Konser haberi - 27.07.2008 Metallica - İstanbul

Evet motor sever dostlarım,

Motor ile ne alakası var dediğinizi duyar gibiyim, ama motorla yatıp motorla kalkıp başka hayati fonksiyonu olmayan insanlar olmadığımız için ve aynı oranda sevinçli olduğum için paylaşayım dedim.

Tarihler 27 temmuzu gösterdiğin Metallica tarihinde 3. kez Türkiye'de konser verecek. Diğerleri 93 ve 99 yıllarında olmak üzere geçmiş 2 konserin sadece 99daki ayağına gidebilmiş ve canlı izleme şerefine ermiştim. Yıllar yılları kovaladı, her sene yazın Metallica geliyormuş geyiklerine maruz kaldık. Bu sene de aynı geyik dönerken " sitede tour dates " bölümünde Turkey görmeden inanmam dedim ve gördüm de =)

Eğer sağlam fanlar çıkarsa hep beraber buluşup kalabalığı yararak konsere öyle katılabiliriz... :bounce::bounce::bounce:

27 Temmuzun Headbangerları:

1- Terrorizer !!
2- xenon
3- alper_tim
4- HeadbaNgeR
5- genc_erdal
6- GoRKeM

Son düzenleme:
hayko cepkinin konserlerinden sonra kaçırılmaz bi konser :) ahh stajım olmasa yazın da gelsem :pale: paylaşım için teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimbilir kaç ytl gazliycaklar. ama değer
inönü stadı'nda ama yaa. + benzin + 3,25 gircek.
ama ne olursa olsun gitcem. whereever ı may roam,nothing ele matters,sad but true,master of puppets... canlı izlemek için gerekirse motorumu satarım ( önce borcunu ödiyim :) yine de giderim.

hayko cepkinin konserlerinden sonra kaçırılmaz bi konser :) ahh stajım olmasa yazın da gelsem :pale: paylaşım için teşekkürler :)

ya merak ediyorm. hayko konserinde konya'nın tepkisi ve katılımı nasıldı. ?
bi de büyük ihtimalle ön grup olarak bişeyler yaparlar. inş. manga_heiko_kurban fln olur ön grup.sağlam bi ısıtırlar :) snra da metalik abiler yakar yıkar ortalığı

Son düzenleme:
megadeth gelse kesin giderdim:)ama bu konserde kaçmaz bakalım durumumuz müsait olursa gideriz..
hee unutmadan judas priest tinde gelmesi lazım eğer yanlış duymadıysam..

Son düzenleme:
99da metallicayi izlemis olmann rahatligiyla,tercihimi whitesnake ve def leppard dan yana kullanicam.yasayan efsane coverdale i canli izleme sansini yakalamisken metallicaya finansal kaynak bulamamiicamdan eminm.ayrica zaten metallica eski metallica diil geyigine girmeye gerek bile yok,biiiir...metallica olsun camurdan olsun diyen zihniyetin muzikalitesinden ve rock felsefesinden suphe ederim bu da ikiiiii...finansal kaynak lakirdisindan soora kedi ve uzanamadigi ciger gibi oldu ama samimi soyluorm bunlari...ayni frekansta oldugumuzu umuyorm...

headbanger umarim master of puppets cala(bilirler)rlar...hevesin kursaginda kalmasin...

abi yapma bea gitmek lazim belimi bi dogrultursam işten gucten vakit bulamıyorum hiç bişiye cok isterim hep beraber gitmeyi..

bu konser kacarmı bu memleketteysen kacmamalı:D st.anger canlı dinlemek oy oy oy umarım kacırmam

Konserde görüşmek üzere...
Konserden önce yine bu konu gündeme gelir , hepberaber gideriz :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mıknatısa ihtiyaç olursa çekinmeden beni arayabilirsiniz.
İstediğiniz kadar gönderirim.
Boyun ağrıları için masaj yastığı da ürün gamımız içerisinde yer almaktadır.
Tüm metalcilere duyurulur.:)

:silent:

uffff

hey gidi günler...:pale:

coq
Motorcu gurubu konser çıkışında düşünemiyorum bile :cherry:
Ben dahil :p Kas gevşetici de var mı?

27 temmuzda inönü tahminen yıkılmış olacak, o yüzden o ihtimal direk bitik.
Konser Ali samiyende olacak. Metallica fan club üyelerine biletler satışa çıkmış diye duydum ve ekşi sözlük yalancısıyım biletler aşağıdaki gibi fiyatlandırılacakmış;

1.kategori: 350,00 ytl sahne önü
2.kategori: 150,00 ytl vip
3.kategori: 85,00 ytl saha içi
4.kategori: 90,00 ytl num./kapali trb.
5.kategori: 75,00 ytl num./kapali trb.
6.kategori: 50,00 ytl yeni açik trb.

Bu ihtimaller arasında en mantıklısı saha içi olacaktır.
Ben de Haziran 99 daki konsere gittim ama o açılıştı ve bu kapanış olacak. Bir daha Metallica Türkiye'ye gelmez. Bu göz önünde bulundurulmalı

waowwww kesinleşti demek sana katılıyorum dostum metallıca bir daha türkiyeye gelmez kaçırmamak lazım bilet satışları başladımı acaba biletixde falan bakmak lazım bir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1. kategori heralde davulun yanı falan olmalı. noluyorz lan 350 ytl bilet mi olur
2, ya da 2, kjategori fena değil. maddi imkanlar imkanlı olursa uçarak ordayım.

"ONE" çalacaklarsa bende geleyim...:pbaşka parçalarını bilmem...bizim zamanımızda birde W.A.S.P vardı...:p

bide Iron Maıden...

"ONE" çalacaklarsa bende geleyim...:pbaşka parçalarını bilmem...bizim zamanımızda birde W.A.S.P vardı...:p

bide Iron Maıden...

bizim zamanımızda demezmi bi de ya:)görende 40 yaşında zannedecek:)maiden hala taş gibi müzik yapıyor.bu yaz türkiye heavy metale doyacak zaten.judas geliyo def leppard geliyo jethro tull geliyo metallica geliyo bi madien eksik.testament ve anathema yı da unutmamak lazım.metallica konseri biletleri 15 nisanda biletix ten satışa çıkıyo duyurulur.ayrıca fiyatlar yazıldığı gibiyse ucuzmuş bi duman konserinin 40-50 ytl olduğu güzide ülkemde metallicaya 80-100 ytl vermek gayet doğal...konserde görüşmek dileğiyle...

Çalmazlar mı one :p En mantıklısı sahaiçi almak sahaönüne verilecek para yoksa

Forumdan Uzaklaştırıldı
çoklu katılım olursa eğer bende orda olurum...:cat:

bizim zamanımızda demezmi bi de ya:)görende 40 yaşında zannedecek:)maiden hala taş gibi müzik yapıyor.bu yaz türkiye heavy metale doyacak zaten.judas geliyo def leppard geliyo jethro tull geliyo metallica geliyo bi madien eksik.testament ve anathema yı da unutmamak lazım.metallica konseri biletleri 15 nisanda biletix ten satışa çıkıyo duyurulur.ayrıca fiyatlar yazıldığı gibiyse ucuzmuş bi duman konserinin 40-50 ytl olduğu güzide ülkemde metallicaya 80-100 ytl vermek gayet doğal...konserde görüşmek dileğiyle...

arkadaşım sen daha bisiklete binerken ben İnönü stadında Metallıca konserlerinde su kola satardım...:p...ki halen HSUN a biniyorsun...artık yorum yapmıyorum...ne diyim sana ben...:cherry:

Çalmazlar mı one :p En mantıklısı sahaiçi almak sahaönüne verilecek para yoksa

taam ben yokum o zaman...:pne işimvar o konserda ya...gürültü...baş ağrısı bana...gidene güle güle...aman sizden falan değilim ha...sizle ismim anılsın istemem...:queen::p

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
99 daki konsere "load" nedeniyle ben gitmem kardeşim diyen aptallardanım :cherry:
bu seferki son olacak, gerçekten gitmek gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar