Garipçe Köyünde Sucuk Partisi

20 Nisan pazar sabahı buluştuk ve garipçe yoluna koyulduk.. İşte küçük gezimizin fotoğrafları...

Dokuuuzz... ve çekiyor....
B.m.O. - İzzmarit - Ragman
dsc00255mj0.jpg

dsc00258gu3.jpg

İzzmarit'in Montu bana bayağı yakıştı..
dsc00270ep4.jpg

dsc00265ho8.jpg

dsc00264iv4.jpg

dsc00260is2.jpg

Klasik bir foto ama gene bende bi' çekeyim dedim :)
dsc00261ud3.jpg

Benim Saffet'de orada duruyor garibim.. Mont ve kask almam lazım...
dsc00263zd9.jpg

dsc00280ik3.jpg

dsc00279lr0.jpg

Kadrajın biraz daha sağında kalan kısım etilerden farksız halde.... Üst üste...

dsc00277un2.jpg

Surların üzerindeyiz
dsc00276cz2.jpg

Ateşimizi yaktık, Sucukları dizdik... O sucuklarda ne öyle ???...
dsc00286tg6.jpg

Sucuklar fena....
dsc00291nw5.jpg

Dönüşte sahildeki trafik sucukları maalesef eritti. :mrgreen: Gezimiz galatadaki tavla partisi ile sona erdi...

Son düzenleme:
Motosikleti
QJ SRT800s
bizim sucuklar güzel çıkmış:) ama uzun süre öyle kalamadıar:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sucuklar Pınar sucukmu :queen::queen::queen:

normall öyle kalsalardı kuruyup gitselerdi yazık olurdu yavrulara valla afiyet olsun..
insanın ekmeği alıp bilgisayara bandırası geliyo :) :p

B.m.O. sanki sucukları ineklerden yapmak ister gibi bakmış:queen:

Dönüşte sahildeki trafik sucukları maalesef eritti. :mrgreen: Gezimiz galatadaki tavla partisi ile sona erdi...

En güzel bölümüde final cızırtıları:cat:afiyet olsun ,bu sefer olmadı ancak sonraki seferlerde sucuklara ortak geliyorum:bounce:

[/QUOTE]

Garipçenin sivil yerleşkesine gitmek bir türlü nasip olmadı...güzel fotolar sağolun beyler...

Yarın tatilim bende bir akayım Garipçeye...:cat:98 de oradaki Garipçe Deniz Er Eğitim Taburuna teslim olmuştum...Dönemin bir Koramiralinden torpilliyim diye hava atıyodum...adam ettiler beni orda inanın..:cherry:.eğitimin kralını yaptık...asker ocağında torpiline güvenmicen...:p1 ay sürttüm 17 ay yattım diyim artık öyle bişey oldu...:cherry:

murat diksöz abi yarın gelirmisin benle GARİPÇEYE...buraki77 yide ararız...onada tatil galiba...eşe dost haber salarız ne dersin...öğleden sonra çıkarız kafamıza göre...

dsc00280ik3.jpg

Sucuklar fena....
dsc00291nw5.jpg

B.m.O. sanki sucukları ineklerden yapmak ister gibi bakmış:queen:

En güzel bölümüde final cızırtıları:cat:afiyet olsun ,bu sefer olmadı ancak sonraki seferlerde sucuklara ortak geliyorum:bounce:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
O Garipçe sahilinin dili olsa da maceralarımızı size anlatsa! Sene 1992-1993, aylardan Eylül-Ekim, kaç gece 12'de Mahmutbey'den arkasına römorkla bağlı fiber teknemizi alıp kamyonla yola çıkmış, sabahın ilk saatlerinde istavrite 'haydi rastgele' diyerek açılmıştık. Üç kişi tutar bir kişi balıkları oltadan zor ayıklardı. Yağmuru yiyip iliklerimize kadar ıslandığımız o güzel günler.... Ne güzel günlerdi, hey gidi delikanlılık zamanlarım. :p

O Garipçe sahilinin dili olsa da maceralarımızı size anlatsa! Sene 1992-1993, aylardan Eylül-Ekim, kaç gece 12'de Mahmutbey'den arkasına römorkla bağlı fiber teknemizi alıp kamyonla yola çıkmış, sabahın ilk saatlerinde istavrite 'haydi rastgele' diyerek açılmıştık. Üç kişi tutar bir kişi balıkları oltadan zor ayıklardı. Yağmuru yiyip iliklerimize kadar ıslandığımız o güzel günler.... Ne güzel günlerdi, hey gidi delikanlılık zamanlarım. :p

haco pm ne baksana.. .

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Özel mesajına cevap verdim. Mete Dünya senin etrafında dönmüyor. (Gerçi dönse bayağı bir yol kateder. :) )

Haftaiçi izin alıp gezi yapabilecek bir işte çalışmıyorum ne yapayım. Haftasonları bile sakat, iki haftada bir pazar nöbeti geliyor. :farao:

Özel mesajına cevap verdim. Mete Dünya senin etrafında dönmüyor. (Gerçi dönse bayağı bir yol kateder. :) )

Haftaiçi izin alıp gezi yapabilecek bir işte çalışmıyorum ne yapayım. Haftasonları bile sakat, iki haftada bir pazar nöbeti geliyor. :farao:

tamam haco...:wiinkk:herkes kısmet abla...bize ismet abi demek...:p

O sucukların gelişim süreci karelerde anlatılmış.. Inekler pek bir besiliydi dayanamadım!! ::dpac::

Bu arada fena actionlar yaşadık, onları bir ara yüz yüze anlatırız dostlar..! :)

Bu arada Ragman, yolla abi şu kareleri.. Inekle münasebetimizin seviyesini görmek istiyorum!! :queen:

Son düzenleme:
beklediğimiz katılımı görememiş gezi :pale: ama ben çok imrenmiştim gerçekten güzel yerler .. iki motorda olsa gidilirdi.paylaşım için tşk ederiz. . motordaşlarım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar