13.04.2008 Bahar geldi hadi Marmara turuna - Armutlu Çınarcık Yalova

Abi pazarlığın sonu nasıl bitmişti :)
Arkası yarın :)

Bula Bula bunumu buldunuz :) ehue ....
akşam üstü pazarlığı.... :)

Ama yemek hem doyurdu bizleri ... Hemde ne eksik ne fazla oldu .
Mekan sahibine tekrar teşekkür ederim...(kendi adıma.)

evler aynı ama ben dedim zaten bu ev o ev diye:mrgreen:
ya şu videoyu nasıl atcam ah bi bilsem üç tane var da.
en son yutube ye 1 sene önce atmıştım video ondan sonra unuttum ya.
nasıl olcak şimdi.

Dediğin gibi biraderim onu değilde asıl olay otoyol'a çıktığımızda kendini gösteriyor.Baya bi çoğunlukta olan araba kullanmayı bilen odunlar yüzünden kaçmam gereken durumların tam ortasında kalıyorum.Buda acayip tehlikeli oluyor.Hani gençlerin hep dediği gibi,güç olsunda kullanmayayım prensibi:cherry:.

abi feribotta konuşmuştuk hatırlıyomusun,güç olsunda gerektiği zaman kullanırız diye,sen gülüyodun bize :queen::queen:

kontrolsüz güç güç degildir arkadaşlar bu gezide bazı arkadaşlar motosikletlerini değiştirme tarafında (ben ve yaşarda dahil bu işe):cherry:

<" EN "> lere bir yerden başlamak lazım :) belki her gezi yazısında klasik olur :) dimi ama

En gülen adam YAŞAR
En arkada kalan adam hanedan12(ben)
En güzel mekan . yemek yediğimiz alan
En iyi pazarlıkçı Ümmet Abi
En abisi Ümmet Abi
En iyi Fotoğrafı ........(seçmek lazım)
En iyi Videosu .........(bir de izleyebilsek)
En iyi sıpası .........
En tırtır sıpası.........(Galiba gene benimki ) :)
En kötü sıpası .........(her halde benimki ) :)
En kötü Anı..........(varmıydıki.)
En bakımsızı..........
En bakımlısı...........

kontrolsüz güç güç degildir arkadaşlar bu gezide bazı arkadaşlar motosikletlerini değiştirme tarafında (ben ve yaşarda dahil bu işe):cherry:

Bende size katılabilirmiyim :)
Ama zaman sınırlaması yok dimi :)

vayy...hanedan kardeşim...Şilede kaynaşamadık...malum sen bayağı ıslanmıştın...orda hasta olmadıysan sen hayatta hasta olmazsın haco...:p

Aga var bu aralar bi mangal galiba :)
Seni uyuya kalır die akşam yapacaklarmış mangalı :D

Son düzenleme:

bitinmi kanlandı len hayın dom dom...:p

Aga var bu aralar bi mangal galiba :)
Seni uyuya kalır die akşam yapacaklarmış mangalı :D

haco öğlen 12 de başlasa geziler olmazmı...:pakşam karanlıkta şıvey şıvey dönerdik...:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
enyakışıklımız:hanedan12
encentilmenler:bursadan gelen arkadaşlarımız
enkafayı motora takmışı:DARKDIAMOND
ençok colacı:özgür
enuyumlumuz:hepimiz

bitinmi kanlandı len hayın dom dom...:p

haco öğlen 12 de başlasa geziler olmazmı...:pakşam karanlıkta şıvey şıvey dönerdik...:pale:

abey bana da kesmez oldu cbf almak lazım dl veya er 6 yada yolda giderken inip ben iticem 130 u geçmiyor abeyy:queen::queen:
bi ara akşam feribota giderken hyosungların peşinden gittim anladım ki bana da lazım bi 650 cc:queen::queen:

Aga bu sefer akşam karanlığunda başliy galibem :)

valla bana uyar abi...:p

abey bana da kesmez oldu cbf almak lazım dl veya er 6 yada yolda giderken inip ben iticem 130 u geçmiyor abeyy:queen::queen:
bi ara akşam feribota giderken hyosungların peşinden gittim anladım ki bana da lazım bi 650 cc:queen::queen:

eyvah...senide kaybediyoruz...ben senin Uludağda mondı 151 in lastiğini bir geceyarısı değiştirdiğini bilirim...abi bide kaç litre benzin yaktı seninki...tüketimin nedir...hep merak ettim ...

vay güzel gezi olmiş ismail abi gez bakalım bakalım mont dizlik falan yapmışsın hayırlı olsun.. ön grenajıda değişmişin. sakal falan yakışmış..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar