Otobanda motosiklet şov hastanede bitti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesin motorun üstüne yatmışlardır....:pr:

bunlar motorcu değilki! motorcu dediğin kasklı-montlu olur nerde bunların kaskı?:farao:

PIERzig wayyy kimleri görüyorum :cherry: böyle motorcumu olur allah aşkına ya 80 lerde kaldı bunlar + madem yarışacaksın kaskını tak niye takmazsın ki :pr:

Onların kaskları kendinden 10nurr.Kask kafalı kendileri :p

Ama birşeyy farkediyorumda kask takanları çevremde sık görmeye başladım bu aralar.Önceden hiç görmezdim mesala:cat:Bu düşen arkadaşlarında kafaları asfaltta sürtüldükten sonra anlayacaklardır:cat:

Adana mı ??????????????????? normaldir.

[PANKART]Kazaya karışan kişilerin adanalı yada istanbullu olması neyi değiştirir,adana ile ilgili bi acı söz konusuysa bilelim,bu tür hastalıklı düşüncelerinizi forum ortamında kusmak nasıl bi akıl yapısının dışa vurumudur anlamış değil,istanbulda olsaydı normal bi durummu olacaktı,bu genellemelerle nereye kadar gideceğiz ,yarın bi gün bizde kaza yapsak adanadır normaldirmi diyeceksiniz,saçma sapan genellemelerinizi kendinize saklayarak,adana ile ilgili bildiklerini yada yanlış bildiklerinizi,saçma sapan bi şekilde buraya taşımayınız,zaten herşeyde bölünmüşüz bide şehirleşmeyelim,insan heryerde insan,androit her yerde androittir,ki söz konusu kazanın olduğpu yer osmaniye otobanıdır,gazetecilerin yanlış haberine destek olmak için gereksizz mesaj sayısı arttırma çabası ile yazdıklarınızı esefle kınıyorum SAYGILAR[/PANKART]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu yolda böyle yapan piste çıkarılır mı? kimbilir orada ne halt yer..

ama bu vakitten sonra hangi birini eğiteceksin ki..

Hiçbir yerde bu iş normal değildir. Deli-kanlı olmasa yapmaz zaten. Zamanla aklı başına gelir şansı varsa.

Osmaniye bir zamanlar Adana ilçesi idi ama şu anda 80 plakalı ilimiz.
Ayrıca, gereksiz genellemeler bizi üzüyor.

Valla hiç acımak gelmiyor içimden...... :pr:

aynen ben dicektim valla. motorları okurken racing filan sandıydım baktım meğer agk ya da cup. iyi olmuş. akrobasi he gördün akrobasiyi.:p

paulaşımın için saol ali. ibret olur belki birilerine. :)

Son düzenleme:
Allahın sopası yokki kasksız kafalarına bir tane indirsin

Adana için genelleme yapanıda kınıyorum:farao:

Adana mı ??????????????????? normaldir.

sevgili arkadaşım yukarıdaki soru işareti ne anlamda kullandın bilmiyorum ama ..anladıgımı yazim herhalde adanada kötü anıllarn olmuş.senin adına üzüldüm lütfen fikirlerini yazmadan önce..DÜŞÜNEREK.YAZMANI RİCA EDERİM

herkes motoru alıp yarışa gidiyor ama herkes hiçe sayıyor bunlar yerı gelınce sehır merkezlerınde cirit atarlarsa hiç şaşmayın

nasıl bir risk aldığını öğrenen bi daha ya binmiyor ya da korumasını bi şekilde ediniyor...emin olun..
bu cehaletten başka bişey değil...bilmiyorlar ne yazıkki..

Bu arkadaşımızın babası bizde çalışıyor. Kaç gündür ne halde bilseniz. Sorumsuz çocukların sıkıntısını aileleri çekiyor maalesef. İlk sorduğum kaskı varmıydı oldu babasına. maalesef söz geçiremediğini soyledi delikanlıya. Sorumsuzluklarının cezasını aileler çekiyor. Neyse ki çok ucuz atlatılmış bir kaza. Aslında buna benzer çok olay oluyor Osmaniye otobanında hemen hergün yarış yapıyorlar.Basının bu kadar ilgi göstermesi bence çok iyi. İnsanlar akıllanırlar bence biraz. Ya da en azından aileler bu tür sorumsuluk örneği gosteren çocuklarını motora binmeken men ederler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar