsiz bir firmaymış...İstanbuldaki arkadaşlardan ricam Shobbo adıyla tanınan KONTİNENT firmasının adresleri çaldığı zaman cevap verecek telefonlarını buraya yazarsanız...Tabiki oaraya gelince bu firmayı bulmam lazım...Arkadaşlar yarın sizinde başınıza gelebilir lütfen ilgili ve alakadar olunuz..Adanmlar yasal yolla güya milleti dolandıracaklar...Ben bunları bulacağım ve kendi yöntemlerimle paramı alacağım...Şerefsiz ,namussuz haysiyetsiz insanlar.. İsmim :::İbrahim Halil Özaktaş 0412 5442007--0412 5442074--0535 2161626--0543 6643790--0535 7138844... Arkadaşlar Motorcunun dostu yine Motorcudur...İstanbuldaki Arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum..Bu hırsızların bizleri dolandırmasına meydan vermeyelim. Kusura bakmayın bu mesajın yeri burası değil ama ne yapayım çaresiz kaldık..

herkese selamlar arkadaşlar bende Pasific 150 cc bulunmaktadır.motor yağını değiştireceğim bir yere sordum 1 litre koyacağımı ve castrolun iyisi olduğunu söyledi yanlız bana 10 luk mu 20 likmi diye sordu hangisi oluyor bu modele acaba. izmirde oturuyorum hangisini tavsiye edersiniz.şimdiden teşekkürler.

Yanlış bilmiyorsam, motosikletin üzerinde yazar kaçlık olması gerektiğini. En iyisi sen servisine yada kitapcığını bul. Ama castrol konusunda hemfikirim ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
shobo.com a dikkat !!!
bak arkadaşım ben oradan lcd tv aldım ve 3 gün sonra yok dediler 2 ayda geri ödeme yapmadılar sakın ordan alışveriş etmeyin ben şuan mahkemeliğim onlarla sakın benim gibi başınız yanmasın şuan almadığım cihazın parasını ödüyorum

Arkadaşlar bu firmadan 13 gün önce 4.200 liralık siparişte bulundum..Fakat adamlar parayı aldıktan sonra ürünleri yollamadıkları gibi telefonlarada cevap vermiyorlar...Araştırmalarıma göre bunlar Hırsız,,Dolandırıcı,,Üçkağıtçı,,namussuz ,şerefsiz bir firmaymış...İstanbuldaki arkadaşlardan ricam Shobbo adıyla tanınan KONTİNENT firmasının adresleri çaldığı zaman cevap verecek telefonlarını buraya yazarsanız...Tabiki oaraya gelince bu firmayı bulmam lazım...Arkadaşlar yarın sizinde başınıza gelebilir lütfen ilgili ve alakadar olunuz..Adanmlar yasal yolla güya milleti dolandıracaklar...Ben bunları bulacağım ve kendi yöntemlerimle paramı alacağım...Şerefsiz ,namussuz haysiyetsiz insanlar.. İsmim :::İbrahim Halil Özaktaş 0412 5442007--0412 5442074--0535 2161626--0543 6643790--0535 7138844... Arkadaşlar Motorcunun dostu yine Motorcudur...İstanbuldaki Arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum..Bu hırsızların bizleri dolandırmasına meydan vermeyelim. Kusura bakmayın bu mesajın yeri burası değil ama ne yapayım çaresiz kaldık..

shobo.com a dikkat !!!
bak arkadaşım ben oradan lcd tv aldım ve 3 gün sonra yok dediler 2 ayda geri ödeme yapmadılar sakın ordan alışveriş etmeyin ben şuan mahkemeliğim onlarla sakın benim gibi başınız yanmasın şuan almadığım cihazın parasını ödüyorum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Castrol pover 1 scooter 10w-40 4 -t yağın kralıdır kullanda farkı gör.Makinenin sesi değişiyor.:cat:

şimdi gittim BP istasyonundan aldım 9 ytl .. bunu yaz için kullanabilirim demi nasıldır? mondial 151rs ye koyacam

abcd0002vw7.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
10 40 kalmamış tek bu kalmıs bundanda 1 tane kalmıştı. zararı olursa gidip geri verebilirim ama yazın için uygun değilmidir bu ?

he bide 500 km sonra değiştiricem zaten 2000 olunca

Arkadaşlar yeni bir zealsun ZS 125-6 aldım motuu açmam için bana yardımcı olabilirmisiniz???

genemi sen tosunum :) kendi topikine yazsana yavf :)

arkadaşlar bu ufak plastik şişelerde satılan yağların kenar artık yağlar olduğunu söleyenler var. özellikle market raflarında satılan yağların varil artıklarından dolduruldugunu duydum bugün. doğrumudurki? :pale: ben yağ konusunda işi servisime bıraktım. karışmıyorum ama yağı gözümün önünde 100lt'lik varilden musluğundan dolduruyor. :) 15w-40 turuncu varilden petrofer isimli bi marka.

30 000 kmdir Castrol Magnatec 10W-40 kullanıyorum.Makinada tık yok.Denediğinde farkı anlayacaksın.Gerisi yalan..............

istanbulda en ucuz castrol 10w 40 ı nerden alabilirz peki sanayide buldum ama rengi maviydi sanırım otomobil içindi sarı renkli ve motor resmi yoktu üstünde farkı olurmu ?

istanbulda en ucuz castrol 10w 40 ı nerden alabilirz peki sanayide buldum ama rengi maviydi sanırım otomobil içindi sarı renkli ve motor resmi yoktu üstünde farkı olurmu ?

Slm 2 gün önce üsküdar daki bp den castrol power 1 scooter yağı 10-40 --- 15,5 ytl ye aldım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar