Dediğin gibi biraderim onu değilde asıl olay otoyol'a çıktığımızda kendini gösteriyor.Baya bi çoğunlukta olan araba kullanmayı bilen odunlar yüzünden kaçmam gereken durumların tam ortasında kalıyorum.Buda acayip tehlikeli oluyor.Hani gençlerin hep dediği gibi,güç olsunda kullanmayayım prensibi:cherry:.
kontrolsüz güç güç degildir arkadaşlar bu gezide bazı arkadaşlar motosikletlerini değiştirme tarafında (ben ve yaşarda dahil bu işe):cherry:
vayy...hanedan kardeşim...Şilede kaynaşamadık...malum sen bayağı ıslanmıştın...orda hasta olmadıysan sen hayatta hasta olmazsın haco...![]()
zaman sınırı yok yerterki uygun fiyatlı ve kişinin isteklerine cvp verecek bir motor olmalı bence aramaya devam:cherry:Bende size katılabilirmiyim![]()
Ama zaman sınırlaması yok dimi
Aga var bu aralar bi mangal galiba
Seni uyuya kalır die akşam yapacaklarmış mangalı![]()
kontrolsüz güç güç degildir arkadaşlar bu gezide bazı arkadaşlar motosikletlerini değiştirme tarafında (ben ve yaşarda dahil bu işe):cherry:
Aga var bu aralar bi mangal galiba
Seni uyuya kalır die akşam yapacaklarmış mangalı![]()
ümmet abi bu gezi bize bağımlılık yapmasın sonra habire gezi isterükk:cherry:enyakışıklımız:hanedan12
encentilmenler:bursadan gelen arkadaşlarımız
enkafayı motora takmışıARKDIAMOND
ençok colacı:özgür
enuyumlumuz:hepimiz
haco öğlen 12 de başlasa geziler olmazmı...akşam karanlıkta şıvey şıvey dönerdik...
ale:
bitinmi kanlandı len hayın dom dom...
haco öğlen 12 de başlasa geziler olmazmı...akşam karanlıkta şıvey şıvey dönerdik...
ale:
banada lazım cihan banada :cherry:abey bana da kesmez oldu cbf almak lazım dl veya er 6 yada yolda giderken inip ben iticem 130 u geçmiyor abeyy:queen::queen:
bi ara akşam feribota giderken hyosungların peşinden gittim anladım ki bana da lazım bi 650 cc:queen::queen:
sizin istediğiniz gezi olsun,sorun değil herzaman gidilcek biryer vardır buluruz.ümmet abi bu gezi bize bağımlılık yapmasın sonra habire gezi isterükk:cherry:
Aga bu sefer akşam karanlığunda başliy galibem![]()
abey bana da kesmez oldu cbf almak lazım dl veya er 6 yada yolda giderken inip ben iticem 130 u geçmiyor abeyy:queen::queen:
bi ara akşam feribota giderken hyosungların peşinden gittim anladım ki bana da lazım bi 650 cc:queen::queen:
sizin istediğiniz gezi olsun,sorun değil herzaman gidilcek biryer vardır buluruz.
valla kardeş birdahakine seni almadan biyere gitmeyiz :cat:en çok ben isterim bir gezi daha en kısa zamanda,çünkü bu gezide ben yoktum,cihanla yaşar bıraktılar beni.:salut: