bi ben yokum be.:salut:ale:
Yav Cihanın varya fotoları...ne farkediyo...ikiz gibisiniz zaten...
bi ben yokum be.:salut:ale:
ah be metehan abi keşke erken kalkıp gelseydin çok şey kaçırdın çokk beni hatırlarsın fuar çıkışında cihan ve birolla beraberdimYav Cihanın varya fotoları...ne farkediyo...ikiz gibisiniz zaten...![]()
fotolar gayet hoş Cihancım...
Oğuz Bey yeni Robocop montunuz hayırlı olsun...siftah oldu galiba...bende aynısından istiyorum...nerden aldın abi..![]()
ah be metehan abi keşke erken kalkıp gelseydin çok şey kaçırdın çokk beni hatırlarsın fuar çıkışında cihan ve birolla beraberdim![]()
Beraber aldık ya biarderim:silent:.Hoş sen onu geri verecektin bir problemden dolayı.O iş ne oldu?
güzel gezi olmuş, ii maşallah kaza belada yok
birlikte nice uzun km lere diyelim o zaman![]()
cihan o kymko değildi grand dink motoru olan arkadaştı 250 cc hakikatten iyi geldik yahu full gaz feribottan evin önü merter tam 25 dakika :cherry:bak yaşar size dedi şimdi sen kimsin ben çözemedim,commet 250 olanmı yoksa :queen:
ee 60 km yolu 25 dakka da 110 km hızla gidersek sen bile yetişemezsin bize nasıl geldin bi ben bi yaşar bide KYMCO kullanan arkadaş var o biliyor
bi biz onu geçiyoz bi o bizi sonra ne oldu bende anlamadım ama trafikte kayboldu arkadaş.
ayıpsın abi hatırlamazmıyım...kaçırdım kanka harbidende...r:
bişeyi çok istersen olmazmış...bazen insanın üzerine ölü toprağı düşer derler ya...o hesap...:salut: