[Gaziantep - MT]

slm Gaziantep MT ailesi bu pazar günü arkadaşımla beraber güzel şehrinize geliyoruz :)
motorla gezmek amaçlı geliyoruz:cherry:
Gelin furkan gelin hoşgediniz fakar bizimkilerden kimse kalmıyor herkez istanbulda fuara gidiyor. yoksa sizi karşılar bir tanışma düzenlerdik. İşallah biz Maraş'a geldiğimizde tanışırız.
aydemir fuarda sürekli haberleşelim indirimli ürünler vs bilgimiz olsun selamlar

arkadaşlar bakıyorum gezi için kaynama başlamış mt antep aydemir gelsinde bakalım hep beraber bir plan yapalım

Evet abi artık gezilerde senide aramızda görmek isteriz ona göre.

Gelin furkan gelin hoşgediniz fakar bizimkilerden kimse kalmıyor herkez istanbulda fuara gidiyor. yoksa sizi karşılar bir tanışma düzenlerdik. İşallah biz Maraş'a geldiğimizde tanışırız.
tabi siz Maraş'a geldiğinizde de tanışırız:)
ben zaten arada gelirim Antep'e seviyorum şehrinizi:wiinkk:

slm arkadaşlar nasılsınız yaw neden millet polemiğe giryo anlamadım ha gezmek isteyen arkadaşlar telefonlaşır bir yerde buluşulur ve gidilir her kes laf sölüyo ama icraat yok gelin gezelim dedininzde gelmedikmi abicim
neyse her kes kendine çok iyi baksın ali abi sana da iyi gezmeler fuara gidiyormuşsun ben geçen hafta istanbuldaydım bir hafta önce gittik ya benim yerimede gez abi:cat::rendeer:

s.a gazientep mt benım abım asker orda 51 gün daha iyi bakın ona bız burdakı askerlerınıze cok ıyı bakıyoruz tekerınız yerde kaskınız basınızda olsun

Gaziantep İl Temsilcisi
IMG]http://img390.imageshack.us/img390/4976/s7300892vt4.jpg[/IMG]
s7300915yp6.jpg

s7300916qf7.jpg

s7300917jo3.jpg

s7300926lb6.jpg

s7300930ka2.jpg

s7300932su6.jpg

bu forrap da doymak nedir bilmiyor:queen::queen:dünyanın baklavasını mideye indirdi :p:p:p nede olsa antep baklavası taniştıma memlun oldum tuncer kardeşim

s7300935qr1.jpg

s7300937xl7.jpg

s7300941ur6.jpg

s7300947lz1.jpg

s7300948wp9.jpg

arkadaşlar selam antebe geldim ancak yolda dikkatsiz bir davranış neticesinde cep telefonumu düşürmüşüm bir ümit bulurum diyerek ten tekrar döndüm ama malesef aydemir teşekkürler karşıladığın için kısmet şöyle oturup laflayamadık mt antep ile selamlar herkese görüşrüşmek üzere

@aydemir fuarın tam anlamıyla tadına varmışsın anlaşılan

ahmet nerdesin arkadaş adanaları bıraktın anteplere karıştın, hayırdır:cyclopsan.
aydemirim seni merak etmiş, telefonu aramaya gidiyorum demişsin, gidiş o gidiş, adamı bi arada sağ olduğunu bilsin

iyi eglenmişsiniz:queen: abi senden bide foto istemiştim:)

Son düzenleme:
slm arkadaslar kusura bakmayin daha oncede ozur mesajlarimi yazmistim ama tekrar yazim dedim yeni is degistirdigimden ve ise girdikten kisa bir sure sonra is kazasi gecirdigimden dolay araniza katilamiyorum
su anda bileeee sandalyeye battaniyeyle oturuyorum ama en kisa zamanda aranizda olucammmm abi bu arada fuar gercekten mutis olmusss sende tadini cikarmissin haniiiii

Gaziantep İl Temsilcisi
BU HAFTA SEZONU ACIYORUZ :queen::queen::queen:

cuma günü toplanıyoruz

yer :nostaji cafe

saat:21:00

yahu unutkanlığıma verin.:) bu nostalji kafe neredeydi yavff. Bilirsiniz kafelerle aram yok. iyi olur valla ali abi. Özledik herkesi . Motorumu satsamda gelirim inş

burak karizma yapmışsın kardeşim süper olmuş aMMa ha bu akşam herkes gelsin abicim özledik birbirimizi soğuk kış aramıza kötü girdi yaw biz bir aileyiz değilmi :cat::cat::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar