Askere giderken motorunu satanlardan mısın?

Çeşitli ikinci el motosiklet ilanlarında hep görür oldum. "Askere gittiğimden ..." şeklinde başlayan açıklamalar. Yanlış anlaşılmasın eleştiri yok. Sadece biraz gülümsetici gelmeye başladı o kadar.:cherry:

Sadece motosiklet değil, Sahibinden.com da çok çeşitli ev eşyaları bilgisayar satan arkadaşlarda gördüm. 5+1 ses sitemi mesela. :queen:

Ben buradan şunu anlıyorum ki, erkek milleti askere giderken sadece motorunu satmıyor, hayata hepten ara veriyor. Ve döndüğümüzde tertemiz bi sayfayla başlıyoruz, mu acaba :queen:

Ben şahsen askerliğimi henüz yapmadım. Motorumda vardı askerlik gelmeden sattım. Ama iyi bi makinam olsa takoza çeker yatırırım herhalde.

Cümleten sevgiler, saygılar...

gitmek güzel dönmemekte var.. kolay değil.. 15 ay bir motorun yatması.. 15 ay sonra döndüğünde ne göreceğini merakla beklemek hoş olmasa gerek en yakın tanıdığına kardeşine bile bazen emanet edemiyor insan malını.. malda kıymetli canda.. ama ben motosiklet satışlarında bunu koz olarak kullanıldığı düşüncesindeyim..

Askere gittim geldim.. Askere giderken motorum yoktu ama arabam vardı. arabamı satmadım durdu duruyorda dahala..

ama cep telefonumu satmıştım:) neden mi ?_ kameralı bide bluetoothu olan bi telefon aldım:) yazıcı oldugum için internete girmek için bilgisayarla ve bol bol resim çekmek için :wiinkk:

ben giderken yoktu motorum bilemiicem nasıl bişe olduunu :D ama bana göre de satılması gerekio !

valla askere gıdeceksen vede emanet edebılecegın bırısı yoksa direk satacaksın yoksa durdugu yerde masraf cıkarırı 15 ay boru degıl gıdıpte donmemek var:pr: bende de askerlık sorunu var 88 dogumluyum gt 250 r alıcam ama askere gıtmedıgım ıcın alamıyom:pr: gelınce inşallah alıcam borç harç :cherry: yani konun özeti TÜRKİYE de askerlık önümüzü kesıyo hayatına balta vuruyosun sonrada cabala dur:farao:

Ben üniversiteye giderken sattığım için askere giderken öyle bir derdim olmadı. :cherry:

ben hala askerim şu an izine geldim 2 motosikletim de yatıyor 6 ay hiç marş basılmamış sadece aküsü bitmişti başka aküyle çalıştırdım stop etmeden kendi aküsünü taktım şarz olsu şimdi süper yine gidicem 200 gün sonra gelicem yine aynı işlemle devam ama şu bir gerçekki askerlik gerçekten zor oluyor kendi adıma konuşayım özgürlüğünüze düşkünseniz ve gezmyei çok seviyorsanız askerlikte çok sıkıntı çekebileceğinizden emin olabilirsiniz hayatınız 360 derece değişiyor:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence satma.... Sattığın zaman askerden geldiğinde bir süre maddi olanakların olmayabilir..Ve uzun bir ara vermiş olursun.... :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Askere giderken motosikletim yoktu. Olsaydı da satmazdım heralde. İzine geldiğimde napardım sonra? :)

bence bi koz olarak kullanılmıyo yanlış düşünüyosunuz. eğer benim mali durumum iyi deilse, askere gittiğimde geçinmek için motorumu satar o parayı askerdeyken harcarım.

Fixtir zati ya askere gidilir ya da yurt dışına :)
Yani koyacak güvenli yer yoksa satılması en iyisi ama ben olsaydım evin icine sokardım yine satmazdım:cherry:

ya ne satıcam motoru akünün kutup başlarını sök ne olcak motora yağlanıcak yerleri yağlayıp güvenli biryerde saklayabiliriz askerden izine hiç mi gelmiceksin izine gelince çalıştırırsın arada bir akü alıp devam edersin

Mersin İl Temsilcisi
ben hala askerim şu an izine geldim 2 motosikletim de yatıyor 6 ay hiç marş basılmamış sadece aküsü bitmişti başka aküyle çalıştırdım stop etmeden kendi aküsünü taktım şarz olsu şimdi süper yine gidicem 200 gün sonra gelicem yine aynı işlemle devam ama şu bir gerçekki askerlik gerçekten zor oluyor kendi adıma konuşayım özgürlüğünüze düşkünseniz ve gezmyei çok seviyorsanız askerlikte çok sıkıntı çekebileceğinizden emin olabilirsiniz hayatınız 360 derece değişiyor:cherry:

180 derece olmasın :queen:
valla derecelerini şaşırmışsın artık ne deyim :rendeer:

en büyük asker bizim asker, 360 dereclik asker :queen:

kısa dönem yapın sizde satmamak için :)

Bu bahaneyi sayarlarsa ben gitmeden iyi kötü bi motor edinirim hemen. İşin ucunda kısa dönem yapmak. Çocuğun motoru var gitsin gelsin hemen derler:queen:

Fixtir zati ya askere gidilir ya da yurt dışına :)
Yani koyacak güvenli yer yoksa satılması en iyisi ama ben olsaydım evin icine sokardım yine satmazdım:cherry:

Yurt dışıda var sahi. Çok iyi bulmuşsun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar