Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende burgman(400cc) almayı düşümüyorum.. hemde bi an önce.. sabırsızlanıyorum..
6.500 lira ayırabildim bu iş için.. e tabi alış satış işlemleri vs.
bu paraya temiz bulunur mu

arkadaşlar bende burgman(400cc) almayı düşümüyorum.. hemde bi an önce.. sabırsızlanıyorum..
6.500 lira ayırabildim bu iş için.. e tabi alış satış işlemleri vs.
bu paraya temiz bulunur mu

2004 model Burgman400 bu fiyatlara bulunur ancak çok dikkatli olman gerekli, çok iyi incele acele etme, ben her zaman derim bazı şeyleri bilerek almak gerekli yani masrafı mı var onu bilki karşına daha sonra sürpriz çıkmasın bütün araçlarımı satarken karşı tarafa her şeyi aktarırım arabam vardı siyah bir fiesta satarken adama sanki malımı kötülercesine her şeyini söyledim ustaya götürdük senin gibi satıcı görmedik dediler bana, benim prensibim mal alırkende satarkende her şeyini bileceksin ona göre alacaksın adam arkamdan niye beddua etsin 300- 500lira için değmez.:cat:

2004 model Burgman400 bu fiyatlara bulunur ancak çok dikkatli olman gerekli, çok iyi incele acele etme, ben her zaman derim bazı şeyleri bilerek almak gerekli yani masrafı mı var onu bilki karşına daha sonra sürpriz çıkmasın bütün araçlarımı satarken karşı tarafa her şeyi aktarırım arabam vardı siyah bir fiesta satarken adama sanki malımı kötülercesine her şeyini söyledim ustaya götürdük senin gibi satıcı görmedik dediler bana, benim prensibim mal alırkende satarkende her şeyini bileceksin ona göre alacaksın adam arkamdan niye beddua etsin 300- 500lira için değmez.:cat:

bravo deniz. dediğin gibi 300 500 ytl için yalan söylemeye değmez. sonra daha kötü çıkar bunlar insandan ALLAH korusun.

ikinci el burgman alacak arkadaşlar bence öncelikle forumu takip etsin çünkü burada motorunu satacak kimse malının ayıbını saklamaz. ve devamlı kontak halinde kalacağımız içinde her şeyi her an sorabilirsiniz.

arkadaş izmirde olsa ben benimkini verebiliridim motorumu seviyorum ama 1-2 aydır endurolar rüyalarıma giriyor:)

hayır ilan vermedim sadece mt-izmirin gezi topiclerindeki resimlerden görebilirsin.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Sonunda buluşma gerçekleşti, çok keyifli çok güzel bir gün geçirdik katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İstanbul'un gözleri bayram etti bu kadar Burgman bir arada hiç görülmemiştir. Resimler az sonra :cherry:
Katılan arkadaşlar
Duffy
beetle65
karabatu
erkane
thai
alinazik
vedatarpacı

İlk buluşma yerimiz muhabbete daldık manzarayı bile görmedik
dsc00776of8.jpg

dsc00777rn8.jpg

Motorlar ilk buluşma yerinde toplu halde
dsc00778oy4.jpg

216 cafe ye doğru yoldayken
dsc00784vw5.jpg

beetle65 ve laci Burgman'ı
dsc00786wc5.jpg

216 kafedeyiz
dsc00792lu6.jpg

dsc00794re5.jpg

İşte zuzu larrrrrr
dsc00806nf2.jpg

Thai'nin ateş böceği maşallah :mrgreen:
dsc00812hz0.jpg

selam

ne günlerdi bu günler değilmi arkadaşlar
biraz nostalji yapayım dedim...

Son düzenleme:
Mustafa'cım niye nostalji olsun yaz geliyor bir buluşma yaparız gene toplu halde Burgmanı olupta arabayla geleni kovarız (bu ben oluyorum :))

Herkeze Merhaba

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama iş dolayısıyla çok giremiyorum ve olayını henüz çözemedim, alışırız zamanla:)
Bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olan olursa sevinirim
2007 ikinci el burgman almak istiyorum fiyatları sıfıra göre daha uygun ancak şu debriyaj olayı hangilerinde problemli nezaman çözdüler hiç bir fikrim yok, alırken bunu nasıl anlarız
Teşekkürler

Mustafa'cım niye nostalji olsun yaz geliyor bir buluşma yaparız gene toplu halde Burgmanı olupta arabayla geleni kovarız (bu ben oluyorum :))

peki motoru olup (honda activa 10hp) yanında saab ı olanları (250hp) alıyormusunuz gruba.
aman mustafacım resimlerden buyuk kısmı gercekten nostalji oldu:):farao:

Amac muhabbetse ne güzel. Nerde buluşuyoruz . Nereye gidip geliyoruz.
Gidilecek yer bellimi. Bas gaza git yol yap dön. Motora arkadaşlarınla binmenin keyfini cıkar. Cumartesileri servise uğra . İki arkadaş gör, motorun iki vidasını sıktır.

Malzeme alacaksan 50 tane topik var. Oku inandığına karar ver.
Motorunu satacaksan koy topiğe sorgu sual yok.

Daha ne isteriz. Birede söyle geride kalan fotoğraflara bakıp vay ve güzel fotoğraflar cekip ne güzel fotograflık anılarımız var dediğimizde

de zaten olay cözülmüştür. Alinazık güzel bir nostaljık fotograf koymuşsun.

Fotografa bakınca arkadaşların yüzünü gördüğümde seneler gecmesede mutlu oluyor insan. Daha nıcelerini cekmek nasıp olur İnşallah.

inşallah hayırlısı diyelim bu arada burgmanı olup ta arabayla geleni kovmayalım direk dövelim mesela sennnnnn:)

peki motoru olup (honda activa 10hp) yanında saab ı olanları (250hp) alıyormusunuz gruba.

abi saab hayırlı olsun diyelim bariii ama senide saab la gelmedin diye dövebiliriz...:):):)

Amac muhabbetse ne güzel. Nerde buluşuyoruz . Nereye gidip geliyoruz.
Gidilecek yer bellimi. Bas gaza git yol yap dön. Motora arkadaşlarınla binmenin keyfini cıkar. Cumartesileri servise uğra . İki arkadaş gör, motorun iki vidasını sıktır.

Malzeme alacaksan 50 tane topik var. Oku inandığına karar ver.
Motorunu satacaksan koy topiğe sorgu sual yok.

Daha ne isteriz. Birede söyle geride kalan fotoğraflara bakıp vay ve güzel fotoğraflar cekip ne güzel fotograflık anılarımız var dediğimizde

de zaten olay cözülmüştür. Alinazık güzel bir nostaljık fotograf koymuşsun.

Fotografa bakınca arkadaşların yüzünü gördüğümde seneler gecmesede mutlu oluyor insan. Daha nıcelerini cekmek nasıp olur İnşallah.

o günler başka bir heyecan vardı abi içimiz de motoru yeni almışsın yeni arkadaşlıklara adım atıyorsun... ne bilem farklıydı o günler ...daha öncede belirttiğim gibi anlayamadığım bi hasretlik var ortada havaların iyileşmesiyle de bu hasretlik sona erer diye düşünüyorum...

bu arada tarık,erkan, (aklıma ilk gelen arkadaşlar bunlar) ve diğer arkadaşların sesleri hiç çıkmıyor motorlarını sattılarmı acaba..

Saab'tan 23 beygiri activa'ya aktar geri kalan 227 beygiri kesip sucuk yaparız :queen:

Mustafa'cım bu sefer AN400'le gelecem ama renge siz karar verin Siyah, Gümüş ya da Koyu Gri :p

len bi daha seni buralarda görmiyim demedim mi? şimdide beygirleri kesip sucuk mu yapıyorsun:p

11 nisan cuma akşamı starbucks ta kahve içelim. saat 20.00..bazılarının izin almadan gelebileceği son kahve yani.:)

motoru olmayan gelmesin bu arada. yada arabayla gelenler sucuk getirsin. bu arada zeki mürende bizi görecek mi?? keh keh keh (pis espri özlemişsinizdir)

Son düzenleme:
Mustafacım ben Tarık inanki geçen gün kulaklarını çınlattık özledik ya gerçekten hasretlik oldu, cuma akşam mutlaka bekliyoruz..
Dostlar arabayla gelin, yürüyerek gelin, motorla gelin yeterki gelin, söyle güzel bir muhabbet çevirelim..
Vedatcım seni çok iyi anlıyorum:queen: ama ben almıyım:p

11 nisan cuma akşamı saat 20 de çiftehavuzlar starbucksta kahve içelim.

benim haricimde izinsiz gelecek adam tanımadım ben daha, tarıkçım kusura bakma.

bu konuda rakip tanımam.

Son düzenleme:
11 nisan cuma akşamı saat 20 de çiftehavuzlar starbucksta kahve içelim.

benim haricimde izinsiz gelecek adam tanımadım ben daha, tarıkçım kusura bakma.

bu konuda rakip tanımam.

Bilmem mi kardeşim:queen:
Kesin bir programı vardır yengenin sen böyle konuştuğuna göre
1-vedatarpacı
2-tarikiko
3-erkane
4.
Listeyi uzatalım lütfen

Bilmem mi kardeşim:queen:
Kesin bir programı vardır yengenin sen böyle konuştuğuna göre
1-vedatarpacı
2-tarikiko
3-erkane
4.alinazik

çiftehavuzlar starbucks neredeydi yaww..........................................şu korlasın yanın da olan yermiydi

Listeyi uzatalım lütfen

Son düzenleme:
hsssttt siyah olan benım vururum valla seni topuklarından.Sanki gelebilecekmişssin gibi konusma istersen denizcim....:queen::queen::queen:

mustafacım ozledik vallaha seni goruselım..

ekleyın benıde kankalar listeye....
denizcim motoru bir turlatalım akusu bosalacak...nasıl bulusuruz motoru almak ıcın...

Burgman 400 düşünüyorum, sollamalarda yeterli midir? Arkadaki kamyon sıkıştırınca öndeki kamyonu sollayabilir miyim? Stabilitesi nasıldır? Artistik kullanım tarzım yok ama acil durumda bazı atraksiyonlar gerekebiliyor. ABS takılabiliyor mu? 650 lik abisinden daha mı büyük gözüküyor? Yatma durumu nasıl? (acil durumda tabi) Bu motorun lastiklerini level2 (cix enduro ile cross deseni arası) enduro deseniyle değiştirebilir miyim? Güç arttırıcı birşeyler uygulanabiliyor mu? Uzun yolda nasıl? Sağolun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar